Corina, in chilotei transparenti si sutien, de Anul Nou! Iti place? Frumoasa cantareata a publicat pe pagina personala de Twitter o fotografie de-a dreptul incitanta in care apare intr-o ipostaza sexy. Imbracata doar cu o pereche de chilotei transparenti de culoare alba, un sutien negru si tinand in mana ceea ce pare a fi o sorcova, Corina a facut o "urare virtuala" pentru posturile de radio din Romania, se pare. "AHO AHO de anu' nou, ca gaina n-are ou si cocosu' n-are-n gusa, ia mai da un HIT matusa ! :)))", a scris cantareata in dreptul fotografiei, anunta Click.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini incendiare cu Nicoleta Luciu! Si-a lasat sotul acasa si a trecut in noul an in poala altui barbat, departe de Capitala! Luciu a pus munca pe primul plan si si-a "pedepsit" sotul plecand la concerte, in tara, de Revelion. Imbracata sumar, intr-o rochie provocatoare, bruneta si-a facut de cap mai ceva ca o adolescenta petrecareata in compania barbatilor din restaurant. Considerata, in continuare, una dintre cele mai sexy femei din Romania, Nicoleta Luciu a incins atmosfera la concertele pe care le-a sustinut in noaptea de Revelion. Sau, mai bine zis, i-a incins pe barbati si a aprins, deopotriva, si sentimentele de gelozie din partea femeilor, intrucat a pus la cale o serie de coregrafii mai incitante chiar decat la cabaret. Imbracata intr-o rochie provocatoare, cu decolteu adanc si foarte scurta, care i-a lasat la vedere picioarele lungi si frumoase, Luciu a dansat fara sa-i pese ca-si lasa la vedere lenjeria intima, dovedindu-se a fi extrem de indrazneata, scrie Cancan.

Bianca si Antonia, asa cum nu te asteptai sa le vezi impreuna! Ti se par prea senzuale? Bianca Dragusanu si Antonia par sa aiba o relatie destul de stransa, avand in vedere ca bruneta a publicat pe pagina personala de Facebook o fotografie in care cele doua apar intr-o ipostaza destul de interesanta. Astfel, Bianca Dragusanu a fost imortalizata in timp ce incerca sa ii dea un pupic imens Antoniei chiar de catre aceasta din urma. Imaginea a strans in doar cateva minute zeci de like-uri si multi prieteni virtuali de-ai cantaretei i-au laudat frumusetea. Bianca, pe de alta parte, nu a primit comentarii atat de pozitive: "Superba ca intotdeauna. Compania strica toata poza" a comentatat cineva, informeaza Click.

Marturisire socanta a unei cunoscute cantarete la inceput de an! Ii plac la fel de mult barbatii ca si femeile! Inceputul de an a venit cu o marturisire socanta din partea unei cunoscute artiste, care a recunoscut ca ii plac barbatii la fel de mult ca si femeile. Este vorba de Ke$ha, care a dezvaluit intr-un interviu ca nu tine cont de sexul unei persoane atunci cand vine vorba despre o atractie fizica. "Nu iubesc doar barbatii. Iubesc oamenii in general. Nu este vorba despre un sex. Este vorba despre starea de spirit pe care ti-o ofera persoana cu care esti ", a spus Kesha, lasand sa se inteleaga ca este bisexuala. "Nu as spune despre mine insami ca sunt lesbiana sau heterosexuala, pentru ca nu imi plac etichetele", a mai spus Kesha. Drept dovada ca ceea ce zice este adevarat, Ke$a apare in noul sau videoclip la piesa "Die Young" zbatandu-se pe jumatate goala printre barbati si femei, scrie Libertatea.

Tonciu si-a nenorocit genunchii incercand sa-l vada pe Mitea satisfacut! Imaginile astea spun tot! Profitand de invataturile coregrafice capatate la filmarile editiei de Revelion de la Pro TV, Andreea Tonciu a tinut sa-si suprinda iubitul cu un dans plin de senzualitate. Antrenamentele insa i-au distrus picioarele. De Sarbatori, Nicolae Mitea a primit un cadou senzual de la iubita lui. Andreea Tonciu i-a dansat extrem de incitant. Profitand de invataturile primite de la coregrafii din Buftea pentru stipteasul pe care l-a facut in Noaptea dintre Ani alaturi de Laurette si Simona Sernsual, Tonciu i-a pregatit fotbalistului un show de toata frumusetea, anunta Cancan.

Cum aratau Delia Matache si sora ei, Oana, inainte de a deveni "bombe sexy". Acum sunt doua fete dupa care ar umbla orice barbat. Sexy, cu cariere in muzica si charisma. Numai ca n-au fost dintotdeauna asa. Ca orice om, si surorile Matache au fost mici, la vremea lor. Delia si Oana s-au fotografiat la mare, pe plaja, in anii 80, cand jurata de la X Factor avea aproximativ 13 ani, iar surioara ei, 4 ani. Delia avea o silueta de invidiat inca de pe atunci si purta un costum de baie "one piece" de nunata neagra, informeaza Click.