Teo a petrecut alaturi de noii colegi de la Kanal D. Teo Trandafir a fost surprinsa joi seara in timp ce a mers la restaurantul Taverna Sarbului, unde i s-a organizat o petrecere de bun venit in noul trust. Ea a venit in jurul orei 17.30 si a petrecut inauntru alaturi de noua sa echipa timp de aproximativ 5 ore, plecand in jurul orei 22.30. De remarcat ca la iesire, Teo era filmata de colegi, in timp ce se pupa cu doamnele prezente, dar si cand se imbratisa sau radea cu gura pana la urechi. De foarte mult timp vedeta tv nu a mai fost vazuta atat de fericita si bine dispusa. Si la plecare ea a fost condusa de toata lumea pana la masina condusa de nelipsitul profesor, noteazaClick.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Jorge si viitoarea lui sotie, emotii mari inainte de nunta! Au vrut sa dea un interviu, dar s-au prostit si au ras ca doi copii. Fetelor, luati-va gandul de la Jorge! Cantaretul va spune, pentru a doua oara, silaba care-i va schimba viata: "Da!". Dupa aproximativ un an si jumatate de burlacie, chipesul artist va redeveni un barbat insurat. Pentru inceput, Jorge si aleasa inimii lui, Ramona Prodea, isi vor lega destinele, in acte, la starea civila. Cum evenimentul se va tine chiar sambata aceasta, Jorge si viitoarea lui doamna, o prospera femeie de afaceri din Romania, bat magazinele in lung si in lat in cautarea tinutelor perfecte. I-am intalnit intre doua sedinte de shopping in buticurile de lux, scrieCancan.

Mariana Moculescu a fost salvata de Cristi Marin de la evacuarea silita din casa. Mariana Moculescu (45 de ani) poate rasufla usurata, caci fostul ei iubit Cristi Marin (35 de ani) i-a platit toate ratele restante, din cauza carora era la un pas sa piarda apartamentul din Capitala si sa ramana pe drumuri. De dragul ei, acesta a scos din buzunar 5.000 de lei, bani care reprezinta restantele la rata casei, plus penalitati. Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu poate rasufla usurata, caci nu mai risca sa fie evacuata din casa, asa cum hotarasera judecatorii. Zilele trecute, femeia, care nu-si mai platise ratele la apartament de doi ani, a avut parte de o surpriza: a gasit in cutia postala chitantele care dovedeau ca restantele sale au fost achitate, noteazaLibertatea.

Roxana Vancea si-a aratat fundul in Piata Mica din Sibiu. Co-prezentatoarea emisiunii "Splash, vedete la apa", de la Antena 1, a plecat la Sibiu, intr-o vizita culturala. Conform admiratorilor ei de pe Facebook, Roxana Vancea n-ar fi ales tinuta potrivita pentrui o asemenea escapada. Frumoasa vedeta a imbracat o pereche de pantaloni largi, lejeri, ce ofera impresia unei fuste lungi. Partea interesanta este ca hainele Roxanei sunt transparente, potrivitClick.

A stat aproape inchisa in casa, insa cand a iesit, Alexandra Stan a facut ravagii. Vezi cu ce rugbyst s-a distrat pe plaja. Dupa ce aproape doua luni a stat prin spitale si departe de prieteni, Alexandra Stan si-a luat "inima-n dinti" si a iesit sa se distreze alaturi de cativa prieteni. Cantareata a fost foarte bine primita, mai ales de tinerei dornici sa o consoleze. Sambata seara, Alexandra Stan si-a facut curaj sa iasa in lume si sa incerce sa uite de agresiunile fizice si psihice pe care le-a indurat de la Marcel Prodan, fostul ei iubit si producator. Dupa ce s-a distrat intr-un club din statiunea Mamaia, cantareata nu a vrut sa plece spre casa ci si-a luat varul si au mers la o petrecere care se tinea pe plaja. Aici, blonda si-a gasit imediat o gasca cu care sa se distreze, mai ales ca majoritatea celor prezenti o cunostreau pe artista, informeazaCancan.

Fosta logodnica a lui CONNECT-R rupe tacerea! Motivul neasteptat pentru care Diana a slabit atat de tare dupa despartirea de cantaret! Dupa ce presa a scris ca este terminata psihic, ca a slabit mult dupa despartirea de Connect-R si ca plange in fiecare seara, Diana Georgescu, focoasa PR-ita cu care solistul s-a iubit mai bine de 5 ani, a rupt tacerea. Aceasta a explicat ca motivul pentru care a pierdut in greutate nu este ruptura legaturii cu solistul ci faptul ca, de o luna, poarta aparat dentar, noteazaLibertatea.