Monica Gabor nu se grabeste sa-i daruiasca un mostenitor iubitului ei, "Mr Pink", pana nu ajunge din nou la altar. Desi iubitul sau, "Mr Pink", ii ofera tot ce-si doreste, Monica Gabor nu si-a propus inca sa-i mai faca un fratior sau o surioara fetitei sale, Irina. Din cauza traumelor prin care a fost nevoita sa treaca dupa divortul de Irinel Columbeanu, fotomodelul sufla si-n iaurt inainte de a mai face un angajament serios. La 25 de ani, Monica Gabor are tot ce-si doreste. Este mama unei fetite superbe, are o cariera de invidiat, iar "Mr Pink" ii ofera o viata fara cusur in America. Cu toate acestea, modelul nu se gandeste sa-i faca un copil iubitului sau chinez, chiar daca, fara indoiala, acesta si-ar dori sa devina tata, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Marin povesteste ce a atras-o la turcul Tuncay Ozturk: "Suntem doi oameni care au gasit puncte comune". Dupa ce presa din Romania a scris despre noua relatie a Andreei Marin, aceasta a decis ca este momentul sa puna capat speculatiilor si sa recunoasca chiar ea ca Tuncay Ozturk, medicul fizioterapeut turc ii este aproape de ceva timp. Invitata la petrecerea uneia dintre cele mai celebre reviste din Romania, "zana" a stat de vorba cu reporterii de la Acasa TV si le-a explicat care este adevarul despre relatia ei cu Tuncay Ozturk, medicul de origine turca cu 12 ani mai tanar decat ea, noteaza Click.

Vedete de marca din Romania in "topul celor mai prost imbracate". Iata ce greseli vestimentare au facut doamne cu mari pretentii la cea mai recenta petrecere mondena! Daca credeti ca vedetele au un simt al modei innascut, ei, bine, va inselati, iar cele mai recente exemple sunt edificatoare. Prezenta la petrecerea revistei VIVA, "crema" Bucurestiului a incercat, firesc, sa epateze. Unora dintre vedete le-a reusit, altora nu, insa au existat multe care au dat-o rau detot in bara, printre ele aflandu-se si doamne cu mari pretentii. Adina Buzatu a incercat sa faca un melanj de stiluri, insa ce i-a iesit...Basca stil Gavroche, combinata cu o camasa legata in talie si cu o fusta din paiete?, scrie Libertatea.

Relatia dintre Iulia si Mihai Albu a trecut la un alt nivel! "Trebuie sa ivatam sa convietuim impreuna. Ne iubim mult". Relatia dintre Iulia si Mihai Albu se imbunatateste pe zi ce trece tot mai multe. S-au impacat de Paste, iar acum, cei doi indragostiti vor sa treaca la un alt nivel.Iulia si Mihai Albu sunt in plin proces de impacare ca sot si sotie, iar bucurie mai mare nu poate fi in familia celor doi. Au fost impreuna noua ani, insa in luna februarie a acestui an au divortat cu mare scandal, scrie Cancan.

Bahmuteanu si-a mutat "agoniseala" in vila lui Prigoana. Agitatie mare, ieri dupa-amiaza, la casa in care Bahmu a locuit cu chirie jumatate de an. Bucatarasa familiei si un paznic au venit aici sa-i ia lucrurile si sa i le mute in vila lui Silviu Prigoana. Desi cei doi s-au impacat de aproximativ trei saptamani, Adriana nu-si recuperase bunurile din locuinta in care a stat cat a fost despartita de milionar. Incet, dar sigur, Adriana Bahmuteanu (39 de ani) se reinstaleaza cu drepturi depline in vila in care a locuit cu sotul ei, Silviu Prigoana (49 de ani), pana sa se desparta de el, in vara anului trecut, noteaza Click.