Constantin Magureanu, scandal monstru la CanCan TV! Cantaretul de muzica populara este hartuit de un barbat: "Mi-a facut sex oral". Cantaretul de muzica populara Constantin Magureanu traieste o adevarata drama. Artistul sustine ca este hartuit de un barbat care ii face avansuri sexuale. "De multe ori am crezut ca e o gluma si vad ca nu ne lasa in pace de trei ani de zile. Eu i-am spus sa ma lase in pace pentru ca sunt cu femeile, nu cu barbatii. Trei ani de telefoane, eu am luat-o ca o gluma. Mai tarziu am vazut ca ne deranjeaza. Ne suna tarziu dupa ora 12. In meseria mea am fel si fel de surprize, ne suna foarte multi oameni sa le dam bani si sa-i ajutam. Am zis ca acel baiat vrea ceva de la mine, dar nu voia bani, voia altceva. Imi facea avansuri sexuale de la primele convorbiri. Numarul meu il stie toata lumea", a marturisit Constantin Magureanu la emisiunea CanCan Tv, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

La 53 de ani, Marcel Pavel va fi tata din nou! Pentru a treia oara. Interpretul Marcel Pavel are motive serioase de bucurie. Sotia lui l-a anuntat ca va deveni tata pentru a treia oara. La 53 de ani, Marcel pavel mai are doi copii, ambii baieti. Sotia artistului, insarcinata in 5 luni, este cu aproximativ 10 ani mai tanara decat "jumatatea" sa. "Asteptam o fetita. Bucuria mea este dubla. Daca va avea vreun iubit, acesta trebuie sa treaca de fratii ei. Baietii o vor apara", a afirmat Marcel Pavel. "Eu sunt mama eroina. E ca si cum as avea cinci copii: doi baieti, o fata, un caine si un baiat foarte mare", a spus si Violeta la Kanal D, anunta Click.

Elena Carstea a plans in hohote, intr-o emisiune TV. Ce a facut-o sa aiba atatea emotii. Venita de doua saptamani in Romania, Elena Carstea este mistuita de dor, pentru ca inca nu a apucat sa-si vada mama, pe Profira Carstea. In aceasta seara, Elena, calificata in finala selectiei nationale Eurovision cu piesa "Spinning", a avut parte de o surpriza imensa in emisiunea Cancan TV, de la Acasa TV, si a izbucnit in plans. Producatorii emisiunii au adus-o in platou pe mama cantaretei, moment in care emotiile Elenei au facut-o sa clacheze. Initial, Elena credea ca vorbeste doar telefonic cu mama ei, pe care nu a mai vazut-o de trei ani, iar in momentul in care a vazut-o intrand in platou, a inceput sa planga, informeaza Libertatea.

Are sau nu are lenjerie intima? Bijou a facut spectacol la TV si a aratat tot. Bijou, cantareata chemata sa intretina atmosfera la extragerea loto de joi, 28 februarie, si care le-a oferit o surpriza de milioane telespectatorilor, a facut un show de zile mari la CanCan Tv. Bijou a fost invitata in cadrul CanCan Tv, unde a fost provocata de realizatorii emisiunii sa spuna daca are sau nu are lenjerie intima in spectacolele sale. Cantareata nu a dorit sa ofere prea multe detalii despre acest aspect si a inteles ca fiecare sa creada ce doreste. "Vreau sa aleg doua perechi de chiloti. Imi plac astia. A fost o simpla intamplare, daca ti s-ar fi pus si tie camera sub fusta?", a marturisit Bijou pentru Cancan.

Liviu Varciu si Adelina Pestritu au rezistat doar o luna impreuna! S-au despartit din nou. Ce a fost frumos a durat o luna! Dragostea dintre Liviu Varciu si Adelina pestritu s-a stins la fel de repede pe cat s-a aprins. Cei doi amorezi pare ca si-au spus "adio" in ultimele zile. Conform Kanal D, cei doi prezentatori de la postul turcesc au rupt relatia. Vacanta pe care Liviu a petrecut-o in Italia alaturi numai de cativa prieteni, dar fara Adelina, ar fi unul dintre motive. Marti seara, Liviu a jucat in piesa de teatru "Menage a trois", iar Adelina n-a fost prezenta, anunta Click.