Bautura si saruturi pe plaja! Asa se reface Alexandra Stan dupa ce a fost bagata in spital de fostul iubit! Ca a fost batuta crunt de impresarul iubit, nu mai e un secret nici macar pentru triburile africane. Alexandra Stan a intrat intr-un program strict de refacere si se tine cu sfintenie de tratament! Ca sa treaca peste acele momente, Alexandra face terapie prin dans, bautura si iubire cat cuprinde. Chiar pe plajele din Mamaia, acolo unde e harmalaia mai mare. Medicamentul-minune pare sa fie un tanar tot mai prezent in viata ei. Ora 7 dimineata. Plaja pe care se retrag din cluburi toti petrecaretii care nu se dau batuti pana nu sunt epuizati complet... arata ca un bulevard de promenada. Printre ei,si Alexandra Stan. Cu o gasca de prieteni si cu noul iubit, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Tonciu si-a gasit rochie de mireasa. Uite cum arata. Desi au o relatie cu nabadai si s-au despartit de mai multe ori, Andreea Tonciu vrea sa se casatoreasca cu iubitul ei, Nicolae Mitea Vedeta nu a stat degeaba si a si gasit o rochie de mireasa pe placul ei si le-a aratat-o fanilor. "Neata, mi-am ales rochia de mireasa, va place?", a scris ea langa poza postata pe Facebook, anuntaClick.

Roxana Ionescu, nemultumita de sanii ei imensi dupa ce a slabit. Nu zice nu silicoanelor! Ramasa ultimul sex-simbol din Romania cu sanii uriasi si naturali, Roxana Ionescu (28 de ani) lanseaza o ipoteza care ii va indurera pe barbati! Bustul ei mare, de vis, care a facut-o celebra si care i-a adus porecla de "Mama Natura", ar putea fi ajustat la cabinetul medicului estetician! Ce-i drept, Roxana nu se gandeste sa faca pasul chiar acum, ci in viitorul apropiat. Dar chiar simplul fapt ca se gandeste tot mai serios la o astfel de interventie, caci bustul ei nu mai e"Nu sunt impotriva operatiilor estetice, dar toate la timpul lor", a declarat Roxana pentru Libertatea, lasand loc de interpretari, informeazaLibertatea.

Pe Ogica l-a cuprins disperarea! "Viespea" lui a fugit la amant si refuza sa divorteze! Telenovela care-i are protagonisti pe Stelian Ogica si pe (inca) sotia lui, Casandra, pare sa nu mai aiba sfarsit. "Spaima loteriei" se plange ca "viespea" se ascunde in vila unui doctor din Austria si refuza sa mearga la notar ca sa divorteze! Potrivit surselor noastre Casandra a plecat din tara, iar Ogica nu-si mai gaseste linistea. "El vrea sa divorteze si sa inceapa o viata noua, dar ea parca a intrat in pamant!", ne-a marturisit unul dintre apropiatii giurgiuveanului. In ultimele zile insa, Casandra a postat pe o retea de socializare mai multe fotografii cu ea, in ipostaze sexy, la o piscina. Cancan.ro a deslusit misterul, descoperind ca pozele respective sunt facute pe proprietatea unui chirurg austriac, pe care blonda l-a cunoscut in perioada in care era indragostita de Ogica, scrieCancan.

Au exagerat cu dietele! Top 5 vedete de la noi suspectate ca ar fi anorexice. Vedetele autohtone sunt in permanenta obsedate de perfectiune. Pentru o silueta svelta, multe dintre ele recurg la diete draconice, se infometeaza sau devin chiar anorexice. Click! a intocmit un top 5 al vedetelor care au ajuns sa fie ingrijorator de slabe. Pe primul loc se situeaza Daniela Crudu. Criticata in urma cu un an pentru cresterea brusca in greutate, fosta asistenta a cazut rapid in extrema cealalta. Bruneta a ajuns sa cantareasca numai 50 kg, la o inaltime de 1, 72 m. Bianca Dragusanu este si ea recunoscuta pentru o silueta trasa prin inel. Vedeta a discutat de multe ori despre ulcerul si diabetul de care sufera, afectiuni provocate de infometare. Iubita lui Victor Slav cantareste 56 de kilograme si are o inaltime de 1, 80 m, anuntaClick.

Parca-i fugita de la sex shop! Uite-o pe blonda pe care nu o mai incape sutienul. Loredana Chivu este starleta din showbizul romanesc cu cel mai mare bust. Asta dupa ce, recent, si-a facut un nou implant. Dar se pare ca asistenta de la "Un Show Pacatos" s-a cam grabit si nu a luat in calcul si o revizuire a garderobei, mai ales la capitolul sutiene si bustiere. Din cauza sanilor mariti, Loredana are mai mereu tot felul de "accidente", mai ales spre deliciul barbatilor. Recent, de exemplu, planturoasa blonda a postat pe pagina sa de socializare o noua imagine care, de data aceasta, parea ca protagonista doar ce venise dintr-o vizita la sex shop, informeazaLibertatea.