Asta e fotografia care l-a infuriat pe Gerard Butler! Din cauza acestei poze, s-a despartit de Madalina Ghenea. Incurcate sunt caile cuplului Madalina Ghenea - Gerard Butler, insa din ce in ce mai multi apropiati ai celor doi incep sa dezvaluie adevarul despre cele intamplate intre ei. Astfel, noaptea petrecuta in club de romanca alaturi de fostul ei iubit, fotbalistul Marco Borriello, in luna martie, ar fi intr-adevar motivul despartirii, iar fotografia cu cei doi, care a facut inconjurul Internetului, i-ar fi provocat o adevarata criza de nervi actorului. Chiar daca pe moment toata lumea a crezut ca cei doi se vor desparti imediat, Madalina si Gerard au continuat sa se afiseze impreuna, dand senzatia ca vor putea trece peste acest amanunt. La doar doua luni de atunci insa, vestea despartirii lor este confirmata, iar motivul pare destul de clar, scrie Libertatea.

Caru'cu VedeteFoto: Colaj foto

Seara fetelor! Inna a petrecut pana dimineata intr-un club din Capitala! Cantareata si-a facut de cap alaturi de mai multe tinere. Atunci cand nu are de sustinut concerte, Inna alege sa-si petreaca timpul liber tot in cluburi. Asa s-a intamplat si noaptea trecuta, cand artista s-a distrat intr-un club din Bucuresti. Noaptea trecuta, cantareata s-a distrat intr-un club din Bucuresti alaturi de mai multe prietene. Se pare ca a fost "seara fetelor" si niciun barbat nu si-au facut loc in grupul lor. Mai mult, artista s-a pozat in diverse ipostaze si a incarcat imaginile pe o retea de socializare, informeazaCancan.

Luciu se coafeaza la un salon de cartier. Vedeta plateste doar 75 de lei ca sa arate ca scoasa din cutie. Nicoleta Luciu nu are fitele altor vedete mioritice. Desi are o situatie materiala foarte buna, bruneta nu este un fan al saloanelor de lux, ci frecventeaza un coafor din cartierul Berceni, unde orice om de rand isi poate permite un tuns. Desi este mama a patru copii, Nicoleta Luciu a ramas o femeie foarte sexy. Pentru a se mentine in forma, vedeta urmeaza o dieta alimentara riguroasa si face sport regulat. In plus, aceasta se ingrijeste foarte atent si de parul ei si, o data la trei zile mergand la salon pentru a se spala si coafa, scrieClick.

Irinel vrea s-o execute silit pe Moni. Desi apele pareau sa se fi linistit intre Monica Gabor si fostul ei sot, omul de afaceri Irinel Columbeanu, lucrurile nu stau deloc asa. Intoarsa recent in tara dupa mai multe luni de absenta, Moni a avut parte de o veste neplacuta. Pentru ca vedeta n-a platit pensie fetitei sale, Iri a demarat executarea silita. Inca dinainte de Paste, Irinel Columbeanu s-a adresat unui executor judecatoresc pentru a incerca sa recupereze prin forta legii peste 20.000 de lei, bani pe care Moni ar fi trebuit sa-i plateasca fiicei sale, Irinuca, drept pensie alimentara in cuantum lunar de 1.000 de lei. Saptamana trecuta, magistratii de la Sectorul 2 au dat unda verde executarii silite, asa ca in perioada urmatoare, toate conturile si bunurile fotomodelului vor fi luate la puricat pentru a vedea care dintre ele pot fi valorificate, potrivitLibertatea.

Bahmu si Prigoana si-au facut declaratii de iubire la prima iesire in public dupa impacare. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au aparut sambata impreuna la primul eveniment dupa ce s-au impacat. Cei doi au fost extrem de dragastosi unul cu celalalt, facandu-si reciproc declaratii de dragoste la o petrecere din comuna argeseana Oarja. In weekend, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au facut datoria de nasi, taindu-i motul micutului Mihai Vlad, fiul primarului Constantin Balea, din comuna Oarja, judetul Arges, noteaza Click.