Violeta, femeia care a sarutat-o in public pe Bianca Dragusanu, desi erau rivale de temut, a fugit din Romania! Vezi motivul! Scurt a fost drumul blondei Violeta Babliuc in showbiz-ul romanesc, desi pornise atat de bine si atat de promitator, pentru ca era chiar sub aripa protectoare a lui Catalin Botezatu. Violeta Babliuc a devenit cunoscuta imediat ce a castigat prima editie a show-ului TV "Burlacul", care ar fi trebuit sa ii aduca pe tava si inima celebrului Catalin Botezatu. Insa cei doi au ajuns sa aiba doar o colaborare profesionala, pentru ca problemele inimii sunt mult mai complicate. In aceeasi perioada, Bote se certa de zor cu fosta lui iubita, Bianca, iar rivalitatea dintre cele doua a ajuns de notorietate, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

N-o sa-ti vina sa crezi cum arata Connect-R inainte sa devina faimos! Stefan Mihalache, alias Connect-R este unul dintre cei mai in voga artisti din Romania, iar muschii lui fac furori printre femei, domnisoarele fiind extaziate atunci cand acesta urca pe scena. Ceea ce nu stiu insa foarte multi este ca artistul nu a fost intotdeauna atat de sexy. In urma cu mai bine de 12 ani, Connect-R facea parte din trupa Gigantii si se straduia sa isi faca un loc pe piata hip-hop din Romania. Pe vremea aceea, cantaretul avea oar 16 ani si semana mai degraba cu un adolescent timid si, nicidecum, cu barbatul sarmant si sigur pe el de astazi, anuntaClick.

Cu sfarcurile la vedere! O fosta asistenta TV sparge audienta cu ipostazele sale fierbinti. Din ce in ce mai dese sunt aparitiile sexy pe care o fosta asistenta TV el aduna pe conturile de socializare, spre bucuria fanilor ei, care savureaza cu nesat privelistile incendiare ce au in prim-plan sanii acesteia. Daca a recunoscut nu cu mult timp in urma ca-i place sa faca plaja topless, se pare ca inca o pasiunea a Roxanei Vancea este sa-si lase sutienul acasa, ceea ce inevitabil ii pune in valoarea bustul generos. Recent, fosta vecina de la "Neatza cu Razvan si Dani" a postat pe contul ei de Facebook o fotografie in care poarta o bluza subtire in care apare cu umarul gol si, spre placerea comentata a celor care o admira, cu sfarcurile vizibile. Si daca se mai pune la socoteala si mesajul de pe sapca, este clar ca Roxana se simte foarte, foarte sexy si vrea sa se vada ca este asa, informeazaLibertatea.

Daca asta nu e dragoste, atunci nu stim ce e! Roberto Cavalli, spalat la fund de iubita cu 52 de ani mai tanara. Lina Nilson este o tinerica de 20 de ani. Frumoasa bruneta are o relatie cu faimosul creator de moda Roberto Cavalli. Nu o invidiati insa pentru viata de lux pe care o duce. Lina a fost fotografiata de paparazii in timp ce isi spala iubitul de 72 de ani la fund. Cei doi, care se aflau pe iahtul designerului, nici ca le-a pasat de ochii curiosilor din jur. Daca asta nu e dragoste, atunci nu stim ce e, scrieCancan.

Vezi cine e cea mai sexy babysitter estivala din Romania! Bianca Dragusanu a profitat din plin de zilele caniculare de vara si a dat o fuga pana la mare, unde s-a pozat in cele mai incendiare ipostaze. Roscata si-a innebunit fanii dupa ce a postat pe Facebook cateva fotografii cu ea in costum de baie. "Ce as dormi, dar nu scap de Nea'Marin!!!! Ce ma fac?", a scris logodnica lui Victor Slav pe contul ei, ceea ce i-a facut pe fani sa se gandeasca la faptul ca aceasta participa din nou la celebra emisiune "Serviti, va rog", in care Nea Marin le da batai de cap vedetelor. Intr-una dintre imagini, Bianca are grija de cativa copii, aflati pe plaja. "New job;) babysitter", a scris aceasta, in dreptul fotografiei cu pricina, auntaClick.

Andreea Marin, asa cum nu ai mai vazut-o! Uite cum s-a imbracat. Andreea Marin isi continua turneul prin tara cu "Scoala mamelor", iar miercuri a poposit la Satu Mare, unde a vrut sa aprofundeze traditiile locului. "Zana" s-a imbracat in cateva costume populare specifice zonei, s-a fotografiat si a postat imaginile pe Facebook. "No, io m-am gatit pentru voi aci, in Tara Oasului! Si mi-s mandra foc:)", a scris ea, pentru amicii virtuali. Vedeta s-a pozat si dandu-se in leagan sau vorbind cu femeile care o admira si care au venit special pentru ea si pentru evenimentul ei, pana la Satu Mare. Andreea Marin, supranumita "Zana Surprizelor", s-a nascut pe 22 decembrie 1974 la Neamt si este una dintre cele mai cunoscute si indragite moderatoare tv din Romania. Andreea Marin are o vasta experienta in televiziune lucrand ca reporter si redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de stiri. Vedeta a cunoscut faima si a fost cel mai mult apreciata pentru realizarea si prezentarea emisiunii "Surprize, Surprize", care noua ani a fost cea mai urmarita emisiune de divertisment din Romania, informeazaLibertatea.