Cum cheama Rita Muresan ingerii? Imagini in premiera cu fosta miss, desculta, invocand Divinitatea intr-o camera insorita! In urma cu cativa ani, spargea mii de euro la Milano pe tinute semnate de designeri celebri. Vorbea despre moda si se invartea in elita bucuresteana. Acum, se prezinta ca... "practician in terapia cu ingeri". Nu mai aduce deloc cu femeia care in 1993 castiga Miss Romania. Nici din punct de vedere fizic, nici spiritual. In weekend, Rita a sustinut primul seminar de ...acces catre o alta lume. 50 de lei a fost taxa pentru doua ore pline de invataturi. Curiosii s-au inghesuit sa o vada, intr-o incapere a uneia dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti. Scaldata de razele soarelui, Rita s-a prezentat...intr-un stil aparte. "Conteaza ca fiecare dintre voi sa intelegeti ca ati venit pe Pamant special in aceasta perioada. V-ati ales, a fost bataie, coada, cine sa vina acum pe Pamant. Pentru ca transformarile astea care au loc, stiti bine, se intampla la "enspe" mii de mii de mii de ani", le spune Rita cursantilor, potrivit Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Gerard Butler o vrea inapoi pe Madalina Ghenea. Madalina Ghenea are motive sa fie fericita. Gerard Butler a inceput iarasi sa-i dea tarcoale. Celebrul actor de la Hollywood incearca sa o recucereasca pe frumoasa olteanca. Madalina Ghenea are din nou motive de bucurie. Ea le-a marturisit prietenelor ca fostul ei iubit, Gerard Butler, a inceput iar sa-i dea telefoane. Conform unor surse din anturajul romancei, se pare ca aceasta este in culmea fericirii de cand actorul de origine scotiana face eforturi sa-i castige inima, pentru a doua oara. "Madalina este foarte fericita! Gerard a inceput iar sa o caute, o suna frecvent...", ne-a spus o amica de-a Madalinei, scrie Click.

Anda Adam suspina dupa Botezatu. Intre Anda Adam (33 de ani) si Catalin Botezatu (47 de ani) lucrurile s-au cam incins, dupa ce au realizat un pictorial fierbinte in revista Tabu. Multi sustin, insa, ca de fapt totul este doar o campanie de imagine. Insa Anda a iesit la rampa cu declaratii siropoase la adresa lui Bote, caruia ii cam simte lipsa de cand e plecat din tara. Contactata de reporterii ziarului Libertatea, Anda Adam a confirmat ca ii este dor de Catalin Botezatu: "Catalin imi este foarte drag si ii simt lipsa enorm. Nu ne-am putut intalni din cauza contractelor pe care a trebuit sa le onoram. Abia astept sa ne revedem!"

Alain Delon sau cum arata un sex-simbol la 77 de ani! La 77 de ani, Alain Delon arata inca foarte bine si demonstreaza ca, in ciuda varstei, nu si-a pierdut interesul nici pentru cinema, nici pentru mondenitati si nici pentru femeile frumoase! El a pasit pe covorul rosu la proiectia de gala a filmului Zulu, ce a inchis festivalul, la bratul frumoasei Marine Lorphelin, cea care este detinatoarea titlului de Miss Franta 2013, scrie Unica.ro

Andreea Marin si-a adus presupusul iubit turc in Romania! Cei doi au facut cumparaturile in Pipera! Andreea Marin nu se mai fereste de ochii lumii si se afiseaza deja cu presupusul iubit turc prin Capitala. Vedeta a fost filmata de Kanal D in timp ce isi facea cumparaturile cu medicul Tuncay Ozturk intr-un magazin din Pipera. Este, probabil, pentru prima data cand presupusul iubit turc al Andreei Marin a venit in Romania. Andreea Marin nu a dezvaluit nici acum daca barbatul este realmente noul ei iubit, insa, potrivit ADPM, fosta "Zana a Surprizelor" are o relatie cu barbatul de ceva vreme, scrie Cancan.

Iulia Vantur l-a facut pe Salman Khan sa se certe cu tatal lui. Probleme mari in India pentru Iulia Vantur. Stirista de la PRO TV a nascut discutii intre iubitul ei, actorul indian Salman Khan, si tatal acestuia, Salim. "Tatal lui Salman nu e deloc de acord cu relatia noastra", s-ar fi plans Iulia unei prietene. Sarmantul Salman Khan (47 ani) are o viata grea. De cand s-a indragostit de romanca Iulia Vantur (31 de ani), celebrul actor de la Bollywood are probleme cu tatal sau, Salim. Relatiile dintre actor si batran s-au deteriorat de ceva timp. Se pare ca cei doi sunt la cutite, certurile lor sunt din ce in ce mai dese, iar motivele, spun anumite surse, au direct legatura cu Iulia Vantur si zvonurile care au aparut in presa indiana despre o posibila casatorie a acestora, scrie Click.