In urma cu sase ani, Stefan Stan nu s-ar fi bucurat de voluptatea Andreei Mantea! Vezi cum arata inainte de interventiile estetice. Andreea Mantea nu a fost intotdeauna atat de dotata pe cat este astazi. In secunda in care a simtit gustul celebritatii, bruneta s-a pus la punct, devenind o alta femeie. Din momentul in care a pasit in lumina reflectoarelor, pana in momentul in care a trecut pragul esteticianului, s-a scurs foarte putin timp. In 2006, numele Andreei Mantea a devenit cunoscut si, tot atunci, bruneta a decis sa-si faca imbunatatiri fizice. Inainte de a se "tuna" insa, Andreea a apucat sa realizeze un pictorial incendiar in revista pentru barbati Playboy. Mantea a pozat alaturi de un fotomodel international in ipostaze fierbinti, renuntand complet la haine. Doi ani mai tarziu a recidivat intr-un alt pictorial de senzatie, jucand rolul Larei Croft, intr-o varianta extrem de sexy. Comparand cele doua pictoriale, ies la iveala ajustarile pe care si le-a facut, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Stefan Banica jr. si Nadia Comaneci au format un cuplu, in 1989. Aflat in centrul atentiei odata cu divortul de Andreea Marin, lui Stefan Banica jr i se dezgroapa toate cuceririle. Artistul a fost implicat intr-o relatie si cu cea mai mare gimnasta romanca din toate timpurile, Nadia Comaneci. Cei doi si-au facut aparitia impreuna la o petrecere a regizorului George Ciubotaru, unde ceilalti invitati au fost lasati sa ghiceasca tipul relatiei dintre Banica jr si Comaneci. Chiar daca Nadia este mai mare cu aproximativ 6 ani decat cantaretul, Stefan ar fi facut "pressing" serios pe langa fosta sportiva. Petrecerea s-a tinut cu 4-5 luni inainte ca Nadia sa fuga din Romania. Totul a fost dat in vileag marti, la emisiunea "Un show pacatos", de la Antena 1, anunta Click.

Daniela Gyorfi, hartuita sexual. Uite marturisirea ei teribila. Daniela Gyorfi a povestit un episod traumatizant din viata ei, petrecut acum aproximativ 13 ani, pe vremea cand ea a aparut intr-o revista pentru barbati. "A facut mai mult decat sa imi puna mana pe sani. Am ramas marcata", a marturisit Daniela Gyorfi, la emsiunea "Un show pacatos", de la Antena 1. Se pare ca episodul s-a petrecut chiar la ea acasa, dupa pictorialul sexy realizat, iar autorul ar fi un jurnalist, caruia vedeta a evitat pe cat posibil sa il numeasca. "Nu am facut plangere, iar acum nu am venit sa ma dau victima. Nu ii voi da numele, desi probabil se intelege. Pe vremea aceea, trebuia sa fiu prima aparitie in revista (n.r. - o celebra publicatie pentru barbati). M-a sunat sa fac poze, iar eu i-am spus ca am cicatrici. In momentul cand s-a intamplat incidentul, am avut intentia sa pun Rottweilerul pe el. Il aveam inchis intr-o camera. Pana la urma nu s-a intamplat nimic", a spus ea, incercand sa faca haz de necaz, desi experienta a afectat-o, informeaza Libertatea.

Becali a facut-o iar pe Cruduta sa planga live: "Macar sa ii ieilui Nila 5-7 mii de fiecare data cand te bate, sa ramai cu ceva". Daniela Crudu a izbucnit in lacrimi in direct, dupa ce Gigi Becali a insistat sa il lase in pace pe Nila sau sa renunte la televiziune. "Mie imi pare rau, dar chiar nu mai am ce sa zic. Pana la urma sunt un copil, am 23 de ani. Nu fac nicio caterinca, eu imi vad de treaba. Nu ma bate. Eu sunt dispusa sa renunt si la televiziune pentru el, ca il iubesc. Suntem mici, nu ne gandim la insuratoare", a explicat Cruduta la Antena 1. Gigi Becali vrea cu orice pret sa o desparta pe Daniela de Nila, ba chiar i-a propus sa ii dea el niste bani lunar, numai ca bruneta sa il lase pe fotbalist. "Eu i-am spus 'Daca tot vrei sa te insori cu ea, nu o mai lasa la televizor cu tatele goale'. Noi daca o educam pe Cruduta, nu o mai lasam cu tatele pe afara. Ce face ea la televizor e semi-prostitutie. Daca ea accepta ca el sa o bata, inseamna ca si ea e bolnava, cum naiba se mai baga in pat langa, dupa. Macar sa ii ceri 5-7 mii de fiecare data, sa ramana cu ceva", a sfatuit-o Becali pe Daniela, scrie Cancan.

Ilinca Vandici, super sexy pe plaja in Egipt. Proaspat intoarsa din vacanta, Ilinca Vandici a dorit sa povesteasca ce fel s-a distrat pe meleaguri exotice. In ciuda faptului ca in Romania temperaturile au fost negative de Sarbatori, Ilinca a petrecut in costum de baie pe insoritele plaje din Sharm El Sheikh, in Egip, alaturi de mai multe prietene. Ea s-a lasat imortalizata in cateva ipostaze de-a dreptul incitante si a recunoscut ca avea nevoie de putina relaxare, dupa un an atat de agitat. "Si pentru ca tot anul sa ne mearga bine, nu puteam rata ocazia de a pleca impreuna cu prietenele mele intr-o mini vacanta, la plajjjjaaaaaa...Ne-am incarcat bateriile, ne-am bucurat de soare, de plaja, am lenevit, am mancat, am citit, ne-am linistit sufletele si ne-am pus ordine in ganduri. Clar, anul acesta vom muta muntii din loc....pentru ca putem' a spus vedeta trustului Pro, Ilinca Vandici, anunta Click.