Senzational! Elena Ceausescu a fost dezvirginata de tatal unei vedete de la noi. Cine ar fi crezut ca Elena Petrescu, pe numele ei de fata, s-a maritat virgina cu Nicolae Ceausescu se inseala. Fosta sotie a dictatorului s-a iubit in tinerete cu tatal unei mari vedete de la noi. Este vorba despre parintele naistului Gheorghe Zamfir. Tatal artistului, Tudor Zamfir, a fost primul barbat din viata celei care, mai apoi avea sa devina Elena Ceausescu. "Tata era frumos ca un star de cinema. Tatal meu a fost prietenul Elenei Ceausescu, primul iubit al ei, cel care a deflorat-o. Tatal meu si Elena se stiau de la hore, intre Visina, satul unde s-a nascut el, si Petresti, unde s-a nascut ea, sunt opt kilometri", a spus Gheorghe Zamfir, scrie Click.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Motivul incredibil pentru care Simona Sensual a renuntat la apartamentul din Baneasa. Ii era frica sa nu fie omorata! Simona Sensual a parasit apartamentul in care se mutase in primavara, dintr-un motiv care la prima vedere pare hilar. Ii era teama sa nu fie omorata in Padurea Baneasa, zona prin care trecea ca sa ajunga in cartierul sau rezidential. Atunci cand nu are probleme, Simona Sensual parca le cauta cu lumanarea. La inceputul anului trecut, blonda sexy s-a mutat in casa noua, intr-un apartament dichisit amplasat intr-un cartier rezidential din zona Baneasa. Inca de la inceput, e drept ca ea a strambat din nas, plangandu-se ba ca respectivul cartier este amplasat prea departe de buricul Capitalei, ba ca strada sa se numeste Padurea Neagra, denumire ce o inspaimanta. "Nu suntem in padure, suntem intr-un cartier rezidential. Strada se numeste Padurea Neagra. Ca sa ajungi la mine trebuie sa treci prin padure, sa treci de animale si apoi ajungi la mine acasa", declara la vremea respectiva "Sensuala", anunta Cancan.

Heidi Klum, topless la plaja. Iti place cum arata? Heidi Klum (39 ani) adora sa faca plaja topless. Pe langa bronzul uniform pe care il obtine, top-modelul se simte mult mai confortabil fara sutienul costumului de baie. Dovada sta fotografia pe care Heidi a postat-o pe contul sau de Instagram in care face plaja topless, pe o insula tropicala. Vedeta nu a dorit sa dezvaluie locatia pe care a ales-o pentru vacanta, insa marea, verdeata si nisipul completeaza peisajul unui tablou de vis. Nu este prima data cand poze cu Heidi Klum facand plaja topless ajung in presa. In 2011, cand aceasta este casatorita cu cantaretul Seal, a fost surprinsa de paparazzi in sanii goi, in timp ce se afla in vacanta cu familia, informeaza Libertatea.

Oana Zavoranu a facut testul poligraf. A mintit cu sinuciderea sau nu? Ai aici rezultatul. Dupa ce a stat aproximativ 5 zile in spital, in urma unei tentative de sinucidere, Oana Zavoranu a facut miercuri, la "Acces Direct", un test cu detectorul de minciuni, pentru a demonstra lumii intregi ca n-a mintit atunci cand a pretins ca a luat pastile cu gandul sa se sinucida. Oana a fost intrebata de profesorul care conducea toata operatiunea daca a incercat sa-si puna capat zilelor. Vedeta a spus "da", iar poligraful a confirmat spusele sale. Aparatul a mai demonstrat ca Zavo a spus adevarul si cand ea a afirmat ca Pepe a fost marea ei dragoste si ca a incercat sa se sinucida si din cauza lui, scrie Click.

Atata incitare nu s-a vazut intr-un clip al Andei Adam! Provocatoare, alaturi de alte pustoaice incredibil de sexy. Anda Adam si-a lansat astazi noul ei videoclip la piesa "Amo". Daca piesa e una destul de ritmata si versurile instiga la multa dragoste, clipul face toti banii. Cantareata apare foarte sexy in mai multe ipostaze alaturi de alte doua pustoaice teribil de bune si apetisante. Acest trio scoate cu siguranta tot ce e mai rau din imaginatia unor barbati mai ales in acele portiuni in care insotitoarele Andei se joaca impreuna, anunta Cancan.