Bianca l-a vanat pe Slav: "Eu am ales sa dansez cu Victor de Revelion! Din ziua in care l-am vazut m-am gandit numai la el". Bianca Dragusanu si Victor Slav au fost invitati la emisiunea Cancan TV, difuzata de luni pana joi, de la 22.00, doar pe Acasa, si au vorbit deschis despre inceputurile relatiei lor. Ilinca si Adi i-au intrebat de ce cred ei ca lumea nu are incredere ca ceea ce simt unul pentru celalalt este adevarat, iar Slav a raspuns: "M-am gandit mult la asta si cred ca este din cauza faptului ca ei au crezut ca totul a pornit de la acel dans, de Revelion, cand noi de fapt, nu eram impreuna", scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Balan, cea mai indrazneata fotografie postata pe Facebook. Blonda stie ca imaginea vinde si succesul este asigurata daca produci muzica buna si afisezi un look placut publicului. Andreea Balan a postat aseara o imagine menita sa incinga imaginatia fanilor sai. Instantaneul prezinta un decolteu provocator al frumoasei artiste, lucru apreciat rapid de catre fanii Andreei. "Daca Dumnezeu m-ar fi intrebat pe mine cum sa arate femeia, i-as fi spus sa arate ca tine", a scris un internaut, in timp ce altul a completat "Esti foarte frumoasa", relateaza Libertatea.

Alexandra Dinu s-a despartit de logodnicul italian. In octombrie isi faceau planuri de nunta, iar acum par sa mearga pe drumuri separate. Alexandra Dinu si magnatul italian Andreea Rizzoli s-ar fi despartit, dar ar fi pastrat discretia asupra acestui aspect al vietii lor personale. Apropiati ai fostei sotii a lui Adrian Mutu sustin ca aceasta s-ar fi despartit de logodnicul ei, magnatul italian Andrea Rizzoli, inca dinainte de Anul Nou. Se pare ca relatia lor s-ar afla in impas, iar schimbarea comportamentului Alexandrei ar spune multe, anunta Cancan.

Nu o sa ghicesti niciodata cine este vedeta care se stramba si careia ii lipsesc doi dinti. La fiecare aparitie a ei din ultimii ani a fost laudata neincetat pentru frumusetea ei. Indiferent in ce postura ar fi fost surprinsa, intotdeauna era laudata pentru felul cum arata. Se pare insa ca in ultimul timp, tot mai des, perfectiunea intruchipata lasa locul unei femei normale cu imperfectiuni si defecte. Antonia, a carei frumusete a fost tot timpul laudata, a fost surprinsa zilele trecute de fotoreporterii Libertatii in clubul Princess din Capitala, intr-o postura incredibila. Oricine vede doar detaliile imaginii cu pricina nu ar ghici ca este vorba despre cea mai frumoasa femeie din Romania, informeaza Libertatea.

Primul interviu al Andreei Marin dupa anuntul divortului de Stefan Banica. Andreea Marin i-a acordat un interviu in exclusivitate Roxanei Iliescu, la Look TV. Vedeta a acordat primul interviu dupa anuntul divortului de Stefan Banica. Andreea a vorbit despre momentele bune, dar si despre clipele de groaza din viata ei. Printre altele, vedeta de televiziune a marturisit cum s-a comportat fiica ei si a lui Stefan Banica, Violeta, dupa intoarcerea din vacanta in Dubai. Micuta l-a intalnit pe fratele ei vitreg, Radu Stefan, in varsta de zece ani, baiatul lui Stefan Banica dintr-o relatie anterioara. Integral in Click.

Pepe si-a comandat costum de 2000 de euro pentru botezul Mariei. Saptamana trecuta, in platoul la Happy Hour, Pepe a batut palma cu nasul Maruta, stabilind data botezului micutei Maria. Pregatire au fost demarate, restaurantul antamat, iar pentru tinute, Pepe si Raluca au inceput sa se agite si sa caute ceva maret. Si, asa cum se intampla de obicei, cel care a gasit primul tinuta care sa il multumeasca a fost Pepe, urmand ca sotia sa, Raluca, sa rezolve problema vestimentatiei zilele acestea. Pana pe data de 17 februarie, cand va avea loc ceremonia de crestinare a micutei Maria, Raluca spera sa aiba tot timpul din lume si sa faca si o alegere norocoasa. Continuarea in Cancan.