Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu s-au mutat impreuna. Relatia dintre Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu face progrese pe zi ce trece. Cei doi artisti s-au impacat dupa disputa pe care au avut-o la Malmo (Suedia) si s-au mutat impreuna. Contratenorul si-a adus cu el, in casa sopranei, chiar si catelusul. Acesta a fost surprins de fotoreporterii Click! joi, cand a innoptat in apartamentul artistei proaspat divortate.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

In 1992, a plecat din Romania doar cu un geamantan! Uite ce avere a facut "Doamna Draculescu" in America! Povestea incredibila a romancei care, la 38 de ani, conduce misiunea FMI de salvare a Ciprului intrupeaza perfect visul american. Botezata de presa straina "Doamna Draculescu", Delia Velculescu este o romanca de mare succes. In 1992, a plecat in SUA cu o bursa de studii. Absolvise in tara Colegiul National "Gheorghe Lazar" si, in clasa a XII-a, visa sa intre la ASE. America i-a schimbat insa destinul. Acolo, l-a intalnit pe medicul Victor Velculescu, cu care azi are trei copii si a fost acceptata la Colegiul Wilson. Anul trecut, sotul Deliei Velculescu a fost propus in mediile stiintifice la Premiul Nobel pentru Medicina, scrie Cancan.

Nymphomaniac, noul film al lui Lars von Trier, se va lansa pe 25 decembrie: producatorii explica ce tehnologie au folosit pentru scenele explicite de sex. Dupa ce a oferit publicitatii prima imagine cu intreaga distributie din Nymphomaniac, noul film al controversatului regizor Lars von Trier, producatorul Louise Vesth a oferit mai multe detalii despre filmul care urmeaza sa fie la sfarsitul acestui an, pe 25 decembrie. Acesta a confirmat ca pentru o serie de scene de sex s-au folosit de tehnologie digitala, unele dintre acestea fiind realizate cu ajutorul dublurilor. Pentru punctele culminante din film, von Trier a folosit corpuri din plastic pentru a inlocui staruri precum Shia LaBeouf, Uma Thurman, Stella Skarsgard sau Charlotte Gainsbourg, iar pe langa asta regizorul a utilizat si tehnologie digitala pentru a suprapune scenele pornografice peste cadrele cu actorii, potrivit procinema.ro

Un tip s-a dat drept PSY si a pacalit pe toata lumea la Cannes! S-a fotografiat cu vedete, a dat autogarfe si a participat la petreceri exclusiviste! Starul pop sud-coreean PSY a anuntat ca nu a fost la Cannes si ca persoana care a fost fotografiata la diferite petreceri alaturi de actori si celebritati este un impostor. PSY a explicat ca managerul sau Scooter Braun a fost cel care l-a remarcat pe falsul PSY. "Se pare ca mai este un PSY la Cannes... saluta-l din partea mea Scooter Braun. Adevaratul PSY este la Singapore", conform unui mesaj postat de solist pe contul sau de Twitter. Numai ca in acest timp, impostorul a profitat din plin de renumele celebrului cantaret: s-a fotografiat cu vedete, a dat autogarfe si a participat la petreceri exclusiviste, scrie Libertatea.ro

O vedeta de talie mondiala si-a baut propria urina! Ke$ha, cunoscuta drept una dintre cele mai nonconformiste cantarete din SUA, a facut un gest care i-a scarbit pe fanii sai. In cadrul unei emisiuni TV, blonda si-a baut propria urina. Totul s-a petrecut in cadrul unui reality-show american creat de postul de televiziune MTV, numit "My Crazy Beautiful Life", potrivit The Sun. Ke$ha a ajuns sa faca acest lucru dupa ce una dintre prietenele ei a povestit cum o cunostinta de-a ei a fost nevoita sa isi bea propria urina din cauza ca se pierduse in munti, dcrie Click.

Ramasa somera de jumatate de an, Gianina Corodan isi umple timpul cum poate mai bine! De cand a fost concediata de TVR, Gianina Corondan a disparut aproape total din viata publica. Fanii sai insa o mai vad din cand in cand prin Centrul Vechi, luand masa sau plimbandu-se alaturi de cativa prieteni. Acum, Gianina Corondan incearca sa se reinventeze si sustine ca lucreaza la un proiect, nedorind insa sa ofere mai multe detalii despre ceea ce face, scrie Cancan.