Tot adevarul despre Mr. Pink! Iubitul Monicai Gabor a finantat campania lui Obama si este protectorul lui Lindsay Lohan! Cand a divortat de Irinel Columbeanu, nimeni nu banuia ce planuri marete avea tanara Monica. S-a mutat in America, unde s-a "lipit"de un chinez bogat, a carui identitate n-a vrut s-o dezvaluie niciodata. Cancan a aflat, insa, totul despre "Mr Pink"! Monica Gabor s-a ferit initial sa ofere vreun detaliu presei, cu privire la relatia ei cu afaceristul misterios si 'ingrozitor" de bogat, dar in cele din urma, cand a venit in tara, a acceptat sa ofere cateva interviuri. Vedeta a spus ca ea si iubitul ei, Mr. Pink, al carui nume nu l-a dezvaluit, au o relatie minunata si se iubesc enorm. Cu toate astea, in afara de faptul ca a dezvaluit ca Mr. Pink este creatorul bauturii energizante ce-i poarta numele si ca este un important om de afaceri, Moni a fost extrem de rezervata in declaratii, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dan Capatos: "E informatie reala: WC-ul de la Kanal D s-a spart cu Oana Roman". Prezentatorul emisiunii "Un show pacatos" a dezvaluit, marti seara, o informatie despre care a spus ca ar fi adevarata, in legatura cu o intamplare care a avut loc la Kanal D. "Este o informatie reala, nu e banc. Cica WC-ul de la televiziunea la care lucreaza Oana Roman s-a spart cu Oana in baie", a afirmat Dan Capatos, care, in continuare, s-a intrebat: "Nu ar trebui sa aiba WC-uri turcesti la Kanal D?". "Oana Roman e atat de zgarcita, incat ia si WC-ul cu ea acasa", a completat Catalin Bordea. Dan Capatos si-a facut un obicei din a o ataca pe Oana Roman, dupa ce fiica lui Petre Roman a refuzat, in trecut, sa vina la emisiunea de la Antena 1. De atunci, Capatos a inceput sa spuna bancuri pe seama aspectului fizic al Oanei. In general, glumele lor au ca personaj principal o fata pe nume "Onuca", anuntaClick.

Prodanca va naste pe semnatura copilul lui Reghe! Anamaria Prodan (41 de ani), mama a trei copii, sustinea in gluma deunazi ca si-ar mai dori un mostenitor, ca sa aiba, la batranete, cine s-o mute de la umbra la soare. Nu si-a exprimat bine gandurile, ca dorinta i s-a si implinit, ca prin farmec. Impresara de fotbal este atat de hotarata sa pastreze sarcina, incat nu o sperie riscurile unei noi operatii de cezariana. Bucurie mare in cuplul Anamaria Prodan - Laurentiu Reghecampf, dupa ce me- dicii i-au confirmat vedetei in varsta de 41 de ani ca este din nou insarcinata. Desi exista anumite riscuri, intrucat Anamaria mai are trei copii, nascuti tot prin operatie de cezariana, vedeta este curajoasa. "Anamaria va naste, probabil, tot pe semnatura, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Laurentiu junior, fiul ei si al lui Reghe. Nu ar fi insa prima femeie care naste de patru ori, prin cezariana. Ea a sarbatorit deja, cu prietenii apropiati, faptul ca va fi din nou mama", a povestit, pentru Libertatea, un apropiat de-al Anamariei Prodan, informeazaLibertatea.

Transsexuaul Lolyta s-a certat cu Palade pe seama...barbatiei. A vrut sa se masoare in direct, ca sa demonstreze ca e mai dotat. Transsexualul Lolyta e intr-o forma de zile mari. S-a despartit de iubit, a facut saptamani intregi de terapie pentru a-si reveni din depresie, dar acum se simte mai bine ca niciodata. Invitat la Cancan TV, transsexualul a avut un dialog spumos cu actorul Cornel Palade, care, toata seara, a fost "amanta" lui Romica Tociu. Intr-un dialog ca intre "femei", Romica Tociu a remarcat ca Lolyta are picioare foarte frumoase, in timp ce amanta sa, Maricica, nu se poate lauda la acest capitol. Palade a replicat insa repede: "Daca imi ridic fusta suntem la fel. Chiar mai mare cu vreo 3 centimetri", a spus el, scrieCancan.

Afaceristul Cristian Tantareanu, terapie cu sani goi dupa ce s-a certat cu un vecin. Ca sa-i mai treaca supararea cauzata de problemele pe care le are cu un vecin, Cristian Tantareanu a fost consolat cu un cadou... sexy. Echipa unei emisiuni de la Acasa TV i-a adus afaceristului acasa o blonda dezinhibata, care i-a facut un mic show erotic. Natasa, asa cum se numeste dansatoarea, a scapat repede de sutien, expunandu-si cu nonsalanta sanii. Ea a inceput sa se unduiasca lasciv, iar Cristian Tantareanu, un barbat curios si indraznet de fel, a intrat imediat in jocul ei. A inceput s-o pipaie, i-a pus mainile pe fese si, intr-un final, nu s-a putut abtine sa nu o sarute pe sani, anuntaClick.