Stefan Stan a pus ochii pe Mantea inca din luna iunie. S-au luat in brate si s-au harjonit in valuri de la prima intalnire.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Desi formeaza un cuplu doar de cateva saptamani, Stefan Stan si Andreea Mantea sunt in tatonari inca de la inceputul verii. Cei doi s-au cunoscut mai bine intr-un cadru destul de romantic, la malul marii, unde s-au giugiulit in valurile marii. Vestea ca Stefan Stan si Andreea Mantea formeaza cel mai nou cuplu al anului 2013, anuntata in exclusivitate de CANCAN.ro, a luat prin surprindere pe toata lumea. Cu toate ca cei doi au recunoscut relatia in urma cu doar trei zile, tantonarile dintre ei dureaza de mai bine de sase luni, relateaza Cancan.

Monica Gabor a renuntat la custodia Irinucai. Dupa ce s-a razboit doi ani prin tribunale pentru custodia Irinei (6 ani), Monica Gabor a renuntat de tot la lupta. Moldoveanca a trimis prin avocat o cerere prin care arata ca renunta la recurs, dupa ce Irinel Columbeanu i-a promis ca-i lasa fetita in America, in vacante! In concluzie, Moni a renuntat la custodia fetitei. Este cea mai grea aniversare pentru Monica Gabor. Azi, diva implineste 25 de ani si sarbatoreste o infrangere! Dupa ce s-a batut cu pumnii in piept inca din 2011 ca-si vrea copilul, fosta ''scorpie de la Izvorani" si-a jucat ultima carte, dupa cum i-a dictat Irinel Columbeanu (55 de ani), informeaza Click.

Triunghi amoros mai ceva ca-n telenovele! In urma cu doi ani, Denis Stefan a curtat-o pe mama "bebelusei", dar ea l-a refuzat. Denis Stefan s-a folisit din plin de farmecul lui in incercarea de a cuceri femeile, desi este insurat. Cum viata bate filmul, actorul a pus ochii, in urma cu doi ani, pe mama bebelusei Cristina, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare. Vestea ca actorul Denis Stefan (36 de ani) traieste o poveste de dragoste extraconjugala cu "bebelusa" Cristina Zegan (20 de ani), a socat, cu atat mai mult cu cat actorul parea ca duce o viata de familie linistita, scrie Cancan.

Secretul murdar al casei pe care regina vrea sa i-o ofere cadou lui Kate Middleton. Will voia sa cumpere o casa la tara, pentru el si ducesa, iar regina s-ar fi oferit, potrivit Daily Mail, sa le dea o ditamai vila, Anmer Hall din Norfolk. Toate bune si frumoase, casa e o minunatie, doar ca ascunde un secret murdar. Se pare ca acolo se intalnea printul Charles, cu Camilla, pentru a face sex, pe vremea cand inca era casatorit cu Lady Diana, scrie Libertatea.

Delia, balaceala la etajul 80, in lux absolut. Vedetele noastre au prins gustul vacantelor exotice in miez de iarna. Multe dintre ele au dat zapada si frigul din tara pentru destinatii calde unde s-au rasfatat la soare. Emiratele Arabe Unite, Singapore, Cambodgia si Indonezia sunt locurile mirifice unde vedetele au evadat in sezonul rece. De cand se iubeste cu afaceristul Razvan Munteanu, Delia Matache o tine din vacanta in vacanta. Continuarea in Click.

Anca Radulescu, cumnata Mihaelei, detine un superaparat care ii reda divei tenul de acum 10 ani. Asa se intinereste Raduleasca! Orice vedeta ar da bani grei sa opreasca timpul in loc, caci ridurile devin, pe zi ce trece, inamicul public numarul unu. Mihaela mai are un motiv sa isi doreasca sa fenteze varsta, nu de alta, dar iubitul ei, Dani Otil (Antena 1), este mai mic decat ea cu 10 ani. Iata insa ca tehnologia din domeniul cosmetic ii sare Mihaelei in ajutor, caci a fost inventat un aparat care stimuleaza producerea de colagen, responsabil cu aspectul tenului, anunta Libertatea.