Impacarea anului. Marina Almasan s-a intors, in secret, in bratele miliardarului Cornu. De Sarbatori toata lumea e mai buna, mai ingaduitoare si gata sa se impace chiar si cu cei mai aprigi dusmani. Supararile in dragoste trec, astfel ca in preajma Craciunului multe cupluri care si-au spus adio revin la sentimente mai bune. Asta s-a intamplat si in cazul Marinei Almasan, care a redevenit, se pare, iubita lui Georgica Cornu. Din pacate, omul de afaceri e falit! S-au cunoscut in noiembrie 2011, iar dupa sase luni de iubire cu nabadai Marina Almasan (50 de ani) si Georgica Cornu (58 de ani), au luat o pauza. Au mai vorbit din cand in cand la telefon, insa au hotarat sa nu se mai intalneasca. Au reusit sa stea departe unul de celalalt doar pana aproape de sfarsitul anului 2012, cand, spun surse din anturajul celor doi, acestia ar fi redevenit un cuplu. "S-au impacat de Sarbatori si, din cate stiu, au petrecut Craciunul impreuna. Copiii lui il tot aud prin casa vorbind cu ea la telefon", ne-au marturisit cativa prieteni de-ai lui Georgica, scrie Click.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imbracata excentric, o vedeta a starnit amuzamentul general mai ceva ca un clovn. Vezi aici despre cine este vorba. O vedeta de televiziune din Romania, consacrata si, ce-i drept, nonconformista, face ce face si gafeaza vestimentar ori de cate ori iese din casa. De acesta data, a starnit amuzamentul cu sosetele in carouri Gianina Corondan este regina nedeclarata a tinutelor trasnite. Ieri dupa amiaza, simpatica prezentatoare de la TVR a fost fotografiata de catre paparazzii CANCAN.ro in timp ce rezolva unele probleme casnice, respectiv mergea in vizita la parintele ei care locuieste undeva in zona Vitan. Pana sa ajunga in parcarea din fata blocului, nimic nu parea in neregula cu TVR-ista. Surpriza a venit cateva minute mai tarziu, cand Gianina a facut primul pas si a parasit masina, etalandu-si in toata splendoarea ei tinuta fistichie, anapoda si deloc asortata, anunta Cancan.

Cum au ajuns Oana Roman si Loredana sa fie in aceeasi gasca si sa dea petreceri de Revelion, in anii 90. Oana Roman isi aduce aminte cu drag de anii 90, in care parintii eu dadeau petreceri de pomina cu fiecare ocazie speciala. In sufletul ei au ramas insa Revelioanele pe care le facea familia ei. Prezentatoarea de la Kanal D a povestit si cum ea si Loredana au ajuns sa faca parte din aceeasi gasca. Fiica fostului premier a povestit ca unul dintre cameramanii angajati de Guvern si care se aflau in serviciul tatalui ei, Catalin Catoiu, alias Teava, avea o relatie cu Lori, care atunci avea 20 de ani. Catoiu il vizita destul de des pe Petre Roman, iar de la petreceri era nelipsit. Astfel, si Loredana a intrat in cercul de prieteni ai familiei Roman. "Teava (Catalin Catoiu) lucra cu tata, iar ea era cu el. El mai venea pe la tata pe la Snagov si a adus-o de cateva ori si pe Loredana. Eu am crescut langa Loredana, am fost la concerte impreuna. La primul ei concert in Italia, am fost cu ea", a povestit Oana, informeaza Libertatea.

"Matinalii" de la OTV, sex in Oceanul Indian. Au luat masa in compania maimutelor, au stat la doi pasi de elefanti, girafe si antilope, care se plimbau nestingherite pe langa ei, si au facut sex in Oceanul Indian. Asa au petrecut prezentatorii matinalului de la OTV, Claudiu Bogdan si sotia lui, Cristina Coca, vacanta din Kenya, din care au revenit in tara la inceputul lunii. Pentru ca nu au rezistat tentatiilor culinare, s-au intors acasa fiecare cu cateva kilograme in plus, dar cu bateriile incarcate. A fost cea mai frumoasa vacanta a lor, scrie Click.

Bebelusa nu a fost usa de biserica! A continuat vechea relatie si dupa ce s-a cuplat cu Denis Stefan. Vezi cine e fostul iubit. Incalcite sunt caile amorului, iar povestea dintre Denis Stefan si "bebelusa" Delia pare desprinsa dintr-o telenovela. Cum Denis e insurat, iata ca nici Cristina nu era singura atunci cand s-a indragostit de actor, avand chiar o relatie stabila. Povestea de dragoste dintre Denis Stefan si "bebelusa" Cristina ascunde multe detalii incitante. Desi actorul este inca insurat cu Iuliana, cea care i-a devenit sotie in urma cu cinci ani, tanara lui iubita suporta destul de bine aceasta situatie, care, pe alte fete, aflate in locul ei, probabil ca le-ar fi deranjat. Interesant este faptul ca nici Cristina nu era singura in momentul in care l-a intalnit pe Denis, indragostindu-se de el la prima vedere. Reporterii CANCAN.ro au aflat ca "bebelusa" traia o poveste de aproximativ doi ani si jumatate cu dansatorul profesionist Mihai Dima in momentul in care inima i-a luat-o la trap gratie actorului, anunta Cancan.