Cezar Ouatu: "Stirile bomba despre Angela Gheorghiu nu ar trebui trase intr-o telenovela de doi lei". "Pana acum, nu pot sa zic ca am facut numai salturi de fericire in urma unor relatii. Am suferit si eu ca orice persoana normala, pentru ca tine de o oarecare normalitate sa te lovesti de aceste deceptii sentimentale si de iluzii", a zis Cezar, invitat miercuri la Adevarul. Cat priveste relatia cu Angela Gheorghiu, cantaretul a fost ferm. "Iubita mea tine de viata mea si as vrea sa o las acolo. Toate aceste stiri-bomba legate de raportul meu cu doamna Gheorghiu nu ar trebui trase intr-o telenovela de doi lei care se vrea si se vinde foarte bine in Romania", a spus contratenorul despre artista cu care a cantat la concertul lui Andrea Bocelli si a aparut in ipostaze tandre pe Facebook.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

"Printul" Cristea o desparte pe Bianca de Victor Slav? Adrian Cristea (29 de ani) a devenit motiv de zazanie intre Victor Slav (33 de ani) si Bianca Dragusanu (31 de ani). Cei doi au purtat numeroase discutii dupa afirmatiile "Printului" de la tv. Declaratiile fotbalistului l-au facut gelos si suspicios pe Slav. Apropiatii lor sustin ca Victor e deranjat ca Bianca mai pastreaza legatura cu fostul ei iubit. "Victor s-a suparat ca Bianca inca mai vorbeste cu Adrian Cristea. Din cauza lui s-au certat de foarte multe ori in ultima vreme", ne-a spus o sursa din preajma cuplului. Desi la inceput parea sa se amuze pe seama SMS-urilor dintre Bianca si Adi, Victor a observat ca "gluma" se ingroasa si nu i-a mai picat bine. Suspiciunile lui au capatat contur mai tarziu, scrie Click.

S-a reaprins focul unei mari pasiuni: Remus Truica si Patricia Kaas s-au imbratisat si s-au sarutat la o petrecere de fite. "Viata va decide, nu stiu. Eu sunt ca vantul, vin si plec" raspundea Patricia Kaas cand, dupa concertul de la Bucuresti, era intrebata de un jurnalist daca ar fi tentata sa traiasca in Romania. Dar a lasat sa se inteleaga ca ar putea fi o varianta... Si totul pare plauzibil. Cu doar 24 de ore inainte de a face, cu un zambet misterios, acesta afirmatie, Patricia Kaas se pierdea, se topea in bratele unui barbat, intr-o noapte cu luna plina, in curtea unei elegante vile de pe malul lacului Snagov. Cel putin asa au sustinut cei care au asistat la momentele romantice. Era fericita. Il insotea pe Remus Truica, acelasi "milionar roman cu gene lungi si pielea mata" pomenit de cantareata in cartea ei, dezvaluie Cancan.

Ies la iveala noi matrapazlacuri ale impresarului Marcel Prodan, cel care a rupt-o in bataie pe Alexandra Stan. Nu doar Alexandra Stan (24 de ani) are probleme cu impresarul Marcel Prodan (33 de ani), ci si alti colaboratori. Unul dintre acestia este Cosmin Basasteanu (24 de ani), cel alaturi de care, in toamna lui 2010, Alexandra lansa superhitul "Mr Saxobeat". In prezent, saxofonistul se afla in proces cu managerii Alexandrei pentru drepturile asupra numelui "Mr Saxobeat". Cand Cosmin a ales sa plece din echipa lui Prodan, el a fost inlocuit cu un... sofer, scrie Libertatea.ro

Catalin Botezatu, vacanta cu peripetii in Sri Lanka! A fost in pericol sa fie rapit si a fost amenintat cu pustile in plina strada! Catalin Botezatu e recunoscut drept unul dintre cele mai plimbarete personaje mondene. Si cand te plimbi mult, nici experientele inedite nu te ocolesc. In Sri Lanka, de pilda, s-a trezit amenintat cu mitraliera in plina zi de politia locala. "Iesisem sa ma plimb pe malul oceanului cand doi politisti s-au apropiat cu pustile indreptate spre mine. M-au legitimat imediat si, dupa ce au vazut ca sunt turist, m-au sfatuit ca pe perioada sederii in Kuala Lumpur sa ma imbrac cat se poate de simplu, fara nicio bijuterie. Motivul? In acea perioada, era "la moda" ca teroristii sa rapeasca turisti bogati pentru rascumparare!", a povestit Botezatu, potrivit ring.ro

Ce lectie i-a dat Butler, Madalinei! La 19 martie, presa internationala arata cu degetul spre Madalina Ghenea (25 de ani). "L-a inselat pe Butler cu Borriello, in Milano!", titrau ziarele britanice. Nu a plecat urechea la explicatiile Madalinei si a decis ca relatia lor sa ia o pauza. Iar scorpionul din el voia razbunare. Saptamana trecuta, i-a iesit pasenta: a petrecut cateva zile in insula iubirii, Capri, si s-a lasat luat de val. A dansat toata seara cu o tanara bruneta si a fost surprins chiar in cateva momente tandre cu ea Episodul a aparut in presa si Gerard a tintuit ca vestea a cazut ca un trasnet in sufletul Madalinei. Fericit ca a fost razbunat, romanticul Butler si-a surprins iubita luni cu o vizita inopinata si o plimbare tandra sub clar de luna in Roma, scrie Click.