Anca Pandrea, fara sutien la 63 de ani! Actrita Anca Pandrea era, in urma cu 40 de ani, una dintre cele mai frumoase actrite romane, dar si una dintre cele mai nonconformiste. Ajunsa acum la 63 de ani, Anca refuza sa poarte sutien, lasandu-si sanii la vedere, prin bluzitele periculos de transparente. Reporterii ziarului Libertatea au batut la usa Ancai Pandrea, aflata in doliu, dupa decesul lui Iurie Darie, barbatul pe care il idolatrizeaza si dincolo de moarte. Nu stim daca si-a dat seama ca bluza neagra, pe care o purta cand ne-a intampinat, era foarte transparenta, ori pur si simplu nu i-a pasat. Anca ne-a aratat sutele de fotografii adunate in cei 26 de ani de iubire aproape nepamanteana cu Iurie Darie. In fata unora, s-a oprit, a plans, le-a strans la piept, le-a sarutat si, printre suspine, le-a spus povestea. Stie perfect, de parca a fost ieri, cand si unde au fost facute, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nu o sa iti vina sa crezi cati bani a facut Brenciu de Revelion! Horia Brenciu a avut doua concerte in noaptea de Revelion pentru care a fost platit , se pare, cu sume fabuloase. Potrivit ADPM, artistul ar fi incasat cate 20.000 de euro pentru fiecare concert pe care l-a avut, insumand astfel 40.000 de euro, una dintre cele mai mari sume castigate de creun artist roman de Revelion. Cele doua concerte ale lui Brenciu s-au desfasurat la Romexpo in Bucuresti si in Piata Revolutiei, dupa cum mentioneaza sursa citata. Iar banii castigati par atat de multi mai ales prin prisma altor artisti care au castigat si cate 1500 de euro pentru prestatiile facute in noaptea dintre ani, anunta Click.

Vica, mai ceva ca Regina Angliei de Revelion! A intampinat 2013 la Londra, acoperita cu 13 mii de euro! Vica nu a ramas in tara de sarbatori, preferand sa petreaca intr-una din cele mai scumpe capitale europene, Londra. Si cum este obisnuita cu luxul, aceasta a intampinat noul an intr-un restaurant exclusivist, imbracata intr-o tinuta de milioane. Fosta amanta a lui Victor Piturca si-a etalat in noaptea de Revelion o tinuta provocatoare combinata cu o coafura rebela astfel incat sa atraga toate privirile londonezilor. Haina de blana din chinchilla, creatie Manzary, rochie neagra Belanciaga si pantofii Zanotti au facut din Vika o doamna imbracata intr-o tinuta ce valora aproximativ 13 mii de euro, informeaza Cancan.

Imagini de colectie! Nicoleta Luciu, cu sani naturali si cateva kilograme in plus! Nicoleta Luciu e o vedeta super cunoscuta la noi, dar in urma cu mai bine de cinci ani, nu avea atat de mult succes. Mai stii cum arata atunci? Dupa ce a castigat titlul de "Miss Romania" in 1999, Nicoleta Luciu a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, dintre care nu a lipsit Playboy. Mai mult, diva a cochetat si cu muzica, facand parte din formatia "Alizee", apoi din "Laguna", dar nu s-a bucurat de prea mult succes. Ulterior, a devenit mai cunoscuta cand a fost asistenta lui Teo Trandafir, in emisiunea"Ceaiul de la ora 5". La un moment dat avea cei mai mari sani naturali din Romania, cu o circumferinta a bustului de 96 de centimetri, dar acum vedeta si-a pus silicoane, deoarece, dupa ce a adus pe lume patru copii, sanii ei imensi s-au lasat, scrie Libertatea.

Stefan Banica, interpretat de un manelist! Ce parere ai? Revelionul de la PRO TV a fost cu adevarat unul de pomina! Mai ales ca foarte multe dintre cele mai cunoscute vedete din Romania s-au dat in stamba spre deliciul publicului. Astfel, dupa ce Andreea Tonciu s-a trezit cu sfarcurile afara in timpul unui numar de striptease si dupa ce Nicoleta Luciu si Roxana Ionescu, alias Mama Natura, s-au sarutat cu foc, mai mult dezbracate decat imbracate, tot dupa un dans, vine randul lui Jean de la Craiova sa intre in decor. Manelistu s-a deghizat in Stefan Banica Jr. si a cantat melodia pe care Banica a realizat-o pentru emisiunea "Dansez pentru Tine" Interpretarea lui Jean nu a fost identica cu cea a lui Stefan Banica Jr., desi manelistul s-a chinuit sa-l imite cat a putut de bine, anunta Click.