A fost nevoie ca el sa se desparta de Marin ca adevarul sa iasa la iveala. Raduleasca il place inca pe Banica! Azi-noapte, dupa ce orologiul batuse de ceva timp ora 12, Mihaela Radulescu a decis sa navigheze putin pe internet. Mai exact, pe Facebook. Se pare ca, in momentul in care in fata ochilor i s-a deschis pagina lui Stefan Banica, diva a fost napadita de amintiri. Caci, deh, a fost iubire mare si cu nabadai intre ei. De aici si pana la un "like" nu a mai fost decat un pas. Mihaela a apucat a dat click si, se pare, a rasuflat usurata. Acum, ca fostul ei sot este si pentru Andreea Marin, rivala ei traditionala, tot fost, gestul ei nu mai poate fi interpretat in niciun fel de Zana si nici nu mai poate avea repercusiuni asupra ei. Demonstreaza insa ca, indiferent cum au decurs lucrurile intre ea si Stefan, Mihaela inca il place pe artist, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mamele din spatele unora dintre cele mai sexy vedete din Romania. Cele mai sexy vedete autohtone se pot lauda ca mostenesc multe din caracteristicile celor care le-au adus pe lume. Nume mari din showbiz, precum Antonia, Anda Adam, Monica Barladeanu, Delia Matache, Laura Cosoi, Adela Popescu, Valentina Pelinel sau Dana Rogoz pot sa se laude cu femeile care le-au dat viata si care le-au fost alaturi de cele mai multe ori. Mama Antoniei este considerata una dintre cele mai sexy mamici de vedete. Ocazional, Antonia publica pe paginile site-urilor de socializare fotografii cu Denise din care se poate observa cu usurinta de unde a mostenit cantareata trasaturile ei, anuntaClick.

Nu mai vrea un copil cu Albu! Iulia face sex pe rupte cu fostul ei sot, insa are grija sa se protejeze. Iulia Albu (31 de ani) a reluat relatia cu Mihai Albu (50 de ani) dar, momentan, nu s-au mutat impreuna, preferand ca fiecare sa stea la casa lui si sa se intalneasca doar noaptea, pentru a face dragoste. Frumoasa vedeta are timpul foarte limitat din cauza Facultatii de design, asa ca isi vede fetita, pe Mikaela, doar cateva ore pe zi. Ea s-a confesat unei prietene ca nu-si mai doreste un copil cu Mihai Albu, desi celebrul designer mai vrea un mostenitor. Iulia si Mihai au avut o casnicie cu nabadai si s-au despartit la inceputul anului. Numai ca, dupa ce fiecare si-a incercat norocul in amor cu altcineva, au revenit unul in bratele celuilalt, constienti ca doar impreuna ii vor putea oferi o educatie sanatoasa fiicei lor, Mikaela (4 ani), informeazaLibertatea.

Unde nu e sutienul apare sfarcul! Andreea Banica a lasat la vedere ce nu trebuia. Andreei Banica ii palce sa imbrace cele mai sexy tinute, insa de cele mai multe ori uita sutienul acasa. Asa s-a intamplat zilele trecute, cand artista a iesit la o plimbare cu masina si a tinut sa posteaza pe Facebook o imagine in care confirma acest lucru. Ca de obicei, Andreea a iesit in evidenta, insa de aceasta data datorita faptului ca nu a purtat sutien. Lipsa lenjeriei intime a fost evidenta, iar nurii vedetei si-au facut loc prin tricou, scrieCancan.

Andreea Tonciu: "Nu ma marit cu Mitea, nu sunt pregatita". Fotbalistul Nicolae Mitea a fost invitat marti dupa amiaza in emisiunea lui Catalin Maruta. Acesta a explicat care este situatia relatiei lui cu Andreea Tonciu si ce planuri de viitor au. Mitea a marturisit ca vrea foarte mult sa se insoare cu Andreea, dar ca aceasta refuza vehement sa faca marele pas. "Eu am cerut-o pe Andreea, dar ea nu vrea sa faca acest pas. Familia mea nu se mai baga pentru ca s-au saturat. Eu imi doresc cu adevarat ceva de la ea, imi doresc o familie, copii cu ea", a spus acesta. Andreea Tonciu a intrat in direct si a explicat de ce nu vrea sa devina doamna Mitea. "Nu vreau sa ma marit cu Mitea acum, nu sunt pregatita. Sunt o fata foarte serioasa, dar nu simt sa fac acest pas", a declarat aceasta, anuntaClick.

Oana Roman face dezvaluiri intime! Afla unde s-a sarutat prima oara cu amorezul ei, Marius! Prezentatoarea de televiziune traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Marius. La o emisiune de la Kanal D, fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, a oferit detalii despre inceputurile idilei ei. Oana Roman a dezvaluit ca atunci cand l-a cunoscut pe Marius, actualul ei iubit, era imbracata sport, iar partenerul ei la fel. "A venit cu fesul pe cap la prima intalnire", a spus prezentatoarea de televiziune. Ea a dezvaluit si unde s-au sarutat pentru prima oara ea si Marius. "Ne-am sarutat prima oara in masina, dupa ce iesisem de nu stiu cate ori la cafele", a povestit fiica ex-premierului Romaniei, Petre Roman. Oana a acceptat sa-si arate garderoba impresionanta pe care o are. "Nu pot sa port o rochie de mai mult de trei ori. Am sute de rochii. Dupa ce le port, le dau. Ce nu port, dau prietenilor, familiei lui Pepe... Am haine si scumpe si ieftine. Am si rochii facute de sora mea", a explicat vedeta, informeazaLibertatea.