Mihaela Radulescu, aparitie ravasitoare la un eveniment monden! Diva a purtat o rochie rosie cu un decolteu foarte generos. Mihaela Radulescu a facut furori in aceasta seara! Vedeta a prezentat un eveniment monden in Capitala si a fost in centrul atentiei toata seara. Mihaela Radulescu a revenit in Romania pentru a prezenta un eveniment monden in Capitala. Frumoasa bruneta a purtat o rochie de culoare rosie, cu spatele decupat si a avut un decolteu foarte generos, care a atras toate privirile invitatilor. Pe langa tinuta impecabila, Mihaela a dorit sa aiba si o infatisare la fel de proaspata. Parul vedetei parea mult mai bogat si mai lung ca de obicei si ii punea in evidenta trasaturile fetei, semn ca diva a avut grija sa treaca mai inainte pe la salon, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dan Diaconescu, declaratie-surpriza: "Eu am fost co-proprietar la Realitatea TV". Strip-tease-ul pe care Oana Zavoranu l-a efectuat, miercuri seara, la emisiunea "Un show pacatos" l-a impresionat pana si pe Dan Diaconescu. Patronul OTV a spus, totusi, ca, daca televiziunea lui ar mai fi emis inca, acest numar al brunetei nu s-a fi intamplat in studiourile lui. "Oanei ii place sa danseze si o face bine. Astfel de momente le vezi la televiziunile din Statele Unite, unde invitatii fac in toate felurile in studio, eu de acolo ma inspir. De exemplu, celebra Rona Hartner a spart o masa de sticla in emisiunea mea. Am fost initiatorul multor premiere in televiziune. Si Prigoana este descoperirea mea. "In urma cu multi ani, eu am fondat Realitatea TV impreuna cu Silviu Prigoana. La Registrul Comertului, eu si Prigoana eram proprietarii Realitatii. Am renuntat la actiunile pe care le detineam la aceasta televiziune cand am fondat OTV-ul", a spus Dan Diaconescu la Antena 2, anunta Click.

Transformarea Ramonei Gabor i-a lasat pe fani muti de uimire! Uite ce i-au facut arabii surorii lui Moni. Ramona Gabor marturisea de curand ca o duce bine in Dubai, e fericita si are joburi tot timpul. Unul dintre ele a constat intr-o sedinta foto, in mai multe tinute. Ea a postat pe Facebook o fotografie facuta cu telefonul, in timpul pregatirilor pentru sedinta foto, in care a imbracat mai multe obiecte vestimentare. "Prima tinuta, primul machiaj", a scris Ramona pe reteaua si socializare, unde a postat si o fotografie care i-a lasat pe fani muti de uimire: "Ramona, tu esti", "Urat" sau "Nu mai semeni cu Ramona de altadata" au fost cateva dintre remarcile amicilor, nemultumiti de machiajul care o schimba radical pe sora Monicai Gabor. Elementul surpriza este reprezentat de sprancene, care sunt accentuate intr-o forma complicata, informeaza Libertatea.

Supriza de proportii! La doua zile de cand Prigoana i-a declarat dragostea, Adriana Bahmuteanu s-a despartit de iubitul ei. La doar doua zile de cand Silviu Prigoana a recunoscut ca o iubeste ca un nebun pe Adriana Bahmuteanu, aceasta a luat o decizie surprinzatoare. Declaratiile fostului sot par sa o fi bulversat complet pe Bahmu. Astfel, desi acum o saptamana marturisea ca este foarte fericita cu actualul ei iubit, Mihai, si chiar isi facea planuri de viitor cu acesta, bruneta s-a despartit de el. Decizia ei vine la scurt timp dupa ce Prigoana a marturisit, la botezul fetitei lui Pepe, ca Adriana este femeia vietii lui si ca o va iubi intotdeauna, scrie Cancan.

O blonda creata vrea scaunul de asistenta, de la Capatos. S-a dezbracat in chiloti! Dupa ce marti seara Oana Zavoranu a facut spectacol la "Un show pacatos", unde a prestat si un strip-tease, de miercuri s-au intors fetele mai putin cunoscute. Larisa Bercea, o blonda creata foarte indrazneata, a pornit si ea in cursa pentru cele 20.000 de like-uri de pe Facebook-ul emisiunii. Tanara a prestat si un numar de dans la bara, anunta Click.