Umilita la un eveniment! Oana Roman n-a fost lasata sa intre in curtea Casei Poporului. Victima organizarii defectuoase a unui eveniment monden, Oana Roman s-a umplut de nervi, joi seara. Ajunsa la ora stabilita, prezentatoarea TV a facut cale intoarsa dupa ce jandarmii i-au interzis sa intre in curtea Casei Poporului. Ajunsa la ora stabilita, putin dupa 20.00, cu masina personala, Oana Roman a fost oprita la intrarea in curtea Casei Poporului, jandarmii interzicandu-i sa mearga mai departe. In pofida insistentelor Oanei, care s-a chinuit sa explice rolul pe care-l avea in seara respectiva, dupa cateva minute de negocieri esuate, fiica lui Petre Roman a facut cale intoarsa, scrie Cancan.

ShowbizFoto: Colaj foto

Numai buzele au ramas din Ozana Barabancea. A slabit enorm. Peste 40 de kilograme. Nu este eveniment monden la care sa participe Ozana Barabancea (43 de ani) si lumea sa nu o intrebe pe artista cum a reusit sa scape de surprusul de greutate. Asa s-a intamplat si joi seara, cand solista a fost prezenta la lansearea unui parfum, la hotelul Marriott din Capitala. Ozana a fost insotita de iubit si radia de fericire. Scaderea in greutate nu este vizibila doar la corp, ci si la fata. Din solista n-au mai ramas decat buzele, care par acum supradimensionate, in coparatie cu chipul ei mult subtiat, scrie Click.

Pictorial incendiar cu iubita lui Ronaldo. Irina Shayk, goala intr-o arena de coride. Irina Shayk a fost protagonista unei sedinte foto inedite intr-o arena de coride pentru revista Sports Illustrated. Sedinta foto a avut loc la Sevilla, iar iubita lui Ronaldo s-a lasat fotografiata in mai multe locuri ale arenei fiind acoperita doar cu lenjerie intima. Irina Shayk si Cristiano Ronaldo sint impreuna de peste trei ani. Ambii sint pasionati de modeling, scrie GSP.ro

Divort dupa 12 ani. Thalia, terorizata de sot. Actrita si cantareata mexicana Thalia (41 de ani) si celebrul producator de la Sony Music Tommy Mottola (63 de ani) formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul mexican, insa se pare ca povestea lor de dragoste a ajuns la sfarsit. Un prieten apropiat de-al cuplului a dezvaluit pentru publicatia mexicana TvNotas ca frumoasa artista se gandeste serios sa divorteze de sotul ei, dupa o casatorie de 12 ani. Thalia s-ar fi saturat de comportamentul sotului ei, cu care are doi copii, care nu o lasa sa-si continue cariera si ii controleaza orice miscare, scrie Libertatea.ro

"Omul-zebra" a ridicat sala in picioare la "Romanii au talent"! Mihai Petre, dat pe spate: "De cand visez la asta!". Daniel, 34 de ani, a aparut pe scena concursului imbracat intr-un costum cu dungi de zebra si a executat cateva miscari impresionante de dans. Tanarul care face muzica de la 9 ani a reusit sa-i impresioneze pe membrii juriului, dar mai ales, pe cel mai dificil dintre acestia, pe Mihai Petre. Andra a fost in asentiment cu colegul ei, ba chiar s-a emotionat cand a auzit ca Daniel face acest lucru pentru familia lui: "E foarte frumos sa vezi un dansator bun si talentat. Te felicit pentru spectacol si pentru sufletul tau", scrie Cancan.