E oficial! Stefan Banica s-a despartit de Andreea Marin. Stefan Banica jr. a anuntat pe contul sau de Facebook despartirea de sotia sa, Andreea Marin. "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica", a scris Stefan, pe Facebook, anunta Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nicolae Guta: "Da, vreau sa fiu incinerat! Am vazut la Discovery ca din acea cenusa se pot face medalioane sau bratari". Nicolae Guta a marturisit ca doreste sa fie incinerat atunci cand moare si a vorbit despre inmormantarea fratelui sau, Samir. "Da, vreau sa fiu incinerat. Cenusa mea sa fie adusa acasa. Am vazut la Discovery ca din acea cenusa se pot face medalioane sau bratari. Asa as fi vrut si eu cu fratele meu, sa il port mereu alturi", a marturisit Nicolae Guta, pentru Antena 1. Mai mult, manelistul spune ca el ar fi dorit ca si fratele sau sa fie incinerat: "Daca eu ar fi fost sa decid, as fi vrut ca fratele meu sa fie incinerat. Am mai fi avut ceva de la el! In afara de o poza sau acel loc unde el este inmormantat, nu mai avem nimic, anunta Cancan.

Marturie-soc in cartea Mihaelei Radulescu: "Dupa ce am avut orgasm de la un vibratorR, am plans ca o isterica". Mihaela Radulescu este o femeie care, la cei 44 de ani ai sai, are puterea de a-si exprima libera parerile si trairile, chiar daca acestea socheaza sau starnesc controverse. In romanul sau, "Niste raspunsuri", in care Mihaela Radulescu a impletit realitatea cu fictiunea, exista pasaje extrem de indraznete, care lasa loc de interpretari. Intr-unul dintre capitole, "Amor de dor amar", personajul principal feminin este indragostit de un barbat cu ochi albastri, aflat la distanta. "Intru pe mess cu iubitul meu, caci e la ora la care e in pauza de masa si sta mereu cu mine, in loc sa manance cu colegii lui. Il ador. Iar cand ii vad ochii albastri si mainile si gatul pe care l-am sarutat de atatea ori, imi vine sa-mi iau iarasi vibratorul din dulap. Daca-mi spunea cineva acum cateva luni ca-mi voi cumpara un vibrator si-l voi si folosi, m-as fi uitat cu tot dispretul de care eram in stare. (...) Prima oara, dupa ce am avut orgasm de la un vibrator, am plans ca o isterica, m-am simtit oribil de trista si singura", este un fragment din romanul "Niste raspunsuri", aparut in 2009, informeaza Libertatea.

Uite cum arata Adelina Pestritu in pat, fara pic de fard! Fosta nevasta a lui Liviu Varciu a postat pe Facebook o imagine cu ea inainte de a se baga la somn. Bruneta arata impecabil fardata si aranjata. Multi s-au intrebat cu este vedeta naturala, fara pic de fard pe fata. Ei bine, Adelina le-a satisfacut dorinta fanilor sai si a postat pe Facebook o fotografie in care apare nemachiata. "Pregatita de somnic :) sper sa visez frumos :)))", este mesajul care insoteste imaginea vedetei. Comentariile nu au intarziat sa apara. "Foarte simpatica si simpla", "Ade... ochisorii aia sunt plansi sau mi se pare mie?", "Ce urata esti nemachiata, sa moara fata mea" - sunt doar cateva dintre mesajele primite de Adelina dupa postarea imaginii, scrie Click.

Dupa despartirea de fotbalistul Adrian Cristea, blonda s-a refugiat in bratele musculosului Victor Slav. Bianca s-a cuplat cu "Buletinul Meteo". Victor Slav (32 de ani) si Bianca Dragusanu (30 de ani) au inregistrat, de Revelion, minutul de aur, cu dansul lor lasciv. Atunci, ei au simtit primii fiori ai dragostei. Bianca are avantajul, cu aceasta noua relatie, ca va sti, in avans, de la Victor, prezentatorul rubricii "Vremea"(PRO TV), daca a doua zi va fi soare sau va ploua cu galeata. Victor si Bianca s-au cunoscut mai bine la repetitiile pentru dansul erotic pe care l-au prezentat in cadrul emisiunii de Revelion, de la PRO TV. Si pentru ca Bianca s-a despartit inainte de Craciun de infidelul Adrian Cristea, iar Victor a pus capat relatiei de sase ani cu Anda Adam, nimic nu avea sa-i impiedice pentru a forma un nou cuplu in showbiz, anunta Libertatea.