Mihaela Radulescu dezvaluie adevaratul motiv pentru care il iubeste pe Dani Otil. Putine detalii a oferit Mihaela Radulescu, de-a lungul timpului, cu privire la relatia ei cu prezentatorul tv Dani Otil. De altfel, in ciuda valvei pe care a creat-o, povestea de iubire a celor doi este una dintre cele mai discrete din showbiz. nsa ce a atras-o pe Mihaela Radulescu, vedeta care putea avea alaturi aproape orice barbat si-ar fi dorit? Raspunsul in ofera chiar ea, simplu, subtil, pe pagina sa de socializare. Pur si simplu, Dani Otil este "genul ei", pe care l-a cautat pana l-a gasit. Continuarea inLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce mare iubire a fost intre Angela Similea si Florin Piersic! Click va prezinta povestea relatiei dintre cei doi mari artisti. Sarmantul actor ramane marea iubire a cantaretei cu voce de aur. Angela Similea a fost o femeie curtata. Sex-simbol al anilor '80, interpreta care a avut o cariera de succes in muzica romaneasca a fost inconjurata intotdeauna de barbati frumosi si la fel de celebri, care s-au luptat pentru inima ei. O frumoasa poveste de dragoste a fost intre Angela Similea si carismaticul Florin Piersic. Indragita cantareata i-a fost furata de sub nas actorului de Victor Surdu.

Irinuca isi mosteneste mama! Fiica Monicai Gabor a castigat primul concurs de frumusete din viata ei. Irinuca, fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu, a participat la primul concurs de frumusete din viata ei, Mini Miss si Mister Litoral 2013. Fetita a venit alaturi de tatal ei, iar dupa defilare a castigat si un premiu: "Mini Miss FTV Model", scrie Cancan.

Manevra nerusinata a Alexandrei Stan. Ce facea in timp ce organizatorii unui eveniment muzical si fanii o asteptau. Vineri seara, industria muzicala si-a desemnat din nou premiantii la Mamaia Music Awards. Printre invingatori s-a numarat si Alexandra Stan care, care isi anuntase ferm participarea. Dar nu destul de ferm, se pare. In momentul in care i-a fost strigat numele, fanii artistei au trait o reala dezamagire. Pe scena nu a aparut ea, ci un strain venit sa ridice trofeul in locul ei. Promisiunea fata de organizatori fusese incalcata, si, spun anumite voci, blonda si-ar fi motivat absenta invocand probleme de sanatate. Dar ce facea in tot acest timp? Nu, nu era internata la spital si nici cazuta la pat, ci parea mai vioaie ca oricand, dansand de ridica nisipul pe plaja, la club, in aceeasi statiune in care avea loc gala, sustine Cancan.

Andreea Balan i-a facut pe fani sa spuna: "Esti prea dezbracata". Andreea Balan a sustinut un concert in localitatea Surani, din judetul Prahova. Inainte de a urca pe scena, blondina si-a facut o poza in masina, imbracata in costumatia de scena. Andreea a adoptat si dea aceasta data o vestimentatie ce aduce aminte de carnavalul de la Rio. "Esti prea dezbracata!", a exclamat unul dintre fanii ei, potrivit Click.