Imagini fierbinti pe care nu ai fi crezut sa le vezi vreodata! Antonia goala in bratele musculosului Bogdan Vladau! Desi aparent nu au nimic in comun, Antonia si Bogdan Vladau se cunosc mai bine decat si-ar putea cineva imagina. Cei doi au fost protagonistii unor scene fierbinti care implica imbratisari si piele goala. In urma cu aproximativ patru ani, la scurt timp dupa ce Antonia s-a intors sa traiasca in Romania, bruneta a avut o intalnire incendiara cu Bogdan Vladau. Pe vremea aceea erau amandoi manechini si fusesera contractati sa realizeze un pictorial pentru un producator roman de jeansi. Scenele ale caror protagonisti au fost, in calitate de cuplu, sunt cu atat mai fierbinti cu cat, la un moment dat, Antonia a renuntat la haine si l-a imbratisat pe Vladau, lipindu-si bustul gol de el. Toate aceste momente i-au ramas puternic intiparite in minte lui Bogdan, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Pasiunea murdara a Laurei Cosoi! Uite ce a marturisit iubitul vedetei. Laura Cosoi este una dintre cele mai indragite si mai apreciate vedete de la noi. E pasionata de moda si de frumos si nimeni nu si-ar putea inchipui ca Laura are o pasiune cam... murdara. Ei bine, asa este. Dovada sta declaratia iubitului ei, Cosmin, care a acceptat "sa dea din casa", pentru emisiunea "Povestiri adevarate", de la Acasa TV. "Laura are o pasiune despre care multi nu stiu. Ii place olaritul. Ii place sa isi murdareasca manile cu lut", a spus, amuzat, iubitul Laurei. El facut marturisiri si in privinta calitatilor iubitei lui, care l-au atras si l-au facut sa se indragosteasca de ea. "M-a atras simplitatea ei. Laura este diferita", anuntaLibertatea.

Daniel Buzdugan trage cu dintii de sanii Danielei Crudu! Realizatorul de la Radio ZU i-a facut avansuri iubitei lui Mihai Costea, de la Steaua. In emisiunea "Acces direct", de marti, Daniel Buzdugan a recurs la un gest care, probabil, l-a facut deja gelos pe atacantul ros-albastrilor. Intr-o gluma, cum ca ar vrea sa presteze in deschiderea spectacolelor lui Georges Christen, cel mai puternic om din lume, care trage cu dintii diferite greutati, Daniel Buzdugan a tras cu dintii de decolteul Danielei Crudu, si ea in studio, informeazaClick.

Mama lui Bahmuteanu da tot din casa: "Silviu a parasit-o pentru ca nu mai era fraguta, draguta! Cu Mihai, ii stralucesc ochii". Petruta Toma, mama Adrianei Bahmuteanu, a venit pe canapeaua de la Happy Hour, unde a vorbit deschis si sincer despre casnicia dintre vedeta si omul de afaceri. "El a vrut sa divorteze ca nu i-a mai placut fata. Daca nu mai era fraguta, draguta... N-a mai avut rabdare putin. Eu l-am sfatuit si daca-i spunea atunci ca o iubeste, ea cu siguranta s-ar fi impacat cu el", a dezvaluit mama brunetei. Femeia a povestit si despre clipa in care Adriana a plecat de acasa: "A fugit cu tot cu copilasi, incaltata in papuci, si eu dupa ei, tot in papuci. Eu eram in casa aia de cinci ani si aproape nu ma vedeam cu Silviu". Petruta a dezvaluit ca atunci cand cei mici merg in vizita la omul de afaceri ei au parte de un tratament special: "Cand ajung acolo, Silviu ii schimba de haine, le da alte jucarii, dar nu-i trimite asa acasa. Acasa-i una, acolo-i alta", scrieCancan.

Loredana Chivu incinge imaginatia barbatilor: "Sunt sexy in fiecare noapte". Fosta asistenta a lui Dan Capatos, Loredana Chivu, este singura acum si pentru a incita imaginatia barbatilor, ea pozeaza in tot felul de ipostaze sexy. Imbracata intr-o bustiera roz si in chilotei de dantela in aceeasi culoare, Loredana Chivu s-a fotogarfiat in budoarul ei, unde coloristica este una de papusa Barbie. Pozele sexy postate de ea pe internet au scopul sa demonstreze cat de incitanta este ea noaptea. "Nu sunt sexy pentru cineva anume. Imi place sa arat bine pentru mine, nu pentru ceilalti. Eu asa dorm imbracata. Sunt sexy in fiecare noapte", a declarat ea pentru "Acces Direct". Si pentru a deveni si mai provocatoare, manechinul vrea sa-si mareasca din nou bustul in viitorul apropiat, aceasta fiind cea de-a treia operatie estetica suferita de starleta, anuntaLibertatea.