Primele imagini cu Bianca sarutandu-se cu Victor Slav! Uite cum se harjonesc in vazul tuturor. Bianca Dragusanu si Victor Slav au fost filmati de paparazzii Cancan Tv la Roma in timpul unei vacante in care s-au harjonit ca doi adevarati indragostiti. S-au plimbat de mana si s-au sarutat in vazul tuturor strainilor, nestiind ca sunt filmati. Acum nu mai au cum sa nege! Bianca Dragusanu si Victor Slav formeaza un cuplu, si in ca unul foarte frumos! Cei doi au petrecut o vacanta de vis la Roma unde s-au comportat ca doi porumbei. Victor Slav a avut grija ca Bianca sa fie multumita si a fost practic la picioarele ei. Integral in Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vincenzo Castellano rupe tacerea in legatura cu problemele din casnicia cu Antonia: "Sansele noastre de impacare sunt minime!" Personaj discret, Vincenzo Castellano s-a hotarat sa vorbeasca despre soarta mariajului sau cu Antonia, dupa ce in presa au aparut informatii ca cei doi s-ar fi impacat! ''Noi suntem despartiti de doua luni! Nu mai locuiesc acasa de atunci!", ne-a marturisit Vincenzo. O perioada destul de lunga in care, se pare, sansele de a forma din nou un cuplu s-au diminuat drastic. Vincenzo a fost cel care a parasit caminul conjugal, judecand, se pare, ca cel mai bine este ca Antonia si fiica lor sa ramana in casa pe care au impartit-o pana acum doua luni, scrie Cancan.

Amanta de 21 de ani a lui Nicolae Guta face dezvaluiri-soc: "Frate-su era mort, pe masa, si noi faceam dragoste la hotel!". Daniela Roba a hotarat sa dea in vileag totul despre relatia de amor dintre ea si manelistul Nicolae Guta dupa ce s-a simtit prea jignita de nonsalanta cu care a fost parasita. Desi s-a indragostit atat de mult incat a vrut chiar sa-I poarte copilul, Dana spune ca a ramas cu buza umflata atunci cand i-a propus manelistului sa vina sa stea langa el, in Bucuresti, relateaza Cancan.

Roxana, fosta componenta a trupei Trident, traieste un adevarat cosmar: sechestrata in casa, fara mancare, o saptamana! Roxana Sarbu, fosta componenta a trupei Trident, traieste un adevarat cosmar de cand s-a despartit de fostul iubit, Marcel Sarbu, patronul unui club din Capitala. Fosta bona filipineza care s-a ocupat o vreme de fetita celor doi, povesteste, printre altele, intr-o scrisoare depusa la dosar, cum Marcel a lasat-o fara mancare nu mai putin de o saptamana: ''Mi-a spus (n.r.- Marcel) ca nu ai voie sa iei nimic din frigider sau sa mananci ceva in propria lui casa''. Continuarea in Libertatea.

Andreea Marin, furioasa dupa revenirea din Dubai: ''Am stiut sa ne protejam copiii, ei nu plang din cauza noastra!''. Dupa ce a anuntat ca divorteaza de Stefan Banica, Andreea Marin trece prin momente grele, din pricina jurnalistilor. Sambata noaptea, vedeta a ajuns in tara impreuna cu fiica ei Violeta, si a incercat sa treaca de zidul de jurnalisti, insa, la sfarsit a acceptat sa vorbeasca pentru reporterii Antenei 1, informeaza Click.

Rihanna si-a innebunit admiratorii! Uite imaginile provocatoare prin care si-a naucit fanii! Artista in varsta de 24 de ani a postat pe o retea de socializare o fotografie incitanta in care apare imbracata intr-un body alb foarte sexy, in timp ce se pregatea pentru un pictorial. Mai mult, ea a postat si o imagine in care le-a aratat fanilor machiajul pentru sedinta foto, dorindu-si sa-i tina mereu la curent cu activitatile sale, relateaza Cancan.