Truica a venit la Iasi dupa Patricia Kaas? Remus Truica si Patricia Kass s-au iubit patimas, in urma cu cativa ani. Acum se tot evita. Dupa ce Truica a spus ca, pe perioada in care Patricia se va afla in Romania, va fi plecat din tara. Patricia si-a programat, luna aceasta, doua concerte in Romania: unul la Iasi (pe 19 iunie) si altul la Bucuresti (maine, la Sala Palatului). Cu cateva zile inainte de sosirea solistei in tara, Truica a declarat pentru Libertatea ca e practic imposibil sa o intalneasca pe fosta iubita pentru simplul motiv ca se va afla in strainatate, impreuna cu fiicele lui. Insa, se pare, adevarul e cu totul altul. S-ar fi urcat in masina lui Cativa martori, citati de Ziarul de Iasi, sustin ca l-ar fi vazut pe Remus marti seara, in fata restaurantului Bolta Rece, unde a luat masa solista de talie internationala. Angajatii restaurantului afirma ca aceasta s-ar fi urcat in masina milionarului, in loc sa plece cu masina pusa la dispozitie de organizatorii concertelor Patriciei.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Analia Selis revine pe scena dupa 3 ani de pauza. Nu am mai vazut-o pe scena si nu am mai auzit prea multe despre Analia Selis de circa trei ani. Vreti sa stiti ce a facut in toata aceasta perioada? Si-a intregit familia cu doi copii frumosi, a gatit, a schimbat scutece, iar de cantat - doar seara, la culcare, pentru cei mici. Saptamana viitoare are prima aparitie dupa aceasta pauza, in cadrul unui concert la Sala Palatului. "A fost o pauza mai lunga, pentru ca prima sarcina am pierdut-o, apoi am avut o perioada de recuperare si imediat dupa aceea am ramas insarcinata din nou, cu Noa, fetita mea. Cand ea avea opt luni, am ramas din nou insarcinata. Asa a venit pe lume Tiago. Baietelul are acum 1 an si o luna, iar fetita 2 ani si 5 luni. Sunt doi copii frumosi si fericiti, care traiesc intr-o lume de jocuri, muzica, povesti si surprize de ciocolata", spune, cu mandrie, Analia Selis, noteaza Click.

Ce a patit Roxana (ex-Trident) din cauza bataii cu Frigeasca. Dupa ce ar fi fost agresata de Oana Frigescu, Roxana Sarbu s-a prezentat ieri la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu suspiciunea de fractura. Fostei componente a trupei Trident i s-a imobilizat bratul drept si i s-a acordat un concediu medical de 14 zile. Agresiunea la care a fost supusa de catre Oana Frigescu, potrivit declaratiilor Roxanei Sarbu, pare a fi una destul de serioasa. In urma controlului efectuat ieri, la Spitalul de Urgenta Floreasca, fosta componenta a trupei Trident a fost instiintata ca va trebui sa poarte o atela ghipsata, pentru a-i imobiliza bratul drept, timp de 14 zile, scrie Libertatea.

Toader primeste 10.000 euro daca accepta sa stea pe canapea cu Cristea. De cand e din nou burlac, Marcel Toader are toate sansele sa ajunga vedeta de televiziune. Recent, a primit o noua oferta de la Kanal D. Fostul rugbyst ar putea incasa 10.000 de euro (45.500 de lei) daca va fi de acord sa stea pe aceeasi canapea, intr-o emisiune la postul tv turcesc. Gabriela Cristea si Marcel Toader au mai stat pe aceeasi canapea intr-o emisiune, tot la Kanal D, cu doar cateva saptamani inainte ca bruneta sa plece din caminul conjugal. Interesant este ca ei au luat impreuna, pentru aparitia tv de la Kanal D, doar 6.000 de lei (1.300 de euro), anunta Click.

A murit la varsta de 18 ani! Era un cunoscut cantaret din SUA. "Nu o sa va mint: nu ma pot opri din plans". Rapperul Lil Snupe a murit la varsta de 18 ani, dupa ce a fost impuscat la inceputul acestei saptamani, potrivit mai multor surse. Site-ul AllHipHop a fost cel care a dat primul informatia, joi dimineata, Un manager de-al artistului a confirmat apoi stirea, pe pagina sa de Twitter. "Telefonul pe care l-am primit azi-dimineata nu este real. Odihneste-te in pace". Prietenii cantaretului, DJ Smallz si Louie V Gutta au confirmat si ei decesul artistului, pe Twitter. "Nu o sa va mint: nu ma pot opri din plans. RIP", informeaza Cancan.

Nicki Minaj ne arata sanii. Cantareata de 30 de ani din Trinidad-Tobago, Nicki Minaj, a uitat ca de obicei femeile intra in cabina de proba pentru a nu li se vedea partile intime. Dezinhibata si extrem de dezinvolta, ea si-a luat inclusiv fotograful in timp ce-si schimba garderoba pentru urmatorul ei videoclip. Si cum i-a placut la nebunie poza, a pus-o imediat pe Internet. Ea spera ca in felul acesta sa-si promoveze si urmatoarea piesa pentru a ajunge hit, ca "Stupid Hoe" sau "Va Va Vooom", scrie Click.