Simona Trasca socheaza din nou. A desfacut picioarele si s-a tras de chiloti intr-un club plin! Simona Trasca este recunoscuta dupa modul de viata lipsit de orice inhibite, insa ultima ei "iesire" s-a dovedit demna de filmele XXX. Blonda aproape ca a facut striptease, in momentul in care si-a ridicat rochia si a tras de lenjeria intima. Serile trecute, blonda a ales sa se distreze alaturi de cateva prietene in clubul Lyo din Bucuresti. Pusa pe distractii, Simona a ramas pana dimineata, cand a inceput sa faca un show incendiar, demn de filmele pentru adulti. Vizibil sub efectul licorii lui Bahus, Simona si o amica au inceput sa danseze lasciv, sa se pipaie, sa isi arate una alteia sanii, care mai de care siliconati. "Cireasa de pe tort" a venit in momentul in care, Trasca s-a tolanit pe canapea si a inceput sa-si traga chilotii, care pesemne o deranjau. Blonda si-a ridicat rochia si si-a desfacur picioarele in fata amicei sale, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ne mandrim cu vedetele noastre! Arata senzational, desi au peste 40 de ani. Au castigat respectul publicului prin profesionalism, dar se remarca si printr-o imagine impecabila. O serie de vedete de la noi de peste 40 de ani arata foarte bine si pot fi considerate un model pentru femei, indiferent de varsta. Creatoarea de moda Romanita Iovan (49 de ani) traieste o noua tinerete alaturi de iubitul ei, avocatul Iulian Gogan.Intr-un pictorial realizat cu ceva timp in urma, o putem admira alaturi de partenerul de viata. Andreea Esca (face 42 de ani pe 29 august) se mentine in forma cu ajutorul exercitiilor fizice si cu o dieta echilibrata. Imaginea este foarte importanta cand e vorba de cea mai populara prezentatoare de stiri din Romania. Dana Savuica (43 de ani) nu mai este fotomodel activ, dar asta nu inseamna ca nu mai e foarte frumoasa. Mai jos sunt doua imagini recente cu ea. Detaliu important: Dana are capacitatea remarcabila de a se reinventa periodic, iar acest lucru nu poate decat sa-i bucure pe fanii ei, anuntaClick.

"Arogantele" Mihaelei Radulescu la Monaco - taxi elicopter si cina exclusivista pe stanci. Dupa divortul de Elan Schwartzenberg, a fost numita "diva de la Monaco". Pe buna dreptate, pentru ca in principatul exclusivist duce o viata de multi invidiata. Dupa ce si-a incantat prietenii de pe Facebook cu imagini de la fereastra biroului sau din Monaco, Mihaela s-a dedat la alte "arogante", asa cum chair ea le numeste. Pentru a evita traficul aglomerat, dar si pentru ca ii place sa zboare, vedeta TV a folosit serviciile unui taxi-elicopter pentru a se deplasa de la Nisa la Monaco. "Am invins ! Si de la Nisa am luat elicopterul (scuzati spatele domnului) - nu sariti, ca nu e o fitza - pe ruta Nisa-Monaco, elicopterul si taxi-ul au acelasi pret (120 de euro), doar ca mie-mi place sa zbor... 7 min, nu sa fac o ora, in traficul de vara. Multumesc pentru incurajari !", a scris Mihaela, pentru a opri astfel comentariile in care ar fi fost acuzata de "fite", informeazaLibertatea.

Roxana Nemes, fara sutien prin parc! Uite ce sani imensi are blonda. Cantareata a iesit la o plimbare prin parc, insa a uitat sa poarte lenjerie intima, iar sanii i s-au vazut prin tinuta transparenta. La capitolul vestimentatie, iubita lui Radu Groza nu gafeaza aproape niciodata, caci stie cum sa iasa in evidenta. Roxana Nemes apare in cateva imagini imbracata intr-o rochie verde cu vedere la sani. Artista este inzestrata de Mama Natura cu o pereche de sani imensi, spre fericirea ei, caci nu e nevoita sa-si puna silicoane. Este evident faptul ca blonda nu poarta sutien, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, scrieCancan.

Tudor Chirila, in tandreturi cu iubita in public. La doi ani dupa despartirea de Andreea Raicu, Tudor Chirila are din nou o iubita oficiala. Cei doi au fost surprinsi de fotoreporterii Click! intr-o zi normala din viata lor, in care iubirea si fericirea li se citeau pe chip. Cu toate acestea, Chirila a refuzat sa dea detalii despre noua lui iubita. Tudor Chirila (39 de ani) a avut intotdeauna succes la femei, iar faptul ca a fost solistul trupei Vama Veche si, ulterior, al trupei Vama, i-a adus un numar si mai mare de admiratoare. Relatiile pasagere nu au fost niciodata ceva neobisnuit in viata artistului, care a profitat din plin de statutul de celibatar. Singura care parea ca a reusit sa-l potoleasca a fost Andreea Raicu (35 de ani), alaturi de care a stat aproape trei ani, intre 2006-2008 si 2010-2011, anuntaClick.