Teo, leafa de 20.000 euro sa se bata cu Maruta si Simona Gherghe! Teo Trandafir va avea un salariu fabulos de la postul Kanal D, locul in care va reveni pe sticla din aceasta toamna. In acest moment, ea este vedeta cu salariul cel mai mare de la postul turcilor. Click! a aflat ca acesta ar fi de peste 20.000 de euro.Conform unor surse din interiorul postului, Teo va avea cel mai mare onorariu dintre colegii ei: peste 20.000 euro, mai exact 100.000 lei, asta insemnand circa 22.600 euro. Pentru aceasta suma, moderatoarea se va bate pentru audienta cu nimeni altul decat Catalin Maruta, cel care acum sase ani i-a luat locul in grila postului ProTV, pe care ea il parasise, dar si cu amfitrioana "Acces direct", Simona Gherghe.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Antonia si Alex Velea, mire si mireasa! Uite cum ar arata cei doi in fata altarului. Sunt impreuna de cateva luni, insa nu recunosc relatia de amor pe care o au. Alex Velea si Antonia sunt iubiti de zeci de mii de oameni si multi spera ca cei doi sa faca urmarotul pas.Desi amandoi sunt casatoriti, Alex Velea si Antonia au relatie de iubire de cateva luni. Fanii ii vor impreuna, motiv pentru care o admiratoare i-a desenat in postura de sot si sotie. Cei doi apar imbracati in ginere si mireasa- pentru prima data in fata altarului. Cu siguranta fotografia ii va sensibiliza pe cantareti, scrie Cancan.

Alexandra Stan are mari probleme cu vocea. Se spune ca un necaz nu vine niciodata singur. Dupa ce a ramas cu sechele in urma bataii incasate de la impresarul Marcel Prodan, Alexandra Stan a intrat intr-o pauza vocala impusa de problemele mari pe care le are cu vocea. Blonda are noduli pe corzile vocale. Alexandra si-a descoperit acesti noduli cu ceva timp in urma, dar in ultima perioada afectiunea s-a agravat. Vedeta urmeaza de cateva sapamani un tratament pentru nodulii care i s-au format pe corzile vocale. Alexandra stia ca are probleme cu gatul, dar nu le-a luat in serios, scrie Click.

"N-a fost nimic intre Mihaela Radulescu si sotul ei, Elan Schwartzenberg". Vezi cine face afirmatia halucinanta. Mihaela Radulescu a fost din nou atacata, de data aceasta de un jurnalist, Radu Banciu. Realizatorul de la B1 sustine ca intre ea si fostul sot nu a existat iubire, pe motiv ca aceasta ar fi fost femeie de cariera. Radu Banciu este de parere ca Mihaela Radulescu nu si-a iubit fostul sot, pe Elan Schwartzenberg si ca aceasta ar fi fost interesata doar de banii afacristului si de ascensiunea ei profesionala, noteaza Libertatea.

Banel Nicolita a devenit tata! Cristina a nascut astazi o fetita. Banel si Cristina Nicolita sunt fericitii parinti ai unei fetite. Micuta a venit pe lume cu o luna inainte de termen. Fetita fotbalistului, care se va numi Amalia Ioana, a primit nota 10 la nastere. Amalia va fi botezata in decembrie, atunci cand Banel si Cristina se vor cununa religios. Cei doi s-au casatorit civil in urma cu doua luni, scrie Cancan.

Aceasta este dovada ca Monica Gabor s-a casatorit cu Mr.Pink? Vezi ce nume oficial are romanca. Monica Gabor se pare ca are o relatie destul de solida cu Mr. Pink, iar drept dovada sta faptul ca vedeta inca locuieste in America si nu da semne ca s-ar intoarce prea curand in tara. Desi nu vorbeste prea mult despre legatura cu chinezul, lucrurile sunt cat se poate de serioase intre ei, judecand dupa titulatura de "doamna Pink", care i s-a dat in afacerile asiaticului. Monica Gabor nu a dezvoltat in nici un interviu subiectul "Mr. Pink", rezumandu-se doar sa declare ca intre ei este o iubire puternica. Multa lume a speculat faptul ca ea nu ar fi decat o marioneta in mainile asiaticului, si ca acesta nu ar avea intentii serioase cu romanca, scrie Libertatea.