Castigatoarea de la Next Top Model a pozat goala, invelita in drapelul national! Atentie, nu si-a acoperit partile intime! Imaginatia, dorinta de a soca, de a iesi din linie si, uneori, inconstienta pot sa duca la situatii cel putin neobisnuite si, in acelasi timp, care lezeaza persoane si, mai grav, intregi natiuni. Ramona Popescu este un bine-cunoscut model de la noi. A castigat al treilea sezon "Next Top Model", a ajuns vedeta pe podiumurile de prezentare si joaca in reclame. La 23 de ani, Ramona a primit o oferta incredibila de a poza cu steagul national, special pentru o revista on-line. La prima vedere, poate sa fie vorba de o sedinta foto ceva mai indrazneata, sub denumirea "The Hole Story" ("Povestea Gaurii"). Primele fotografii sunt un pic mai cuminti, dar povestea se complica. Ramona poarta chiloti confectionati din tricolor, impodobiti cu bijuterii, o cagula tot din tricolor, ba chiar si medalii, in vreme ce sutienul i-a disparut, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Momentul mult asteptat! Cristi Minculescu va canta din nou alaturi de Nutu Olteanu, fondatorul Iris. Dupa cum se stie, in toamna anului trecut, vocea care a dat marca inconfundabila a Iris-ului, Cristi Minculescu, a anuntat ca paraseste definitiv grupul alaturi de care a cunoscut consacrarea deplina. Mai mult decat atat, el s-a stabilit in Germania, la Regensburg, orasul unde a renascut. S-a mutat acolo impreuna cu familia si a comunicat public in repetate randuri ca este vorba de o hotarare definitiva, dar ca el ramane deschis oricaror colaborari artistice si ca va reveni in Romania ori de cate ori va fi solicitat sa sustina concerte. In Germania a fondat o noua trupa, numita Lotus, alcatuita din muzicieni de diverse nationalitati, dar rezidenti cu totii in acelasi oras, Regensburg, anuntaLibertatea.

Anamaria Ferent, data afara din casa de iubita lui Nick Radoi! S-a incheiat sejurul Anamariei Ferent in casa milionarului Nick Radoi! Cantareata a fost data afara marti seara, dupa ce Alina Radi, iubita lui Nick, i-a cerut in mod expres acest lucru. Acum, cantareata s-a mutat in Beverly Hills. Dupa ce s-a despartit de Dusan Delic, iubitul sarb, Anamaria Ferent si-a impachetat valizele si s-a mutat in casa din Huntington Beach a lui Nick Radoi. Acest lucru s-a intamplat la inceputul lunii aprilie, iar milionarul, incercand sa fie o gazda buna, i-a pus la dispozitie frumoasei cantarete un etaj intreg al palatului sau, in care ea s-a lafait dupa cum i-a poftit inima. Ba, mai mult, afaceristul i-a dat si o masina de fite, un Bentley Continental GT, pe care s-o conduca, ca sa nu fie nevoita sa apeleze la firme de taxi. Se pare ca luxul i-a priit atat de tare cantaretei, incat a uitat ca este doar musafir in casa afaceristului si si-a prelungit sederea, lucru care a infuriat-o la maximum pe iubita oficiala a acestuia, Alina Radi. Aceasta din urma este si ea cantareata, are 25 de ani, e din Timisoara si are o relatie cu Nick Radoi din februarie. Saptamana trecuta, Alina si-a luat viza pentru a merge in America, informeazaClick.

Scene fierbinti cu un cuplu celebru, la padure! Lucian Mitrea a sarutat-o si i-a pus mana pe fund Andreei Banica in public! Primavara descatuseaza energiile adormite in timpul iernii, iar zilele calduroase din ultima vreme au scos la iveala dragostea in cupluri. Andreea Banica si Lucian Mitrea formeaza o familie fericita de ani buni, iar relatia lor profesionala nu le-a influentat in mod negativ relatia de iubire. Cei doi au profitat de o zi frumoasa de primavara si au iesit la marginea Bucurestiului, la o plimbare ce trebuia sa fie doar una avand ca scop vizionarea unui teren de vanzare. Numai ca, vizibil fermecat de Andreea, Lucian nu a mai putut sa isi tina mainile acasa si a inceput sa o pipaie, scrieCancan.

Cea mai frumoasa femeie din lume: "Fa-i sex oral si totul trece...". Gwyneth Paltrow a fost prezenta la show-ul "Chelsea Lately", moderata de buna ei prietena Chelsea Handler. Prezentatoarea a pus-o pe Gwyneth, desemnata recent de revista "People" cea mai frumoasa femeie din lume, intr-o situatie jenanta. Chelsea a dezvaluit ce sfaturi sexuale da actrita prietenelor ei. "intr-o seara am iesit impreuna cu niste prietene. Una dintre ele a povestit ca se certase cu iubitul si a cerut sfaturi. Gwyneth s-a dovedit minunata in a da sfaturi. I-a spus prietenei noastre: "Daca te-ai certat cu iubitul, du-te acasa si fa-i o felatie (sex oral)... si totul trece". A fost extraordinara Gwyneth", a povestit moderatoarea emisiunii. Potrivit presei britanice, Gwyneth si-a acoperit fata dupa ce a fost data in vileag si a spus doar atat: "Iti dai seama daca se uita mama la emisiune?", anuntaLibertatea.