Surorile lesbi Roller Sis, suparate pe CNA: "Dragostea si erotismul sunt interzise la TV". Surorile de la Roller Sis au provocat o adevarata controversa in Romania, dupa au declarat public ca sunt lesbiene. Cele doua si-au postat pe Facebook mai multe imagini in care se saruta si se ating in zonele intime, declarand ca se iubesc de mai multi ani si ca nu comit incest. Dupa ce au auzit ca CNA a luat la cunostinta relatia lor interzisa, surorile s-au scandalizat. "In ultimele zile povestea noastra a luat foarte mare amploare de la cateva poze indecente postate pe facebook. Noi ne-am sustinut punctul de vedere si nu ne-am ascuns sentimentele, chiar daca am facut poze mai indecente sau am declarat lucruri cu tenta erotica totusi nu am incalcat nici o regula a CNA. Ne-am spus povestea intr-un fel foarte sexy dar usor de inteles si digerat de toata lumea chiar daca e considerat scandalos pentru multi, asta e viata noastra cu bune si rele", au postat ele pe reteaua de socializare, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bahmu si Prigoana, in pragul celei de-a cincea despartiri?De Paste, au hotarat sa redevina o familie, dar situatia este inca tensionata in cuplul Adriana Bahmuteanu-Silviu Prigoana. Dovada ca relatia lor sta sub semnul intrebarii este si faptul ca vedeta nu si-a mutat inca lucrurile in vila lui Prigoana. Bahmu si-a adus la sotul ei doar strictul necesar. Impacarea Adrianei Bahmuteanu (39 de ani) cu Prigoana (49 de ani) a fost privita de multi ca o hotarare inteleapta, avand in vedere ca cei doi au impreuna doi copii, Maximus (5 ani) si Eduard (2 ani). Iata, insa, ca cele trei saptamani care au trecut de cand vedeta tv a revenit cu cei mici in vila sotului ei nu au fost tocmai lapte si miere. Surse din apropierea cuplului spun ca, desi amandoi par sa faca eforturi pentru a-si reconsolida relatia, intre Bahmu si Prigoana exista tensiuni si discutii in contradictoriu. Ca o masura de siguranta, probabil, Adriana nu si-a mutat in vila afaceristului toate lucrurile, ci si-a adus aici doar cateva haine si produse de machiaj. Restul lucrurilor a ramas in casa pe care aceasta a inchiriat-o in perioada in care a fost despartita de sotul ei si unde acum functioneaza atelierul de croitorie pe care si l-a deschis de cateva luni, anuntaClick.

Andreea Balan: "N-am stiut niciodata cati bani am castigat cu trupa Andre". Impresarul Marius Gavrila a reaprins scandalul dintre Andreea (28 de ani) si tatal ei, Sandel Balan, odata cu publicarea cartii "Cheia succesului meu". Autorul descrie, printre randuri, cum a salvat-o pe fosta solista a trupei Andre din casa parinteasca din Ploiesti. Balanca ii recunoaste impresarului meritul de a-i fi gasit un apartament in Bucuresti, dar, cu acest prilej isi acuza tatal, pe Sandel (54 de ani), ca doar el stie ce incasari a inregistrat trupa Andre. La varsta de 19 ani, Andreea Balan s-a saturat sa mai locuiasca sub acelasi acoperis cu tatal ei si, disperata, a apelat la ajutorul impresarului sau de atunci, Marius Gavrila. El a povestit, in premiera, in cartea sa, "Cheia succesului meu", despre acest capitol delicat din viata solistei: "Furturile de fete de la domiciliu in plina noapte sunt povesti speciale, ce implica risc, sacrificii, dar tes istorii de neuitat. Printr- o astfel de operatiune nocturna am ajutat- o pe Andreea Balan sa-si castige independenta. Avea 19 ani si dupa o copilarie si-o adolescenta sacrificate in schimbul popularitatii si a unei posibile bunastari, muncea degeaba. Copil muncitor mai ceva ca o furnicuta, Andreea ajunsese sa plateasca de ceva vreme greselile parintilor sai naivi, care au semnat, fara sa constientizeze repercusiunile sale, un contract de impresariat pagubos si strict, informeazaLibertatea.

Oana Zavoranu si-a schimbat din nou look-ul! "Fanii mei au vrut sa fiu asa". Uite cum arata vedeta acum. In ultima perioada, Oana a luat o pauza de la aparitiile publice, dar in aceasta seara a hotarat sa apara din nou in lumina reflectoarelor. Cu aceasta ocazie, Zavo s-a afisat cu noul look care este, de fapt, o revenire la imaginea ei din trecut. Cu alte cuvinte, Oana a hotarat sa fie din nou bruneta, la cererea prietenilor ei de pe Facebook. "Mi-a zis multa lume ca ma prinde vechiul look, dar mi-am facut un vot pe Facebook si a iesit o victorie covarsitoare pentru brunet", a spus ea la emisiunea Un show pacatos, scrieCancan.

Marian Darta, stilistul vedetelor, a povestit chinul prin care trece din cauza cancerului. Marian Darta, cel care pana in urma cu 3 ani era cunoscut drept hair-stilistul vedetelor de la noi, trece prin clipe cumplite. Barbatul a fost diagnosticat cu cancer la cap, boala ce l-a izolat, practic, de restul lumii. Omul de moda, oricum, abia ca mai iesea din casa in ultimii ani, din cauza scandalului in care a fost implicat, dupa ce s-a spus despre el ca participa la petreceri private cu baietei minori. "Trebuie sa fac citostatice. De 3 ani nu mai ies din casa, am fost izolat de prietenii mei. S-a scris despre mine ca as fi fost implicat intr-un scandal sexual. Nu este adevarat, iar prietenii mei stiu asta. Lumea ma striga pe strada in anumite moduri, nu pot sa reproduc la TV. Am fost marginalizat in societate", a spus Marian Darta la "Acces direct", anuntaClick.