Prima declaratie a lui Constantin Iosef despre divortul de Teo Trandafir. "Da, ne-am despartit de pe 8 decembrie". Soc! Teo Trandafir divorteaza de sotul ei, Constantin Iosef, dupa sase luni de casnicie si un an si cateva luni de relatie. Vestea a fost confirmata astazi, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, de carte sotul vedetei de televiziune. Aproape doi ani. Atat a durat povestea de iubire dintre Teo Trandafir si Constantin Iosef, o idila care a inceput pe Facebook si a fost incununata in vara acestui an cu o nunta ca in povesti, petrecuta pe platourile de filmare de la Buftea. Astazi, toate acestea sunt doar amintiri, iar Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au separat si pregatesc divortul. Constantin Iosef ne-a confirmat informatia conform careia ar fi parasit caminul conjugal, recunoascand ca, de cateva zile s-a mutat in apartamentul sau din zona Lacului Tei, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Zavoranca socheaza: "Am luat 7-8 flacoane de Diazepam". Vezi de ce! Dupa ce astazi a fost externata din spital, unde a stat ca urmare a unei tentative de sinucidere, Oana Zavoranu a vorbit la "Un show pacatos" despre motivele care au determinat-o sa recurga la gestul extrem. Vedeta TV a dezvaluit si modul prin care a decis sa-si puna capat zilelor. "Ma simteam inutila. Nu mai venea odata ziua aia in care sa joc si eu intr-un film, intr-un serial sau sa fac o emisiune la TV. Imi vroiam cariera inapoi. Vroiam sa nu ma mai trezesc, de asta luam pastille", a povestit Zavoranca. Oana a spus si cum vroia sa se sinucida: "Luam cate 2 flacoane de Distonocalm si cate 7-8 de Diazepam", anunta Click.

Medicii arunca bomba: Dan Bittman are sanse mici sa mai cante. Dan Bittman nu si-a revenit inca dupa operatia de stenoza carotidiana pe care a suferit-o la inceputul lunii octombrie, iar specialistii avertizeaza ca este posibil ca vocea solistului trupei Holograf sa nu mai fie niciodata la fel. Dan Deleanu, presedintele Societatii Romane de Cardiologie, a dezvaluit pentru evz.ro ca afectiunea de care a suferit Dan Bittman este foarte periculoasa. In mod normal se incearca un tratament, dar daca ingustarea este de peste 70% se intervine chirurgical. "Metodele prin care se poate rezolva aceasta problema sunt: chirurgical, prin endartectomie carotidiana, sau prin implantarea unui stent (metoda pe care renumitul chirurg o prefera - n.r). Zona gatului este puternic vascularizata, acolo aflandu- se multe ramuri nervoase. In urma interventie chirurgicale se poate sa fi fost afectata zona fonatiei. Daca a fost lezat nervul laringean, sunt slabe sanse ca vocea lui Bittman sa mai revina la normal", a spus cardiologul, informeaza Libertatea.

Secretul frumusetii Nicoletei Luciu! Vezi ce face vedeta pentru a arata perfect de fiecare data. Desi are o familie numeroasa si a trecut printr-o sarcina de tripleti, vedeta a demonstrat ca acest lucru nu o impiedica sa ramana una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Secretul ei? Munca. Fire activa, Nicoleta le recomanda tuturor femeilor sa se ocupe si de ele, chiar daca uneori trec prin momente carora cred ca nu le pot face fata. "Cred ca fiecare femeie ar trebui sa aiba grija de ea, dupa 27-28 de ani. Sa facem putin sport, sa manancam sanatos, mai ales acum, cand atatea alimente cu E-uri. Si faptul ca alergi prin casa, ca te ocupi de copii sa ca faci mancare conteaza, se ard niste calorii. Daca ni s-a intamplat un rau inseamna ca va fi mai bine. Dumnezeu iti ia dintr-o parte si iti da in alta si se spune ca nu iti da mai mult decat poti sa duci", a declarat co-prezentatoarea emisiunii "Vocea Romaniei", scrie Cancan.

Viorel Lis a primit un cadou nasol de Craciun! Uite ce i-a trimis sotia sa! Oana Lis si-a anuntat prietenii virtuali ca lucrurile se misca repede cand vine vorba de divortul de sotul ei, Viorel Lis. Asa ca a gasit de cuviinta sa anunte pe toata lumea ca Viorel a primit drept cadou de Sarbatori, citatia de divort. "Azi, sotul meu a primit un cadou de la mine prin curier- citatia de divort!!!!...." a scris Oana pe Facebook. Reactiile prietenilor ei virtuali nu au intarziat sa apara, multi dintre ei fiind tristi din cauza deciziei celor doi. Cu toate acestea, Oana a lasat sa se inteleaga ca nu este hotarata 100% sa incheie mariajul cu Viorel. Intrebata daca este sigura ca aceasta este cea mai buna alegere, Ona a spus: "Ma mai gandesc...pana in Aprilie e termenu!", anunta Click.