Cristiano Ronaldo facut praf de ultima amanta: "Dezastru la pat!". Cristiano Ronaldo a terminat prost anul. Nervos, fara sperante sa-si pastreze titlul cu Real si atacat de cea mai noua amanta! Desi a negat aventura cu Nicole Minetti, fosta consiliera a lui Berlusconi si un model bine cotat in Italia, CR7 a fost dat de gol tocmai de bruneta cu care a petrecut doua nopti fierbinti intr-un hotel de lux din Madrid, la inceputul lunii. "Sint singura si numai tatal meu imi stie toate secretele. M-au dezamagit prestatiile din ultimul timp", ar fi povestit Minetti unor prietene, facind apoi trimitere la Ronaldo: "La pat a fost un dezastru. Sper macar ca urmatorul barbat sa fie un napoletan", potrivit GSP.ro

VedeteFoto: Colaj foto

Rihanna, surprinsa de paparazzi goala pusca in timp ce isi dadea jos costumul de baie. Fotografiile ravnite de orice fotograf monden au aparut pe Internet! Rihanna a fost surprinsa complet goala, in timp ce isi schimba costumul de baie, in camera alaturata balconului resedintei sale din Barbados. Imaginile au fost publicate online de blogul drunkenstepfather.com (vezi imaginile), posesorul site-ului declarand in text ca nu il intereseaza daca va fi dat in judecata de cantareata pentru dezvaluirea acestora, potrivit Libertatea.ro

Nu ti-ai imaginat-o niciodata asa! Uite ce sexy era Carmen Harra in anii '80! Facea ravagii pe scena de la Sala Palatului. Carmen Harra apare in cateva imagini inedite din timpul anilor '80 pe scena de la Sala Palatului. Momentul a fost fost filmat in anul 1988 la Sala Palatului din Capitala in timp ce interpreteaza celebra piesa "Lambada". Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute voci din muzica romaneasca a anilor 80, scrie Cancan.

Romanul milionar din poker isi cauta iubita la tv. Cu o avere estimata la peste 16 milioane de dolari, Daniel Negreanu (38 de ani) nu si-a gasit inca sufletul-pereche, apeland in acest sens la o cunoscuta emisiune TV din Statele Unite ale Americii. Daniel Negreanu, nascut la Toronto din parinti romani emigrati in Canada, a devenit un star in lumea poker-ului in special datorita capacitatii sale de a anticipa la masa de joc reactiile adversarilor. Nu la fel de bine s-a descurcat romano-canadianul in viata privata, cu femeile. Singurul sau mariaj a durat doi ani, intre 2005 si 2007, cu americanca de origine asiatica Lori Lin Weber. Astfel, Negreanu a acceptat recent propunerea de a-si gasi o partenera de viata prin intermediul show-ului "Millionaire Matchmaker", un fel de "Burlacul" in varianta americana, potrivit Click.

Manelistul Babi Minune va fi tatic la doar... 16 ani. Babi, Luis David Dobre, pe numele lui adevarat, a devenit celebru dupa ce a jucat in serialul "Inima de tigan", iar de curand a provocat un scandal imens la una dintre galeriile comerciale de pe Aeroportul Otopeni, fiind acuzat ca a plecat dintr-un magazin fara sa plateasca un inel. Babi s-a miscat bine nu doar in ceea ce priveste cariera sa muzicala, ci si in viata persoanala. O iubeste pe Georgiana, o frumoasa blonda care este insarcinata si care ii va darui in curand manelistului un copil. Tanara este de aceeasi varsta cu Luis, iar povestea de dragoste dintre ei dureaza de cel putin un an, dezvaluie Cancan.