Alexandra Stan, inselata de iubit cu inlocuitoarea ei. Surse din showbiz sustin ca impresarul Marcel Prodan si-a schimbat atitudinea fata de Alexandra cand a cunoscut-o pe ucraineanca Kaiia. Astfel, scandalul nu ar fi pornit de la bani, ci de la gelozie. Teoria este sustinuta de mai multi oameni din showbiz care il cunosc pe managerul bataus. Conform acelorasi surse, Prodan rupsese relatia cu Alexandra Stan, la scurt timp dupa ce a cunoscut-o pe Kaiia. Si tot atunci, impresarul si-ar fi schimbat atitudinea fata de Alexandra, scrieClick.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu a socat telespectatorii! A aparut in platou cu mana in ghips, dar nu o sa ghicesti cum si-a rupt mana. Nicoleta Luciu si-a rupt mana dreapta in timpul vacantei petrecute alaturi de famili ei, in Cipru, si a surprins asistenta facandu-si aparitia in platoul emisiunii "Bingo Romania", de pe Acasa TV, cu membrul in ghips. Povestea fracturii suferite de Nicoleta este insa una inedita. "Am cazut de pe o camila, in timpul vacantei petrecute alaturi de familia mea, in Cipru",a povestit aceasta in timpul emisiunii, noteazaLibertatea.

Imbracata intr-o tinuta mulata si transparenta, fara lenjerie intima, Lora a facut senzatie pe scena unui club! Imagine a unei firme de haine, Lora isi alege tinutele cele mai sexy, care ii scot in evidenta formele. Asa s-a intamplat vineri seara, cand artista a urcat pe scena unui club imbracata intr-o tinuta extrem de mulata, decupata si transparenta. Fusta si bluza erau extrem de mulate, transparente si decupate larg, asa ca Lora a renuntat si la lenjeria intima lasand sa i se vada formele, scrieCancan.

Mihaela Radulescu, barfita de fata cu ea insasi! Reactia sa, nepretuita! Mihaela Radulescu a povestit prin intermediul paginii personale de Facebook o intamplare care s-a petrecut la mare, unde a auzit doua femei care vorbea despre ea. Reactia Mihaelei a fost de-a dreptul admirabila, iar vorbele celor doua barfitoare au fost redate cu exactitate, scrieClick.

Succes urias pentru manechinul Andreea Diaconu! O romanca, imaginea D&G impreuna cu Monica Bellucci. Modelul roman Andreea Diaconu, unul dintre manechinele cel mai bine cotate in perioada actuala, a fost ales, alaturi de actrita Monica Bellucci si de alte doua fotomodele celebre, sa prezinte colectia toamna-iarna 2013/2014 a casei de moda Dolce & Gabbana. Fotografiile pentru campanie au fost realizate de Domenico Dolce, cu scurt timp inainte sa afle ca va face un an si opt luni de puscarie, impreuna cu partenerul lui, Stefano Gabbana, pentru frauda fiscala, noteazaLibertatea.

Are acasa zeci de premii, insa doar unul este "de suflet". Adela Popescu isi tine trofeele in casa parinteasca. Adela Popescu este o actrita si o cantareata talentata, care a primit o sumedenie de premii de-a lungul carierei sale. Desi toate au facut-o fericita, unul ii este "de suflet" si se simte cea mai mandra ca-l are in palmares. Inca de mica, Adela Popescu a adus acasa o gramada de premii si de diplome de la diferitele concursuri la care a participat, facadu-si astfel parintii extrem de mandri. Mama artistei nu-si mai incape in piele de fericire si pastreaza totul intr-o camera special amenajata. Desi are numeroase distinctii, un premiul ii este de "suflet", scrieCancan.