Madalina Ghenea sufera dupa Butler. Zece luni se pare ca a durat mult trambitata poveste de iubire dintre Madalina Ghenea si Gerard Butler. Surse din cadrul emisiunii "Sinteza zilei", unde Madalina a acordat un interviu in a doua zi de Paste, ne-au povestit ca intre actrita romanca si actorul de la Hollywood nu mai este nimic. "Madalina Ghenea e in depresie!", ne-a povestit o sursa apropiata de vedeta. Dupa ce a iesit din emisiunea "Sinteza zilei", unde a fost invitata luni, 6 mai, Madalina Ghenea a mai poposit cateva ore, la taclale cu prezentatorul Mihai Gadea, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Marturisirile Soranei de la ASIA. O fosta membra a trupei ASIA, Sorana Mohamad, a facut mai multe dezvaluiri care intaresc imaginea pe care si-a creat-o de fata cuminte. Artista a povestit la ce varsta si-a pierdut virginitatea si a vorbit despre prima ei experienta cu un iubit. "Prima data cand era aproape sa se intample, aveam 19 ani. A aparut baiatul in fata mea gol si cand am vazut, m-am speriat si am zis un "nu" hotarat! Am mai asteptat un an pana am facut-o", a povestit Sorana. Mai mult, artista a precizat si ca, in ciuda faptului ca tatal ei este arab si era de asteptat sa fie mai strict, ambii parinti au fost foarte deschisi in privinta sexualitatii, noteaza Gandul.

Are doar 7 ani, dar va castiga milioane! Fiica lui Tom Cruise, platita cu 2,3 milioane de dolari pentru a-si lansa propria linie vestimentara. Fiica lui Tom Cruise si a lui Kate Holmes, Suri, este una dintre cele mai rasfatate progenituri de la Hollywood, iar acum va fi si mai mult in centrul atentiei. Suri Cruise, fiica in varsta de sapte ani a actorilor Tom Cruise si Katie Holmes, a semnat un contract in valoare de 1,5 milioane de lire sterline (2,3 milioane de dolari) pentru a-si lansa propria linie vestimentara. "Suri are doar sapte ani, dar este deja incredibil de mult interesata de moda si de haine. Moda este un hobby dragut pentru ea si cu siguranta nu va pune stapanire pe viata ei. Cele mai multe dintre fetite viseaza sa poata sa isi croiasca propriile haine, iar acum, desenele ei vor deveni realitate", a povestit o sursa apropiata familiei. Noua linie vestimentara - care se va numi "Suri" - va fi lansata in toamna acestui an la New York si, daca va avea succes, va fi comercializata pe intregul teritoriu american incepand de anul viitor, noteaza Libertatea.

Iuliana Marciuc isi deschide camin de lux pentru batrani. Iuliana Marciuc isi va deschide in curand o noua afacere. Dupa ce si-a incercat norocul in alte domenii, terase de vara si restaurante, vedeta TVR investeste acum intr-un camin pentru batrani, dar nu unul de rand, ci de lux. Pana acum, Iuliana a cheltuit peste 50.000 de euro pentru amenajari si va deschide centrul la sfarsitul lunii. Mai multe persoane au fost curioase sa afle de ce Iuliana Marciuc (45 de ani) investeste intr-un camin pentru batrani. "Toti prietenii mi-au spus ca mi-ar fi stat bine cu uniforma de medic si ca imi place viata de spital, in sensul ca ma implic atunci cand am pe cineva care se confrunta cu o problema de sanatate. De multe ori, m-am implicat sa ajut fara vreo retinere, chiar daca era vorba despre persoane pe care nu le cunosteam. Cu siguranta, as fi fost potrivita sa fiu medic si, cand am avut ocazia sa stau o noapte de garda la spital, alaturi de un prieten, mi-am dat seama ca mi-ar fi placut foarte mult", a declarat Iuliana Marciuc, in exclusivitate pentru Click!

Motivul despartirii dintre Madalina Ghenea si Gerard Butler! Vezi de ce i-ar fi dat papucii actorul! Madalina Ghenea si Gerard Butler nu mai formeaza un cuplu, au declarat surse din apropierea romancei. Insa, daca presa a speculat ca motivul despartirii ar fi infidelitatile actorului, care cu greu poate rezista unei femei frumoase, ei bine situatia pare sa fie fix e dos. Gerard crede ca Madalina a fost cea care l-a inselat si este foc si para pe actrita din Romania dupa ce ar fi vazut-o in compania fostului ei iubit, fotbalistul Marco Borriello. Atacantul lui Genova si frumoasa romanca au petrecut impreuna intr-un week-end, la jumatatea lunii martie, intr-un club din Italia, scrie Libertatea.