Uite cum s-au pictat fratii Crestin si Micula in biserici, langa sfinti. Oamenii de afaceri si-au facut un obicei din a sponsoriza biserici, primind in schimb un loc de cinste langa sfintii pictati pe peretii lacasurilor de cult. Printre ei, fratii milionari Micula si Crestin. Dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a aparut pe zidul bisericii din comuna vranceana Vulturul, iata ca si alti oameni de afaceri au preluat "din zbor" ideea si si-au asigurat un loc la fel de special, alaturi de sfinti. Fratii Vasile, Dumitru si Ion Crestin apar chiar intr-un lacas de cult din Capitala, pe peretele bisericii de pe Barbu Vacarescu, la a carei renovare au contribuit financiar, scrieCancan.

VedeteFoto: Colaj foto

2012, an cu ghinion pentru vedete. Cele mai socante despartiri.Anul 2012 a fost unul marcat de foarte multe divorturi ale starurilor din showbizul international. Dragostea nu a durat prea mult pentru numeroase vedete importante ale lumii. Multe casnicii care pareau solide s-au destramat. Iata care au fost despartirile acestui an. Dennis Quaid si Kimberly Buffington si-au spus adio in martie. Cei doi s-au separat in luna martie, dupa opt ani de mariaj. Si solistul de la trupa Maroon 5, Adam Levine, a ramas singur in 2012. Legtatura lui amoroasa cu Anne Vyalitsyna s-a incheiat in martie, dupa o iubire de doi ani. Celebra cantareata cheala Sinead O Connor nu prea e facuta pentru casnicie. A pus capat relatiei cu Barry Herridge de mai multe ori pe parcursul acestui an, scrieClick.

INTERVIU Ce mai face Smiley dupa despartirea de Laura Cosoi.Smiley a avut un an 2012 extraordinar si de Craciun a acceptat sa-i ureze pe cititoriiLibertatea.rosi sa ne acorde un interviu, in exclusivitate, despre proiectele sale dar si despre viata sa amoroasa. Libertatea: Ai strans pe langa tine o super gasca de artisti la Hahaha. Cum e sa ai grija de atatia 'copii'? Smiley: Imi place enorm sa lucrez cu gasca de la HaHaHa, suntem o mare familie creativa, de la compozitori pana la stilisti, scenaristi sau regizori! Stam saptamani intregi la studio, interactionam foarte mult, muncim dar ne si bucuram impreuna. Facem toti ce ne place, iar asta ne place foarte tare tuturor. Din iubire ies cele mai frumoase lucruri si cele mai trainice prietenii.

Bancnote in loc de globuri. Cum s-au pregatit Nelson Mondialu si Taranu' cu Maserati pentru Craciun. "Nelson Mondialu" si "Taranu' cu Maserati" va ureaza un Craciun elegant. Seara de Ajun a fost pentru aceste personaje controversate un prilej de mare fala. Primul si-a impodobit bradul cu hartii de 500 de euro, a facut dedicatii si a primit in bucatarie un cor. Cel de-al doilea si-a umplut frigiderul cu lire sterline si ne-a dorit sa o ducem la fel de bine ca el. Scenele ireale au fost postate pe internet, sa se minuneze toata planeta de ce sunt capabili unii dintre romani. Nelson Mondialu' este, fara nicio exagerare, posesorul celui mai scump brad de Craciun. Cu o caciula de Mos pe cap, un lant gros la gat, ghiul cu monograma si tricou in memoria lui Whitney Huston, Nelson, usor cherchelit, a impodobit pomul cu hartii de 500 de euro, potrivitstirileprotv.ro

Topul celor mai tampite replici ale vedetelor.Personaje de tot felul au facut in 2012 afirmatii demne de tinut minte. Am realizat o selectie a celor pe care le-ati putut citi si peClick.ro. Amuzati-va, am scapat cu bine si de acest an! Denisa Nechifor, mama copilului fotbalistului Adrian Cristea: "Dintr-o curva nu poti face femeie de casa si nici dintr-un fotbalist un om serios." Andreea Tonciu, iubita lui Mitea: "Nu pot sa le suport pe panaramele astea pline de aere si care vin tocmai din fundul Moldovei. Nici nu ne baga in seama la filmari, se dau mari doamne, dar se f... pe 50 de euro! Se cred mai presus decat noi, fetele cuminti, care nu ne ducem sa facem prostii cu baietii pe bani. Dupa ce ca sunt panarame, mai sunt si tari in gura si obraznice". Anca Radulescu, cumnata Mihaelei Radulescu, catre vedeta TV: "Tu ai nasul stramb, deci trebuie sa folosesc umbre pentru a parea perfect. Na, daca ai zis ca pot spune orice, am spus."