Inna, fara sutien pe Facebook! Poza care i-a scos din minti pe fanii brunetei. Inna este mai sexy ca niciodata! O demonstreaza ultima fotografie postata pe cantareata pe Facebook. Inna s-a fotografiat intr-un maiou alb. Si cum nu si-a pus si sutien, sanii bruneti se cam vad prin materialul subtine, fapt care i-a scos din minti pe fani. Stau marturie comentariile de pe Facebook. Se pare ca Inna se afla in vacanta zilele acestea, undeva la mare. Imaginea de pe balconul cantaretei este spectaculoasa, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Povestea secreta a Claudiei Pavel de la Cream. Cine logodnicul ei si cum a nascut in America. Claudia Pavel de la Cream este in culmea fericirii, de cand a devenit mamica. Cantareata, care s-a retras de cativa ani din peisajul monden autohton, a dat nastere unui baietel de care este mandra nevoie mare. Fericitul eveniment a avut loc in toamna anului trecut la o clinica particulara din Los Angeles, oras in care artista locuieste impreuna cu logodnicul sau. Viata Claudiei Pavel s-a schimbat radical de cand a plecat in America. Cantareata obisnuia sa-si viziteze sora mai mare in S.U.A., pe Paula, insa nu se astepta ca in escapadele ei sa intalneasca marea dragoste, anuntaClick.

Sylvia, topless la piscina! Uite cum si-a innebunit fanii. Sylvia este una dintre cele mai sexy si mai nonconformiste cantarete de la noi. Ea nu se sfieste sa apara in ipostaze fierbinti pentru fanii ei. Astazi, ea a renuntat la sutien la plaja. Topless la piscina, facand plaja intr-un decor idilic. Asa s-a fotografiat Sylvia si a postat imaginea pe contul ei de Facebook, acolo unde amicii ei virtuali au fost vrajiti cand au vazut-o astfel. Totusi, nu este prima data cand Sylvia se afiseaza aproape goala pe reteaua de socializare. Ea a postat acum ceva vreme o fotografie in care... nu purta chiloti. Altfel, Sylvia isi va petrece cea mai mare parte a verii pe litoral, unde are programate peste 20 de concerte pana la sfarsitul lunii august. Prin urmare, artista si-a facut bagajele si se muta la malul marii in vila unor prieteni, urmand sa revina definitiv acasa, in Bucuresti, abia la inceputul toamnei. Cantareata a ales sa locuiasca pe litoral mai ales ca restul concertelor din tara pe care le va avea au loc in apropiere, in zona Moldovei si a Baraganului, informeazaLibertatea.

Scandal de proportii! Miss World Romania, acuzata ca nu merita titlul. "Este grasa si are celulita". Vezi cum arata tanara. Andreea Chiru are 20 de ani si a fost aleasa Miss World Romania 2013. Frumoasa bruneta va reprezenta tara noastra la competitia Miss World. Si cum concurs fara scandal nu exista in Romania, avem unul proaspat in showbizul autohton. Andreea Chiru a fost aleasa dintre 16 finaliste. Frumoasa romanca va avea onoarea de a reprezenta Romania in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete - Miss World 2013 - care se va desfasura in Indonezia in perioada 2-30 septembrie 2013, scrieCancan.

Marcel Pavel cu plete! Cum arata artistul in urma cu 30 de ani! Dupa ce a obtinut un premiu la Romanian Top Hits si le-a cantat bacaoanilor, Marcel Pavel se pregateste pentru un eveniment pe litoral. Artistul va participa maine, vineri, 9 august la o gala cu premii muzicale care va avea loc in Mamaia. Interpretul care a devenit tata pentru a treia oara la 1 iulie este invitat sa sutina concerte si n luna de vacanta. Totusi, el spune ca isi va face timp si pentru o scurta vacanta. Vezi cum arata cu ani de zile in urma, alaturi de alti colegi de-ai sai, anuntaClick.

Febletea lui Bote, masata pe fund de o femeie, la piscina! Uite cum au incins plaja cele doua fete. Rellys Tonu, playmate-ul pe iulie-august al revistei Playboy, a dat frau liber imaginatiei tuturor celor din jur, la o terasa cu plaja din Bucuresti. Femeia pe care Catalin Botezatu a sarutat-o cu foc deunazi la mare a fost surprinsa in ipostaze fierbinti alaturi de prietena ei. Zilele toride din aceasta perioada au scos pe toata lumea la piscina, la o baie racoroasa sau chiar la plaja. Este si cazul lui Rellys, care a vrut sa profite de soarele torid pentru a se bronza, dar si pentru a se racori. Ea a sfarsit insa prin a incinge spritele printre clientii prezenti la terasa Sun Sensations Beach Club din Bucuresti, acolo unde s-a relaxat alaturi de o prietena de-a ei, informeazaLibertatea.