Bataie la Cancan TV intre Daniela si Narcisa! Si-au dat cu microfoanele in cap: "Sa ma scurgi ca am vorbit"/"Si tu sa ma lingi". Narcisa si Daniela, cele doua femei ale lui Nicolae Guta, s-au luat la bataie in platoul emisiunii Cancan TV, difuzata la Acasa Tv, de luni pana joi, de la ora 22. Nicolae Guta si Narcisa au fost invitati la emisiunea Cancan Tv, unde au disputat pe viata si pe moarte soarta relatiei lor. Situatia a degenerat insa, atunci cand in platou a intrat si fosta amanta a manelistului, tanara Dana, femeia care a impartit o buna perioada de timp asternuturile cu Nicolae. "Intr-o relatie, daca nu e putina cearta, nu e ok. Ai nevoie de 'action', de actiune. Pe nimeni nu poti sa fii sigur in dragoste. Noi, barbatii, trebuie sa fie stimulati cu multa dragoste. Ca relatia sa mearga bine si potrivirea sexuala l afel e nevoie de multa pasiune. De ce caut in alta parte? Nu stiti ca ce e din furat e intotdeauna mai bun", a incercat Nicolae Guta sa calmeze spiritele, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu a dezvaluit motivul rupturii de Adrian Cristea: "Printul" avea un viciu. L-a lasat pe Adrian Cristea pentru Victor Slav, iar acum pare ca a ajuns la cutite cu fostul sau iubit. Bianca Dragusanu a dezvaluit unul dintre viciile "Printului", care, probabil, a si dus la destramarea cuplului. Dupa ce fotbalistul de 29 de ani a sfatuit-o pe starleta sa renunte la aparitiile in emisiunile cu scandal, Bianca a contraatacat: "Il sfatuiesc si eu pe el sa renunte la alcool. Mai subtire cu alcoolul", anunta Click.

Bahmu, binedispusa dupa ce a baut vin fiert. A facut show, cocotata, pe biroul lui Capatos! Miercuri a fost o zi grea pentru Adriana Bahmuteanu. De dimineata, vedeta a mers in fata magistratilor unde a fost audiata de procurori, intr-un nou termen al procesului de divort de Silviu Prigoana, si, dupa multe ore petrecute la Tribunal, Bahmu a mers acasa la copii. Finalul zilei l-a petrecut in emisiunea "Un show pacatos" de la Antena 1, cocotata pe biroul lui Dan Capatos, vorbind despre despartirea de Silviu Prigoana si facand haz de necaz. "Divortul este o perioada nasoala. Am investit 10 ani din viata mea intr-un om cu care mi-am dorit sa intemeiez o familie. Nu se poate si atunci ce faci, rezisti intr-o relatie sau te desparti? Intalnirea de la tribunal a fost grea, dar asteptarea si mai grea. Am stat de dimineata de la ora 9 pana dupa amiaza, apoi am mers acasa, am baut vin fiert cu mamaie (n.r.- mama sa) si acum sunt aici", a spus Bahmu, informeaza Libertatea.

Mihaela Radulescu: "Andreea Marin m-a pus la zid cand am atacat presa, acum uite ca i s-a intamplat si ei". Mihaela Radulescu a inteles reactia violenta a Andreei Marin la adresa presei. Vedeta si-a amintit ca si ea a trait astfel de momente si ca a fost criticata de Zana pentru opiniile vehemente pe care le-a avut. Mihaela Radulescu a comentat situatia in care este Andreea Marin, de cand si-a anuntat divortul. "Perioada asta va fi foarte importanta pentru Andreea. Toti sunt curiosi unde se va duce. Ea trebuie sa faca fata acestui tip de actiune pentru presa de scandal. Eu, cand am tras linie, mi-am dat seama ca nu am ce sa fac. Daca e sa devii brusc interesanta pentru presa de scandal, daca ti-ai schimbat partenerul, este un subiect bun pentru ziaristi", a spus Mihaela, la Antena 1. Diva a explicat ca nu a plecat din Romania din cauza presei de scandal, ci pentru ca asa a considerat ca este mai bine pentru fiul ei, de noua ani, scrie Cancan.

Anda Adam, un nou pictorial sexy. Dupa ce s-a despartit de Victor Slav (32 de ani), Anda Adam (32 de ani) continua sa fie intr-o forma de zile mari. Cantareata a dezvaluit marti seara, in cadrul emisiunii "Un show pacatos", de la Antena 1, ca merge zilnic la sala de sport si ca ar dori sa mai slabeasca aproximativ 4 kg. "Vreau sa ajung la 49 de kilograme. Cantaresc acum 52-53 kg. Merg zilnic la sala, unde stau o ora si 20 de minute. Nu exagerez, am un program strict", a spus focoasa blonda. Constienta insa de frumusetea trupului ei, sculptat la sala de antrenamente, solista a realizat un set de fotografii incendiare, parca pentru a-i face in ciuda fostului ei iubit. Imbracata in haine mulate si extrem de provocatoare, blonda fatala si-a pus formele in valoare in cateva fotografii de neuitat, care cu siguranta vor pune pe jar imaginatia "masculilor", anunta Click.

Dupa ce s-a despartit de iubitul turc, Claudia de la Sexxy s-a izolat in casa opt luni! Claudia Patrascanu din fosta trupa "Sexxy" a povestit cat de greu i-a fost sa treaca peste despartirea de iubitul ei turc. Daca acum ceva timp credea ca si-a gasit sufletul pereche, Claudia Patrascanu s-a despartit anul trecut de iubitul ei turc Refik, dupa cum a povestit in emisiunea Wowbiz de la Kanal D. "Este clar ca atunci cand iubesti nu ai cum sa nu suferi, am suferit si nu-mi este rusine sa recunosc, l-am iubit pe acel om cu care am stat 3 ani. Au existat anumite lucruri care au dus la despartire. Primii doi ani au fost minunati, iar in ultimul an lucrurile s-au racit intre noi. A stat mai mult plecat prin Africa, au intervenit discutii si cred ca este vorba de faptul ca avem culturi diferite. Distanta ne-a omorat, ne certam destul de des, intervenise si monotonia. Era si gelos. El s-a purtat foarte frumos, nu am ce sa ii reprosez", a declarat Claudia, care a avut nevoie de opt luni de izolare pentru a trece peste esecul sentimental, informeaza Libertatea.