Prins in ofsaid cu o femeie maritata, Smiley se scuza: "Sunt in stand-by cu dragostea deocamdata!" Dupa cateva ore petrecute la o petrecere, Smiley s-a oferit sa o conduca acasa pe una dintre prietenele Ritei Muresan. Pentru a nu lasa loc de interpretari, artistul a marturisit reporterilor Cancan ca insotitoarea lui este doamna, nu domnisoara. A trecut aproape un an de cand Smiley s-a despartit de Laura Cosoi. Daca blondina a reusit sa-si refaca viata amoroasa repede, Smiley nu a gasit-o inca pe femeia care sa il faca sa se reindragosteasca. Cu toate acestea, Smiley este vazut tot mai des in preajma femeilor. Miercuri noaptea, solistul a fost fotografiat in timp ce iesea dintr-un local in care avusese loc o petrecere, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ups! Decoltata Nicoleta Luciu, prinsa cand isi aranja sanii la un eveniment monden. Joi seara, la evenimentul de lansare a salonului cosmetic Noblezza din Bucuresti, Nicoleta Luciu a fost in centrul atentiei. Fie ca a savurat un cocteil, fie ca pur si simplu cauta cu privirea bunatati de pe platourile cu prajituri, Nicoleta nu a scapat de blituri. Fotoreporterul Click! a surprins-o pe Nicoleta in timp ce isi aranja sanii. Cand si-a dat seama ca este pozata, a zambit complice catre obiectiv, anuntaClick.

Jennifer Aniston, scena incendiara de striptease. Uite cum arata actrita la 44 de ani! La 44 de ani Jennifer Aniston este una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood. Fosta sotie a lui Brad Pitt joaca rolul unei striperite in cel mai nou film al ei, "We're The Millers", impresionand intr-o scena in care apare dansand lasciv in lenjerie intima. Jennifer demonstreaza ca este intr-o forma fizica de invidiat si arata mai bine decat multe dintre actritele mai tinere, informeazaLibertatea.

Cel mai scandalos moment pe care il poti vedea la TV. O super-cantareata si-a baut propria urina. Kesha sustine ca si-a baut propria urina. Clipul revoltator a aparut in cadrul reality show-ului MTV "My Crazy Beautiful Life". In imagini poate fi vazuta si o prietena de-a cantaretei americane, Savannah, care i-a povestit cum mama ei obisnuia sa mearga in drumetii cu femeie care isi consuma propria urina in fiecare zi. "Iti face bine? Imi voi bea si eu urina", a spus Kesha. Camera de luat filmari se muta apoi de pe Kesha, in timp ce pe fundal se aude un sunet de urinat. "Nu puteai astepta pana ieseam?", a intrebat-o Savannah pe cantareata. Blonda poate fi vazuta apoi tinand in mana o sticla mare, cu varful retezat, plina pe un sfert cu lichid. Kesha duce apoi sticla la gura, sub privirile dezgustate ale prietenilor, scrieCancan.

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu au recunoscut deschis relatia: "Ce vreti sa va spunem? Ca ne mutam impreuna?" Invitati la emisiunea "Sinteza zilei", Cezar Ouatu si Angela Gheorghiu au vorbit despre relatia lor. Se stie ca soprana a fost un sprijin pentru Cezar in cariera si, joi seara, a recunoscut ca a fost fascinata de talentul lui inca de cand l-a auzit prima oara. "Mi l-a dat Roberto Alagna sa il ascult. Mi-a spus ca trebuie sa il aud, ca e o minune." Si Cezar a fost la fel de fascinat de prezenta Angelei. Mai mult, pentru el, e imposibil sa nu existe sentimente de afectiune intre doi artisti care colaboreaza. "Eu nu vreau sa aburesc, dar nu ai cum, fara iubire, sa stai pe scena cu un artist," a spus contra-tenorul cand a fost intrebat daca este indragostit de Angela. Chiar daca unii au spus ca cei doi s-au despartit chiar in ziua Marii Finale de la Eurovision, se pare ca lucrurile stau altfel, anuntaClick.