Scene incredibile in buricul targului! Dana Marijuana s-a dezbracat si a urinat pe bulevardul Unirii! Insarcinata in patru luni, Dana Marijuana a inceput deja sa resimta efectele presiunii pe care burta o exercita asupra vezicii urinare. Iesita in oras cu treburi, fosta cantareata s-a trezit incoltita de necesitati in mijlocul strazii. Femeie in toata firea, Dana Marijuana a devenit protagonista unor scene absolut incredibile. Zilele trecute, viitoarea mamica a lasat la o parte orice fel de jena si s-a predat necestatilor fiziologice. Presata de nevoia de a urina, fosta cantareata nu a mai tinut cont ca se afla in buricul Bucurestiului si, cu toate ca era pe o artera intens circulata, a gasit o zona putin mai retrasa, s-a dezbracat si a facut pipi. Imediat ce si-a incheiat operatiunea, Marijuana si-a tras chilotii inapoi pe ea si, abia dupa ce si-a aranjat rochia, a tras de ei pentru a-i aranja, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

O stirista, cu funduletul sexy la vedere. Are aproape 28 de ani si este mamica unui copil de 7 ani. Geanina Ilies, fosta Varga, arata impecabil si si-a pastrat formele de manechin. Constienta de calitatile sale fizice, bruneta si-a etalat silicoanele, dar mai ales fesele bombate, ziua in amiaza mare, ajutata de o rochie prin care se vedea tot. Este frumoasa si este "ilegal" de sexy. Cel putin in aceste fotografii! Prezentatoarea stirilor sportive ale Observatorului de la Antena 1, Geanina Ilies, si-a permis sa apara pe strazile Capitalei imbracata exetrem de provocator pentru orele pranzului. Toate aparitiile sale sunt "excitante" si fac pe orice barbat sa-si rupa gatul uitandu-se dupa ea, insa de data aceasta bruneta putea sa taie respiratia oricui. Stirista a imbracat o rochie cu vedere la silicoane, dar in special in zona fundului. Prin tinuta neagra, transparenta, Geaninei i se vedeau partile intime, noroc cu chiloteii de culoarea pielii care i-au acoperit zonele esentiale, anuntaClick.

Loredanei i-au "explodat" sfarcurile pe scena? La un concert pe care Loredana l-a sustinut intr-unul dintre cluburile bucurestene, audienta a fost starnita la maximum. Cantareata a aparut purtand o tinuta alba, care i-a scos din minti pe barbatii veniti la eveniment. Ceea ce i-a tulburat insa cu adevarat pe masculi, a venit mai tarziu cand acestia au remarcat piesa de rezistenta din vestimentatia artistei: sutienul cu sfarcuri. Accesoriul a facut furori printre fanii Loredanei, care dincolo de prestatia sa pe scena, a cules multe aplauze si aclamatii si datorita modului in care a stiut sa intretina atmosfera. Efectul a mai disparut putin cand artista s-a apropiat de spectatori, iar acestia si-au dat seama ca Loredana poarta un sutien special ce da senzatia ca adaposteste sfarcuri uriase, informeazaLibertatea.

DJ Harra a profitat de prima plaja pe anul acesa pentru a-si scoate sanii la soare! Imagini fara... perdea! Prinsa pana peste cap cu munca, DJ Harra a ratat weekend-urile insorite ale primaverii. Asta, pana acum cateva zile cand, a incercat sa ia tot soarele cu tot... corpul! Focoasa bruneta a profitat de ziua libera si a iesit sa se bronzeze in compania lui Marian Vasilescu, fost concurent in show-ul "Romanii au talent" si actual prieten si colaborator al DJ-itei. Pe marginea unei piscine, Harra s-a lasat luata de val si hotarata sa obtina un prim bronz uniform, a renuntat la sutien. Dar parca nu s-a simtit la fel de bine in aceasta ipostaza ca atunci cand presteaza topless la platane si, in secunda in care s-a ridicat de pe sezlong, s-a acoperit, cuprinsa de un sentiment de pudoare. A apelat insa la Marian sa-i incheie sutienul si, cu sanii captivi in el, a mers sa incerce apa din jacuzzi, scrieCancan.

Bianca Brad a facut o dezvaluire socanta: "M-am gandit chiar sa ma sinucid". Bianca Brad este o femeie greu incercata de viata. Dupa ce, in urma cu cinci ani, a fost distrusa atunci cand a nascut o fetita moarta, la inceputul acestui an, actrita a primit o noua lovitura de la viata. Aurel Fratila, iubitul ei si attal micutului Luca, a fost acuzat de trafic de armament si extradat in S.U.A. In prezent, acesta este inchis intr-o inchisoare de maxima siguranta din San Diego si asteapta judecarea procesului. Bianca Brad a oferit un interviu emotionant pentru Happy Hour, in care a vorbit deschis despre problemele iubitului ei, sentimentele care o incearca acum si planurile ei de viitor. Aceasta a marturisit ca ii este foarte greu singura, insa lupta pentru ca fiul ei sa nu simta durerea ei. "Am cazut rau de tot. M-am gandit chiar sa ma sinucid, dar, pana la urma m-am ridicat si am inceput din nou sa lupt. Acum, prioritatile mele s-au schimbat. Ma straduiesc foarte tare sa ii umplu timpul lui Luca cu tot felul de activitati. Insa nu pot suplini lipsa tatalui", a spus actrita, anuntaClick.

Sexy sau jenant? Actrita in sanii goi, pe covorul rosu, la Cannes. Mare tupeu pe aceasta actrita, care a indraznit sa apara pe covorul rosu de la Cannes, cu superba rochie din dantela, fara sutien. Simpatica Frederique Bel a facut senzatie pe de o parte si a iscat discutii aprinse pe de alta, dupa ce a pasit pe covorul rosu, la deschiderea festivalului de la Cannes, goala. Bine. purta o rochie sofisticata din dantela, de culoare albastra, dar i se vedeau perfect sanii, deoarece nu purta sutien. Intr-un fel, Frederique a reusit sa atraga atentia barbatilor prezenti la gala, si nu numai, deoarece se poate lauda cu o pereche de sani ce par naturali si care arata foarte bine pentru cei 38 de ani ai sai. La fel, nimeni nu a avut nimic de comentat despre abdomentul plat al brunetei, cunoscuta mai ales din peliculele "Hotel Normandie", "Love lasts 3 years" sau "A very long engagement", informeazaLibertatea.