Mircea Badea a ras de Cezar Ouatu, dupa prestatia din semifinala Eurovision. Iata ce-a zis! Cezar Ouatu a reusit sa se califice in finala concursului Eurovision, dupa ce joi seara a trecut cu brio de semifinala. Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei", de la Antena 3, l-a luat peste picior pe reprezentantul nostru. "De ce n-are par pe piept si are par pe burta? I s-a terminat lama?", a spus amuzat Mircea Badea, joi seara, conform antena3.ro, informeaza Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Bomba! Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo vor fi nasi la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav! Victor Slav a facut marele anunt in emisiunea Happy Hour, de la Pro TV. Prezentatorul meteo a dezvaluit ca urmeaza sa o ia de sotie pe Bianca Dragusanu, dar si cine ii vor fi nasi la nunta. Victor Slav i-a daruit inelul de logodna Bianca Dragusanu si se gandesc ca anul acesta sa se casatoareasca. Mai mult, cei doi indragostiti au stabilit deja cine le vor fi nasi la nunta. "Avem doua perechi de nasi. Este vorba de doi prieteni apropiati noua din Deva si un cuplu cunoscut, dar nu va spunem despre cine e vorba", a declarat Victor Slav, la Happy Hour. "Una dintre nase e cea mai sexy femeie din Romania", a completat Bianca, scrie Cancan.

Lady Gaga impresionata de eseul Alejandro, scris de un roman! Vezi ce a declarat in exclusivitate celebra cantareata! Anul trecut, RADAR DE MEDIA a publicat acest eseu despre hit-ul Alejandro al cantaretei Lady Gaga! Intamplator acest material a ajuns si la celebra artista care a fost extrem de bucuroasa si de incantata despre cele scrise! Intr-o convorbire telefonica cu autorul acestui eseu, Dr. Adrian Paler, Lady Gaga l-a felicitat si i-a multumit pentru profunzimea cu care a scris materialul, iar Gaga i-a oferit prilejul sa fie Ambsadorul fundatiei "Born this way" in Romania, scrie Libertatea.

Andreea Berecleanu, atac dur la adresa rivalei Andreea Esca. Razboiul audientelor nu le este suficient. Andreea Berecleanu (Antena 1) si Andreea Esca (PRO TV) sunt in razboi si din alte motive. Mai nou, Esca e cea care a scos-o din sarite pe Berecleanu. Motivul? Stirista de la PRO TV a spus ca va prezenta stirile in ie, la un an dupa ce stirista de la Antena 1 a facut acelasi lucru. Zilele trecute, Andreea Esca a fost in studioul matinalului de la PRO FM imbracata in ie, gestul ei fiind menit sa promoveze o campanie intitulata "Iac-asa e IA mea", dar si revista pe care o coordoneaza, "The One", care aniverseaza luna aceasta 100 de editii, scrie Click.

Monica Gabor, discutie secreta cu Michael Bolton. Ce i-a propus cantaretul il va enerva pe MR. PINK. Invitata la petrecerea care a avut loc dupa concertul lui Michael Bolton, solistul care joi a sustinut un concert de zile mari la Sala Palatului din Bucuresti, Monica Gabor a avut o conversatie de aproximativ 15 minute cu celebrul cantaret, si despre o posibila colaborare a acestuia cu Mr. Pink. La finalul discutiei, Bolton i-a cerut fotomodelului sa-i promita ca se vor reintalni in America. Desi modelul a vrut sa fie o prezenta discreta la eveniment, Bolton i-a zambit de cand a vazut-o, retrasa, la masa sa, alaturi de prietena ei, Nora Seroussi, noteaza Libertatea.

Dana Rogoz a pacalit pe toata lumea ca si-a pus silicoane! Vezi ce truc a folosit pentru ca sanii ei sa arate asa! Joi seara, Dana Rogoz si-a lansat linia de genti in cadrul unui eveniment restrans la care au participat cativa dintre colegii ei de trust. Pentru acest eveniment, gazda a pregatit o aparitie de senzatie. Dana a purtat o tinuta usor eleganta, dar foarte indrazneata. Topul era practic un volan cu dimensiuni de bustiera, care nu scotea la iveala doar decolteul, ci si intreg abdomenul. Frapant in aceasta combinatie era bustul Danei, care arata deparca tocmai trecuse pe sub bisturiul chirurgului estetician, informeaza Cancan.