Primul interviu al lui Cristian Cioaca din spatele gratiilor. Cristian Cioaca a dat primul interviu de cand se afla in inchisoare. Acesta a acceptat sa stea de vorba cu un jurnalist de la Kanal D, caruia i-a raspuns si la intrebarea "Ti-ai omorat sotia?". "Nu am omorat-o pe sotia mea. Nu aveam de ce. Eram indragostit de o alta femeie si nu ma mai interesa sotia mea", a punctat Cristian Cioaca, conform Kanal D. "Cand a disparut sotia mea, nu o mai iubeam. Niciodata nu mi-am lovit sotia si nici pe alta femeie", a completat el, conform Kanal D, citeaza Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Dorin Cocos isi reface viata dupa divortul de Udrea. Noua iubita a milionarului e Diana si are 26 de ani! Si, desi cam toata lumea se astepta ca blonda si senzuala politiciana sa faca un prin pas catre o noua viata, iata ca acela care pune capat subit scurtei burlacii este afaceristul Dorin Cocos. Cancan a aflat in exclusivitate ca influentul om de afaceri are o noua iubita. Este vorba despre o tanara absolventa de Drept, Diana Roibu. Bruneta care i-a rapit inima afaceristului are 26 de ani si, daca ar fi sa analizam cu atentie fotografia in care apar impreuna, si ea impartaseste cu prisosinta sentimentele milionarului.

Noile Roller Sis? Bianca s-a sarutat pe gura cu sora ei la un eveniment monden. A fost imaginea mai multor firme de haine, iar in weekend si-a lansat prima colectie. Pentru a fi protejata de eventuala aparitie a lui Coco Paun, Bianca a fost escortata de iubit, iar bodyguarzii au facut cordon la intrarea in club. Cu toate ca a fost anuntat pentru ora 21.00, show-ul Biancai a inceput dupa miezul noptii, la Grand Pool, din Bragadiru. Abia in jurul orei 23.00, roscata si-a facut aparitia impreuna cu Victor Slav, dar si cu sora ei cu care s-a sarutat pe gura fara sa le pese de blituri, scrie ziarulring.ro

Ce suparata e Ana de cand sotul ei, Alex Velea, e cu Antonia! Alex Velea pare sa-i sfideze pe toti cei care il arata cu degetul pentru relatia adulterina pe care ar avea-o cu Antonia. Se pare ca artistul se distreaza de minune pe Litoral, unde, intamplator sau nu, filmeaza impreuna cu solista pentru o emisiune estivala. In acest timp, sotia lui Velea, Ana, e foarte suparata. Presupusa idila dintre Alex Velea si Antonia pare ca are toate sansele de a deveni in curand o relatie oficiala. Surse din preajma cantaretei sustin ca solista i-ar fi recunoscut socrului sau, Ciro Castellano, ca se iubeste cu Alex, scrie Click.

Pamela Anderson, trista de ziua ei: "Nu mai am bani sa traiesc in lux". Ieri, bomba sexy Pamela Anderson a implinit 46 de ani. Desi trebuia sa fie vesela si sa se gandeasca la o petrecere de aniversare, cea mai dorita blonda de pe planeta a dat un interviu in care isi plange, practic, de mila. Ea a marturisit ca viata ei s-a schimbat complet din 2009, cand, din cauza cheltuielilor enorme cu reconstructia vilei sale, a ajuns la faliment. "Nu mai am bani sa traiesc in lux. Sunt plina de datorii in continuare", a precizat Pamela, scrie Libertatea.ro

Mihai Morar, amenintat de Coco Paun, fostul iubit interlop al Biancai Dragusanu. Bianca Dragusanu a povestit in emisiunea lui Maruta cum, in urma cu doi ani, Mihai Morar a fost amenintat tocmai de Coco Paun dupa ce acesta l-a facut in direct puscarias. Roscata a povestit ca a vorbit despre cazul ei la Rai da' Buni, iar a doua zi, Coco Paun a luat legatura cu Morar, insa acesta nu i-a raspuns. Morar i-a transmis acestuia intr-o alta editie TV ca l-a facut puscarias pentru ca asta este, scrie Cancan.