Din culisele semi-finalelor Eurovision. Emotii mari weekendu-ul acesta la ultima semifinala Eurovision. Cu mic, cu mare, artistii inscrisi in cursa si-au adus sustinatori, dintre cei mai neasteptati. Robert Turcescu, solistul trupei Casa Presei, calificata weekend-ul trecut in finala, a primit sustinere din partea... laturii tinere a familiei lui. Ioana, fiica de 12 ani a jurnalistului si Maria, nepoata de 15 ani, l-au aclamat din sala si au intervenit de cate ori au simtit nevoia. Natalia Barbu a avut si ea parte de o sustinere inedita. Sotul ei, milionarul Toni Sota i-a fost alaturi, insa nu singur. In public, la stanga lui, a stat Dana Sota, fosta lui sotie, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Scandal la Eurovision. Necunoscutul Cristian Prajescu si-a pus artistii in cap. Duminica seara, la TVR1, s-a desfasurat cea de-a doua semifinala nationala a concursului anual de muzica Eurovision. Cristian Prajescu (16 ani) se afla printre cei 12 finalisti, insa reusita lui a starnit multe controverse. Gabi Cotabita si compozitorul piesei interpretate de Claudiu Mirea sar la gatul tanarului. Rezultatul televotingului i-a facut pe concurenti sa-si dea coate! Numele lui Cristian Prajescu era pe buzele tuturor, caci nimeni nu a inteles cum un pusti necunoscut, care nu a avut o piesa promovata si nici o voce de Bryan Adams, asa cum pretinde el, a reusit sa adune, din primele secunde, peste 1.200 de voturi, in timp ce o solista de talia Elenei Carstea avea doar 700 de voturi, scrie Click.

Gerard Butler si Madalina Ghenea vor sa faca nunta la castel. Gerard Butler si romanca noastra par ca sunt gata sa faca pasul cel mai important in relatia lor. Conform Star Magazine, celebrul actor cauta asiduu o locatie de vis in Scotia, un castel impresionant, unde sa faca nunta anul acesta. Americanii sustin ca, pana acum, nimic nu i s-a parut suficient de frumos pentru iubita lui, dar nu se da batut si, cu prima ocazie cand va fi mai liber, va porni din nou in cautarea unui loc parca rupt din basme. Cel mai probabil, Butler si Madalina se vor opri la castelul Dunrobin, situat intr-o zona de vis din Scotia, pe malul Marii Nordului. Cum numai inchirierea unei camere costa cateva mii de euro pe noapte, Butler va fi nevoit sa scoata din buzunar, numai pentru cazarea invitatilor, in jur de 500.000 de euro, scrie Libertatea.ro

Divele lumii s-au intrecut in tinute la gala Oscarurilor! Acum, a venit vremea bilantului! Vezi aici verdictul stilistului! Au facut senzatie sau, dimpotriva, au oripilat audienta? Au mizat pe simplitate sau au dat gres prin opulenta?Au stralucit la propriu sau la figurat? La toate aceste intrebari, raspunde stilistul Ovidiu Buta! Catherine Zeta Jones, aparitie de Bollywood. "1001 de nopti couture sau cum sa confunzi Hollywood-ul cu Bollywood-ul. O rochie cu adevarat spectaculoasa, Zuhair Murad, dar care pacatuieste prin exces. In definitiv, vedeta este cea care poarta rochia si nu invers." George Clooney, cu burta revarsata! "Este pentru prima oara cand il vad pe Clooney pe un covor rosu fara ca sa arate impecabil. Burta se revarsa discret peste betelia pantalonilor iar acestia par la randul lor imprumutati de undeva. In moda, ca si in viata, secretul sta in proportii.", scrie Cancan.

Dan Capatos: "Era sa ma dea afara de la Antena 1". Dan Capatos a dezvaluit ca a incercat, la inceput, in 2008, sa realizeze o emisiune in genul celor din "afara", dar fara rezultate in audienta. "Am vrut sa fac un show cum se face, dar dupa primul sezon era sa ma dea afara. Dupa aia am dat drumul la treaba. Intre timp, au aparut si copii, dar originalul este numai la noi", a spus Capatos. Multe "pacatoase" s-au perindat in timp pe scaunul de asistenta tv in emisiunea "Un show pacatos", printre care Ramona Gabor, Loredana Chivu, Madalina Pamfile, Bianca Dragusanu sau Daniela Crudu. De curand insa, postul a ramas liber, astfel ca "pacatosul" a inceput din nou castingul, scrie Click.