Prima aparitie a lui Florin Salam dupa luni de zile! S-a ingrasat de plesneste camasa pe el si fumeaza ca un sarpe. In ultima perioada, Florin Salam a evitat aparitiile publice si a plecat intr-o binemeritata vacanta. Cantaretul nu a uitat insa de fanii lui de pe retelele de socializare si a tinut sa le transmita un mesaj pe Facebook."E perioada mea de vacanta si chiar nu am ce sa fac, de multe ori sunt curios sa imi vad prietenii, sa vorbesc", spune el. Inregistrarea este facuta intr-un restaurant, iar manelistului pare sa-i priasca, din cate ne dam seama, perioada de pauza pe care si-a luat-o. Avand cateva kilograme in plus, care fac sa-i pocneasca camasa pe care o poarta, Salam afiseaza aceeasi voie buna cu care ne-a obisnuit. In timp ce se amuza cu prietenii de la masa, el trage cu sete dintr-o tigara, semn ca se bucura din plin de vacanta pe care, dupa cum spune acum doua saptamani, o va incheia in luna aprilie, cand se va intoarce in Romania, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iulia si Mihai Albu, divort din cauza geloziei. Opt ani casnicie au fost suficienti pentru Iulia (31 de ani) si Mihai Albu (40 de ani). Editorul de moda si creatorul de pantofi au decis, zilele trecute, sa depuna actele de divort, la notariat. Nici fiica lor, Mikaela (3 ani), nu mai poate sa-i tina impreuna. Se pare ca motivul ar fi gelozia lui Mihai. Probleme in cuplul Iulia si Mihai Albu se pare ca exista de mai multe luni. Ultimele iesiri in presa ale ei, in brate cu gaina, i-au facut pe apropiatii cuplului sa creada ca acesta este "marul discordiei". Totusi, cei doi spun ca nu necuvantatoarea i-a despartit. Ieri, Mihai Albu a recunoscut, pentru Click!, ca va divorta: "Intr-adevar, am mers acum cateva zile la notar, pentru a depune actele de divort. Urmeaza sa primim si pronuntarea, dar nu va pot spune mai multe. Am vorbit despre toate aspectele acestea ale separarii cu sotia mea, inclusiv despre cum vom locui. Nu ne-am certat de la gaina, sunt alte lucruri mai importante din cauza carora am luat decizia ca e mai bine sa divortam. Astept sa ne linistim putin si apoi vom lamuri totul", anunta Click.

Monica Barladeanu, despre separarea de Bobby Paunescu: "Am avut gratie cand ne-am anuntat despartirea". Monica Barladeanu a pus in urma cu mai putin de un an capat relatiei cu Bobby Paunescu, dar cei doi sunt inca implicati in diferite proiecte. "Vom pune bazele unei scoli de actorie unde oricine se poate inscrie. Cursantii nostri trebuie sa aiba sansa sa joace in liga mare", a povestit Monica Barladeanu. Aceasta a adaugat: "Eu si Bobby ne-am sprijinit si ne sprijinim foarte mult. Sunt multe avantaje sa lucrezi cu un fost partener de viata caci ne cunoastem foarte bine. Exista o comunicare la alt nivel" Cat despre relatia actuala cu Bobby Paunescu, Monica a punctat: "El este un om foarte valoros si confirma asta la fiecare pas si mi se pare o personalitate coplesitoare. Noi am fost 10 ani impreuna. Am avut gratie cand ne-am anuntat despartirea si jurnalistii au inteles foarte bine tipul de respect pe care le-am propus", informeaza Libertatea.

Pavel Stratan a facut 1.000.000 E cu ea, iar acum plange dupa contracte! In ultimii trei ani, Cleopatra a avut doar doua concerte! La doar trei anisori, Cleopatra scotea hituri pe banda rulanta, avea sute de mii de fani si castiga milioane de euro. Acum, micuta s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Are 10 ani si a dat muzica, pe scoala. In 2006 facea furori cu piesa "Ghita", pe care o transforma intr-un hit national. Pe atunci Cleopatra Stratan avea doar trei ani, era iubita de milioane de romani, avea o multime de concerte, era imaginea mai multor firme si scotea o papusa pe care o vindea in zeci de mii de exemplare, reusind imposibilul: sa castige in doar doi ani peste un million de euro. Astazi, Cleopatra s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, are zece ani si nu a mai scos de cativa ani un hit. Ca orice parinte care isi indurma copilul in viata, tatal micutei, Pavel Stratan a lasat-o sa iasa din lumina reflectoarelor si sa se concentreze pe scoala, iar asta i-a stirbit mult din notorietate si popularitate, scrie Cancan.

Botezatu si-a facut injectii in fata, in direct, la Capatos. Catalin Botezatu trage din rasputeri sa ramana tanar. Designerul vestimentar a dezvaluit la emisiunea lui Capatos terapia pe care o foloseste pentru reintinerire. Vedeta si-a injectat sange proaspat in fata, adica a apelat la terapia care se numeste Dracula. Botezatu, 46 de ani, este cunoscut drept un barbat metrosexual, care apeleaza la tratamente cosmetice pentru a se pastra tanar, anunta Click.

Andreea Marin, sexy si zambitoare! Iata ce decolteu generos a etalat la un eveniment monden! Fosta prezentatoare tv este implicata acum in numeroase proiecte caritabile, iar in aceasta seara a participat in calitate de prezentatoare la Gala Femeia Anului. Andreea Marin a surprins pe toata lumea cu tinuta ei extrem de eleganta, dar si cu zambetul ei optimist. Insa ceea ce a atras atentia in mod deosebit a fost decolteul generos, care lasa la vedere un bust impresionant. "Am trecut peste despartire. Sunt un om care sa traiasca din trecut. Eu privesc mereu la ziua de maine. Nu pot sa stau si sa plang", a marturisit Andreea Marin cu putin inainte de inceperea evenimentului. Andreea Marin (38 ani) si Stefan Banica jr. (45 ani) au anuntat la inceputul anului ca se despart, dupa 7 ani de casnicie. Cei doi s-au casatorit in ianuarie 2006 si au impreuna o fetita, Ana Violeta, nascuta in decembrie 2007. Stefan Banica mai are un fiu, Radu Stefan, in varsta de 10 ani, rezultat in urma relatiei cu Camelia Constantinescu, informeaza Libertatea.