Ruby a comis-o! Cantareata a devenit ciuca mistourilor dupa ce dresul i s-a rupt in fund, pe scena! Cantareata Ruby este in prezent una dintre cele mai solicitate artiste in cluburile din provincie. Cu show-urile ei, bruneta reuseste sa infierbante imaginatia priovitorilor insa, uneori, nu-i prea iese. Recent, Ruby a sustinut un recital in provincie, pe scena unui club. Ca de fiecare data, bruneta si-a dat sufletul in fata fanilor pentru a-i multumi. Exuberanta ei insa a constat-o destul de scump. Dresul-plasa pe care il purta a cedat sub presiunea miscarilor bruste si ferme si s-a rupt exact in... fund! Din momentul in care s-a intors cu spatele la fanii ei, fervoarea fanteziilor acestora a fost inlocuita cu tentatia de a rade in hohote. Si astfel, fara sa-si dea seama, Ruby si-a transformat apetisantul posterior intr-un motiv de ras, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vica a pierdut 10.000 de euro din cauza silicoanelor! Antena 1 pregateste show-ul verii, o emisiune care va aduna crema vedetelor. Vica Blochina, prezentatoarea "Telefonului de la miezul noptii", era si ea printre participanti, insa s-a vazut nevoita sa refuze jobul. Motivul: operatia care i-a distrus sanii. Peste 10.000 de euro! Atat ar fi incasat Vica Blochina, fosta amanta a selectionerului Victor Piturca, daca ar fi dat curs ofertei de a participa la show-ul pe care cei din Antena il pregatesc pentru aceasta vara. Investitiile in emisiune sunt enorme, vedetele alese pe spranceana, insa, cu toate astea, blonda originara din Lituania a fost nevoita sa refuze oferta de a participa. Si asta nu pentru ca formatul emisiunii - in care predomina sportul - nu i-ar fi placut, ci pentru ca si-ar fi pus sanatatea in pericol. Silicoanele pe care si le-a pus, ii dau din nou batai de cap. "Sunt sigura ca nimeni nu ar fi refuzat o asemenea emisiune, unica in Romania. Din pacate, eu nu am avut cum sa dau curs ofertei lor pentru ca riscam sa am probleme grave de sanatate", ne-a declarat Vica, anuntaClick.

Oana Zavoranu se dezvaluie! Uite cum arata dupa schimbarea radicala de look. Dupa ce Oana Zavoranu le-a cerut sfatul prietenilor ei de pe Facebook in privinta look-ului ei, Libertatea.ro iti arata prima fotografie a vedetei dupa ce a recurs la o schimbare radicala. Fanii Oanei si-au dorit ca ea sa redevina bruneta, iar vedeta i-a anuntat ca le-a ascultat sfatul, a renuntat la blondul pe care-l afisase in ultima perioada si s-a vopsit. Libertatea iti ofera prima fotografie cu Oana dupa aceasta schimbare pe care admiratorii ei si-au dorit-o atat de mult. "Ce bine ca ai ales brunet, iti sta foarte bine!", "Oana adevarata este bruneta!", "Superba asa! Ai revenit la normal!" si "Mai bine asa, esti o dulce!" - sunt doar cateva dintre mesajele primite de Oana de la admiratorii ei, informeazaLibertatea.

Una dintre cele mai bune fundase din TV a facut valuri in Dubai! A bagat boala in arabi cu un costum de baie care a intrat la apa. In timp ce in Romania inca ningea, Cezara Darie se bronza pe cele mai exotice plaje. Mereu plecata in vacante, fosta asistenta Tv a stat doar la plaja, unde si-a etalat corpul la care a lucrat intens toata iarna. Disparuta de pe "sticla" Cezara Darie si-a facut programul in asa fel incat sa petreaca cat mai multe ore la sala de sport, dar si la saloanele de masaj. Obsedata de celulita, tanara si-a dorit sa scape de orice urma si sa aiba un corp perfect tonifiat. I-a reusit pe deplin, drept dovada fiind pozele din ultima vacanta, in Dubai, unde moldoveanca apare in costum de baie, balacindu-se in apa. Dat fiind faptul ca in ultimele luni, Cezara a fost mai mult plecata prin vacante, este bronzata natural, in timp ce multe alte asistente TV apeleaza inca la serviciile saloanelor de bronzare artificiala. Desi arata spectaculos, blonda nu vrea in ruptul capului sa renunte la sutien ci prefera sa-l tot mute si sa-l tot ajusteze pentru a nu se bronza cu urmele de la bretele, scrieCancan.

Sexy cumnatica Simonei Patruleasa face furori in costum de baie. Sezonul estival le-a facut pe vedetele noastre sa renunte la haine. Andra trandas, prezentatoarea de la The Money Channel si-a pus costumul de baie si a dat fuga la mare. Uite cat ede sexy! A venit vara, asa ca e un bun prilej pentru vedetele noastre sa-si etaleze costumele de firma si mai ales, trupurile bine lucrate. Andra Trandas, cumnata Simonei Patruleasa nu face nici ea exceptie, iar weekend-ul trecut aceasta a ales sa-si expuna formele "periculoase" la o piscina de la mare. Imbracata intr-un costum de baie care-i punea in evidenta sanii, prezentatoarea de la The Money Channel a facut si cateva poze pe care le-a postat pe Facebook. Fanii au intrat imediat si au admirat-o pe roscata cu ochi albastri. Din pacate pentru ei, fata e demult luata, iar fericitul se numeste Bogdan Ivanof si este fratele sotului Simonei Patruleasa, anuntaClick.