Imagini horror cu picioarele Dragusancei! Are carnea zdrobita dupa ce fostul iubit a sarit cu bocancii pe tibiile ei! Invitata la Happy Hour, roscata a facut cateva marturisiri cutremuratoare legate de una dintre cele mai grele perioade din viata ei. Din cauza fostului iubit si a batailor pe care le lua mereu de la el, Bianca a ramas cu sechele fizice si psihice. "Tin minte ca intr-o dimineata am iesit cu catelul afara si el a sarit dintr-un tufis, mi-a pus mana la gura si m-a dus la Petrosani. M-a sechestrat si m-a dus la o cabana. M-a tinut acolo doua trei zile. Pe drum m-a pus sa o sun pe mama, sa-i spun sa nu anunte politia. La un moment dat, dupa cateva zile in care am implorat mila la unul dintre angajatii lui, am putut sa scap. Unui angajat i-a zdrobit degetele in fata mea, cu un par", a declarat ea, citeaza Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

O cantareata de la noi cucereste America. Va mai amintiti de Catalina Toma? Catalina Toma, cunoscuta pentru colaborarea cu formatia BUG Mafia, lucreaza intens la un nou album muzical in studiourile din Los Angeles. Cantareata are planuri mari de relansare, insa nu ia in calcul scena din Romania. Ea a acordat in excusivitate un interviu pentru Click! in care a explicat ce turnura a luat cariera sa de cand locuieste pe pamant american. "Sunt un artist mult prea unic ca sa fiu comparata cu altii, dar daca vreti sa o faceti oricum, ma puteti pune doar langa Beyonce, Lady Gaga, Alicia Keys, Rihanna", a declarat Catalina pentru Click.

Madalina si-a tras alt iubit? Dupa ce s-a despartit de Gerard Butler, romanca a plecat in vacanta insotita de un barbat misterios. Madalina Ghenea, celebrul fotomodel de talie internationala, a fost la un pas sa se marite cu frumuselul burlac Gerard Butler, insa, pe ultima suta de metri, s-a ales praful de relatie. Dupa despartire, fiecare si-a vazut de drum. Madalina se bucura din plin de vacanta ei intr-o destinatie exotica, probabil undeva prin Africa, si, de parca ar vrea sa-i arate lui Butler ca separarea n-a afectat-o prea mult, ea isi posteaza pe internet zeci de poze in care apare in ipostaze sexy. Zilele trecute, Madalina a publicat si cateva imagini cu ea si cu un barbat misterios, surprinse intr-un cadru romantic, la apus, scrie Libertatea.ro

Cantaretele care au colaborat cu batausul Alexandrei Stan ii sar in aparare. Dupa bataia crunta pe care Marcel Prodan i-a aplicat-o Alexandrei Stan, lumea muzicala s-a impartit in doua: unii care vor ca impresarul sa ajunga la inchisoare pentru fapta sa si unii care ii iau apararea acestuia, spunand ca Marcel nu ar fi capabil de asa ceva. Printre cei care baga mana in foc pentru Marcel se numara si cantareata Alina Ghidarcea, cu care impresarul a colaborat in urma cu cativa ani: "Marcel mi s-a parut un om echilibrat, vesel si extrem de calm. Nu am vazut niciodata macar un gest de nervozitate la el, avea o rabdare de fier. Nu pot sa cred ca a putut sa o loveasca pe Alexandra Stan. Probabil ca a clacat, insa daca este adevarat ca a lovit-o, va trebui sa plateasca.", a declarat Alina, pentru Cancan.ro

Cristina Rus: "E frumos sa fii maritata cu un milionar". Cristina a afirmat ca are multe beneficii de pe urma statutului sau de sotie de milionar, dar ca nu face uz exagerat de banii pe care ii are sotul ei. "E bine ca sotul e milionar, dar unde dragoste nu e nimic nu e. Sa nu fim ipocriti, banii te intretin. Trebuie sa ai valoarea banului in viata. 10 ani am muncit si am alergat, este o pasiune si un job a fi artista. Exista si un risc, ca in cazul Alexandrei Stan. Eu ma folosesc de bani ca orice om normal. Am aceeasi masina de aproape 4 ani si o conduc cu placere. Nu exageram cu nimic", a declarat aceasta, potrivit Click.