Incredibil! A reusit performanta sa faca Revelionul cu fosta soacra, fosta nevasta, baietelul lor, fiica din alta relatie si iubita actuala. Vedeta care a reusit asa ceva se numeste Luis Lazarus, gazda emisiunii "Pe bune" de la Look TV. Cu ocazia Anului Nou, Lazarus s-a aflat intr-o situatie mai delicata ca niciodata. Iubita lui, Goddess Andreea, recent premiata pentru cel mai spectaculos debut in muzica, a preferat sa fie langa Luis in loc sa alerge toata noaptea dupa concertele obisnuite de Revelion. In acelasi timp, realizatorul TV a vrut sa stea neaparat cu ambii copii. Aici a intervenit partea sensibila. Fosta nevasta lui nevasta, Antoanela Lazarus, nu s-a despartit de baietelul pe care il au impreuna, asa ca a fost si ea prezenta. Asa cum a fost de fata si Victor, actualul barbat din viata Antoanelei, ca si fosta mama soacra a lui Lazarus, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Dragoste mare! Prima imagine cu Madalina Ghenea si Gerard Butler de la Revelionul petrecut impreuna! Modelul si actorul nu au reusit sa petreaca Craciunul impreuna, dar au pasit in Anul Nou impreuna si mai indragostiti ca niciodata. Cei doi au celebrat trecerea dintre ani intr-un restaurant din Capri, Italia, un loc destul de frecventat de mondenitatile internationale. Madalina si Gerard par extrem de indragotiti si fericiti impreuna, dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus. Ghenea a fost imbracata intr-o rochita neagra, ce-i punea decolteul in evidenta, iar actorul a optat pentru clasicul costum, scrie Cancan.

Ce cadoua primit Adrian Nastase de la colegii din inchisoare. Anul 2012 a fost pentru Adrian Nastase unul de cotitura, fiind la un pas sa-si piarda viata, insa detentia l-a invatat pe fostul politician lectii importante de viata. De altfel, Adrian Nastase posteaza pe blogul personal experientele care il marcheaza in inchisoare, acestea fiind legate de oamenii pe care ii descopera acolo si de puterea acestora de schimbare. Fostul premier a fost luat prin surprindere in momentul in care a primit un cadou de suflet, un origami, din partea detinutilor care incearca acum sa se reabiliteze, scrie Libertatea.ro

Patronul Playboy s-a casatorit de Revelion cu femeia care il parasise anul trecut. Hugh Hefner, patronul grupului Playboy, si logodnica acestuia, Crystal Harris, s-au casatorit in noaptea de Anul Nou, informeaza contactmusic.com. Hefner, in varsta de 86 de ani, si Crystal, de 26 de ani, s-au casatorit la resedinta Playboy din Beverly Hills. Incantata, mai tanara sotie a lui Hefner si-a tinut admiratorii la curent pe toata durata ceremoniei si a petrecerii de dupa, cu postari pe Twitter. "Azi este zua in care am devenit doamna Hugh Hefner. Sunt foarte fericita si ma simt norocoasa si binecuvantata", a scris Crystal, citeaza stirileprotv.ro

Inna a gafat iar! Uite ce a putut sa spuna despre tara ei, inainte sa plece in Dubai! Inainte de plecarea in Emiratele Arabe Unite, unde a sustinut un concert in noaptea dintre ani, Inna a raspuns intrebarilor unui jurnalist si a gafat din nou, dupa ce in urma cu mai multa vreme a fost criticata de presa pentru felul in care vorbeste limba engleza. Astfel, intrebata cand va sustine urmatorul concert in Romania, Inna a raspuns in asa fel incat a dat impresia ca a uitat care este tara unde s-a nascut, scrie Click.