Cel mai fierbinte cadou pentru jucatorii lui Reghe! Stelista cu cei mai mari sani din Romania a pozat nud pentru ei! Adina Barbu a pozat nud pentru site-ul bucatarescu.ro si spune ca dedica imaginile preferatilor ei de la Steaua. "Evident, dedic acest pictorial lui Raul Rusescu si echipei Steaua! Meciurile cu Ajax si Chelsea m-au facut fericita, nu credeam sa mai apuc asemenea victorii in 2013!", spune Adina, scrie Sport.ro.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sora lui Sergiu Nicolaescu, despre regretatul regizor: "Femeile se luau de el, nu el le cauta". Iolanda Nicolaescu, sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, a povestit pentru Acasa TV, despre inceputurile carierei acestuia, femeile din viata sa si ultimele dorinte ale maestrului. "Imi vine sa urlu numai cand ma gandesc. Imi lipseste enorm", si-a inceput povestea doamna Nicolaescu. Vizibil emotionata, aceasta si-a amintit cum a inceput fratele sau sa semneze regia unor filme celebre. "I-a venit ideea sa faca filme documentare. A inceput cu filme despre flori. Cand avea filme mai interesante, venea acasa si desena toate scenele cu ce va filma a doua zi", a spus aceasta. Cunoscut ca un barbat aratos, Sergiu Nicolaescu a avut numeroase iubite la viata sa. Sora regizorului a povestit ca nu era el cel care alerga dupa femei, ci ca femeile ii dadeau tarcoale."Stiti cum e cu indragostitul lui? Femeile se luau de el, nu el le cauta. Nu era un sot comod. El avea multe preocupari si nu era genul sa duca femeile la plimbare, la restaurant. Nevasta lui trebuia sa aiba o mare intelegere sau sa il iubeasca enorm pentru a sta cu el", anunta Click.

Laurette a pacatuit cu o femeie in timp ce iubitul o astepta cuminte acasa! Imagini interzise minorilor! Este mama si se pretinde femeie maritata, chiar daca Mihai nu a dus-o inca in fata altarului. Cu toate acestea, Laurette are mici derapaje... sexuale. Zilele trecute, mulatra si gasca ei de prietene au iesit sa se distreze ca fetele in clubul Chaboo din Bucuresti. Fiecare s-a cinstit cu ce i-a poftit inima si atmosfera s-a incins la extrem. Au dansat, s-au imbratisat, s-au frecat una de alta, executand coregrafii menite sa incinga imaginatia privitorilor. Constiente ca toti ochii sunt atintiti asupra lor, fetele au facut un adevarat spectacol! La un moment dat, lucrurile au luat o turnura neasteptata. Dornica sa imortalizeze acea noapte in cel mai inedit mod posibil, Laurette a cerut unei amice sa o fotografieze in timp ce o saruta senzual pe alta, informeaza Cancan.

Oana Roman, surpriza speciala din partea iubitului ei! Uite cum a rasfatat-o. Oana Roman a aratat in ultima vreme ca e fericita si ca si-a gasit "jumatatea" pe care o astepta. Ea a avut parte de o surpriza din partea iubitului ei, special, se pare, de 8 martie. Oana a postat pe Facebook cateva ganguri frumoase despre weekend-ul care s-a incheiat si care pare sa fi fost un paradis pentru ea. Mai mult, vedeta Kanal D spune ca relatia ei este una extrem de fericita. "In acest weekend am fost la Sibiu, unul din cele mai frumoase orase din Romania! Iubitul meu mi-a facut surpriza si m-a dus la cel mai mare Spa din Romania (...)! A fost pentru mine cel mai frumos weekend din ultimii ani intr-un loc minunat, intr-un oras minunat alaturi de un om minunat care imi ofera cea mai frumoasa iubire! Multumesc!", a scris Oana Roman, pentru amicii virtuali, de pe Facebook, relateaza Libertatea.

Sanii astia valoreaza 5 milioane de dolari! Poarta marimea 36C la sutien si vrea sa-si asigure sanii contra unei sume deloc neglijabile, si anume 5 milioane de dolari. Actrita Jennifer Love Hewitt, in varsta de 34 de ani, este foarte mandra de decolteul ei. Ea a marturisit ca ar vrea sa-si asigure bustul. "Daca cineva mi-ar spune: "Hei, stii ce? Am vrea sa-ti asiguram sanii pentru suma de 2,5 milioane de dolari", eu as spune "Fa-o! De ce nu? Sanii mei valoreaza 5 milioane de dolari!", a afirmat vedeta intr-un interviu. Printre cele mai cunoscute dive din showbiz-ul international care si-au asigurat parti ale corpului se afla Jennifer Lopez. Voluptuoasa vedeta si-a asigurat posteriorul contra sumei de 27 de milioane de dolari, anunta Click.