Incredibilul s-a produs! Adriana Bahmuteanu are un iubit mai tanar decat ea! Uite cum arata! Dupa despartirea de Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu a fost mereu pozitiva si alaturi de copiii ei, dar acum a venit vremea sa se gandeasca si la ea. Adriana Bahmuteanu si iubitul ei deja se afiseaza in public, semn ca au trecut de faza in care abia faceau cunosstinta. Ei au iesit la restaurant alaturi de un alt cuplu, prietenii vedetei. "Niciodata nu am mai vazut-o atat de indragostita. Intamplarea magica se petrece de o luna. Nu a avut parte de o altfel de iubire pana acum. Am mers in vizita si i-am vazut lipiti", a spus Camelia Enciu, prietena lui Bahmu, la o emisiune la Kanal D. "Sunt bine, sunt foarte fericita. Mi-am revenit, dupa cum se poate vedea. Copiii sunt in vizita la tatal lor. Nu cred ca Prigoana se va supara ca am pe cineva. Mihai m-a cucerit cu multe", a explicat Adriana, la iesirea dintr-un restaurant unde luase masa cu iubitul ei, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Stefan Banica jr, primele ganduri despre divort: "Ne crestem copiii cum e mai bine". Stefan Banica jr pregateste, in aceste zile, cele doua concerte pe care le va sustine in martie, la circ. Interesul mare in jurul artistului este manifestat si de scandalul cauzat de divortul de Andreea Marin. Stefan a vorbit la Pro TV pentru prima data mai pe larg despre divortul sau de "Zana". "Am facut aceasta declaratie impreuna cu Andreea de comun acord, suntem in relatii foarte bune, ne crestem copiii cum consideram ca e mai bine pentru ei", a declarat Banica jr. Andreea Marin si Stefan Banica au format un cuplu timp de 7 ani, iar la inceputul lunii ianuarie au anuntat, pe Facebook, ca divorteaza. Imediat dupa dezvaluirea informatiei, cei doi au plecat in vacanta in Dubai, alaturi de mama artistului si de Violeta, fiica Andreei si a lui Stefan, anunta Click.

Secretul relatiei dintre Andreea Balan si Keo, dezvaluit chiar de el: "sexul". Chiar daca sunt impreuna de peste sase ani, Andreea Balan si Keo au fost mereu foarte discreti in ceea ce priveste relatia lor. Prezenti zilele trecute la un eveniment monden, Andreea Balan si Keo au fost mai "vorbareti" ca de obicei in ceea ce priveste povestea lor de dragoste. Atunci cand au fost chestionati despre cheia succesului relatiei lor, Andreea a spus: "Trebuie sa stii ce vrei in viata si sa stii ce vrei de la partenerul tau. Noi ne completam, eu sunt o fire mai agitata, el mai calma. Keo ma echilibreaza si este stalpul meu in cariera. Asta e secretul nostru pe langa iubirea profunda". In schimb, Keo a dat "din casa": "Sexul. Ma rog, glumesc, desi este foarte important. Lucrurile astea nu pot fi explicate. Cred ca asa e sa fie. Nu ne fortam sau lucram foarte mult la capitolul cuplu. E o relatie care functioneaza in mod natural", informeaza Libertatea.

Anda nu a rupt legatura cu Slav! "L-am pupat acum doua zile si l-am luat in brate! Vorbim zilnic, chiar si cand e cu Bianca!" Reporterii emisiunii CANCAN TV au gasit-o pe Anda Adam, intr-o cafenea, si a fost luata la intrebari cu privire la viata ei personala. Artista a precizat ca este singura si ca nu este pregatita momentan sa aiba o noua relatie. In ceea ce priveste legatura cu fostul Ginei Pistol, fotbalistul Mihai Radut, Anda a spus: "Am fost sa mancam inainte sa iesim in club si atata tot. Am mai fost si cu alti barbati in jurul meu. Nu cred ca el este intr-o relatie, dar noi am dansat si nimic mai mult. Gina Pistol nu este cea care mi-a facut cunostinta cu el", scrie Cancan.

"Barbatii ma adora, femeile imi spun curva!" Spovedania unei vedete, fosta sotie de sportiv. Din femeia de casa care devenise dupa ce s-a maritat cu Marian Dragulescu, Larisa s-a transformat intr-o adevarata vampa. Blonda de la Resita pozeaza provocator si nu se sfieste sa iasa cu barbati mai tineri, iar femeile i-au pus imediat eticheta! Indiferent ce spune lumea despre ea, Larisa Dragulescu a devenit imuna! In timp ce femeile o taxeaza dur, de partea cealalata barbatii o apreciaza si o lauda, asa ca in tot razboiul acesta care se da pe contul de Facebook, exista o balanta. La inceput a suferit din cauza jignirilor, dar in timp a realizat ca oamenii daca au vazut-o cu ochiul vanat, sau in lenjerie intima au hulit-o, nimeni nu a pus-o pe piedestal, anunta Click.