Kate si William au suparat-o pe regina. Au rupt traditia de Craciun a Casei Regale! Printul William si ducesa de Cambridge, Kate, nu vor petrece Craciunul alaturi de restul familiei regale, nerespectand o traditie veche de zeci de ani, lucru ce a deranjat-o pe regina Elisabeta. Ceea ce se zvonea in ultima perioada a devenit, de sambata, oficial. Printul William al Marii Britanii si sotia sa, Kate, care este insarcinata, vor petrece Craciunul separat de restul familiei regale, rupand astfel o traditie care se respecta inca de pe vremea bunicului reginei Elisabeta. Cei doi au hotarat sa stea de Craciun alaturi de parintii lui Kate si sa petreaca intr- un cadru privat la palatul Saint James, scrie Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Naomi Campbell a ajuns in scaunul cu rotile. Supermodelul Naomi Campbell, in varsta de 42 de ani, a fost vazuta la New York deplasandu-se intr-un scaun cu rotile! Se pare ca vedeta are unul dintre picioare accidentate, intrucat in scaunul cu rotile piciorul stang era intins si ridicat. Pentru ca nici macar un picior accidentat nu o poate tine in pat pe vedeta, mai tarziu, Naomi a fost vazuta intr-un restaurant din New York mergand in carje, unde s-a intalnit cu mai multi designeri cunoscuti cu care ea a luat cina. Supermodelul nu a anuntat publicul despre o eventuala accidentare, insa presa americana spune ca ea si-a rupt un ligament de la piciorul stang. Despre modul in care vedeta a ajuns in aceasta situatie nu se stie mai nimic, dar presa speculeaza ca s-ar fi intamplat pe platourile de filmare ale noului ei show "The Face" ("Fata"). Acest show are scopul de a gasi noi talente in materie de modeling, anunta Click.

Tragedie in lumea manelistilor! Fratele unui cunoscut lautar, in stare grava la spital! Tragedie in familia lui Nicolae Guta! Fratele manelistului se afla internat in stare grava la spitalul din Petrosani. Fratele manelistului Nicolae Guta, Samir Lingurar, se afla internat in stare grava la spitalul din Petrosani, iar doar aparatele il mai tin in viata. Surse medicale au confirmat faptul ca Samir Lingurar se afla internat la terapie insiva. Contactat telefonic de reporterii Cancan, fiul lui Nicolae Guta a confirmat ca unchiul sau se afla intr-o stare foarte grava. Conform primelor informatii, Samir este domiciliat in orasul Iscroni, din Valea Jiului si ar avea mai multe firme care se ocupa cu colectarea fierului vechi . Nicolae Guta se afla de trei zile in Petrosani pentru a fi alaturi de familia lui in aceste momente grele.

Hrusca a castigat 250.000 euro intr-o luna. An de an strabate aproape 8.000 de kilometri sa ne colinde! Stefan Hrusca a venit o luna in Romania pentru a incanta publicul, de Sarbatori, si s-a intors in Canada, acolo unde locuieste de peste 20 de ani, nu doar cu satisfactie sufleteasca, ci si cu vreo 250.000 de euro! Este unul dintre cei mai apreciati si cei mai cunoscuti interpreti de colinde din tara noastra si a devenit o traditie ca in preajma Sarbatorilor de iarna sa fim colindati de el. Stefan Hrusca s-a stabilit inca din 1991 in Canada, la Toronto, insa nu tine cont nici de distanta si nici macar de vreme cand trebuie sa ajunga in tara in care s-a nascut pentru a le canta fratilor romani "Leru-i ler", informeaza Click.

Roxana Ionescu, Bahmu si Adelina Pestritu profita din plin de "burlacie"! Craciunul poate fi o sarbatoare destul de trista pentru cei sau cele care si-o petrec singure, fara a avea compania unui partener. Chiar daca s-au despartit anul acesta, cu putin timp inainte de Sarbatori, ele nu privesc totul atat de tragic, Chiar daca nu sunt alaturi de partenerul de viata si planurile de sarbatori le-au fost date peste cap atunci cand si-au incheiat relatiile, Adriana Bahmuteanu, Roxana Ionescu, Adelina Pestritu, Anda Adam sau Raluca Lazarut nu-l vor astepta singure pe Mos Craciun ci alaturi de persoanele dragi. Desi parea ca isi va reface viata alaturi de Razvan Ispas si ca l-a uitat definitiv pe fostul sot, Adelina Pestritu s-a trezit ca este singura de sarbatori. Chiar daca s-a despartit de Razvan in luna noiembrie si probabil ca si-au facut planuri pana atunci pentru seara de Craciun, vedeta TV a gasit timp sa isi refaca planurile. "Anul acesta, de Craciun, voi sarbatori in familie, la bunicii mei din Rucar. Vom taia porcul, vom pregati impreuna bucatele pentru masa de Craciun, vom impodobi bradul si vom primi colindatorii. Sunt convinsa ca o sa am parte de un Craciun de poveste cu multa zapada", a declarat pentru Cancan, Adelina Pestritu.