Sharon Stone: "Ma amuza enorm ca oamenii cred ca sunt un sex simbol". Este unul dintre cele mai mari sex-simboluri din lume, dar Sharon Stone a dezvaluit ca nu se simte deloc bine in acest rol si, multa vreme, nimeni nu a crezut ca arata bine. Intr-un interviu accordat Mirror, actrita americana a vorbit despre rolurile ei din filme precum "Basic Instinct" si cum ii place sa joace roluri mult mai cuminti, pentru ca nu se vede ca fiind o persoana sexy. La inceputurile carierei sale, vedetei i-a fost greu sa obtina roluri pentru ca nici un producator nu credea ca arata destul de bine. Asta pana cand Sharon, care spune ca e timida si prefera sa stea acasa in timpul liber, a hotarat sa pozeze pentru Playboy, informeaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

A fost marea dorinta a lui Elvis Presley. Poate cel mai bine pazit secret al sau a fost dezvaluit. Legenda rock'n'roll, Elvis Presley, a avut o mare dorinta pe care nu s-a lasat pana nu a dus-o la indeplinire. Idolul Americii dorea sa obtina o pozitie de agent secret, iar pentru asta a ajuns chiar si la presedintele Richard Nixon. Elvis i-a scris presedintelui SUA la sugestia unui senator californian intalnit in avion. Astfel, acesta a dezvaluit despre dorinta sa de a salva SUA de hipioti si de trupa "The Beatles". Presley si-a propus sa isi ofere serviciile in lupta anti-droguri si afirma ca era dispus sa faca totul pentru tara, noteaza Libertatea.

Anuntul care a intristat o lume intreaga! A murit Rosalia Mera, cofondatoarea imperiului "Zara". Cofondatoarea ''imperiului'' din domeniul spaniol al textilelor Inditex (Zara), Rosalia Mera, a murit la varsta de 69 de ani. Ea era si cea mai bogata femeie din Spania. Rosalia Mera, cofondatoarea ''imperiului'' Zara, a murit joi in urma unui atac cerebral la varsta de 69 de ani, potrivit ABC.es. Femeia de afaceri fusese transferata la spitalul respectiv dupa un atac cerebral survenit in timp ce-si petrecea vacanta in Insulele Baleare. Din nefericire, hemoragia cerebrala a rapus-o la numai 24 de ore de la internare. Rosalia are o poveste incredibila de viata, ea fiind cea mai bogata femeie din Spania, averea ei fiind estimata la 5,5 miliarde de dolari. Ea a abandonat scoala la varsta de 11 ani, pentru a se face croitoreasa. A infiintat mai tarziu, impreuna cu sotul ei, Amancio Ortega, de care a divortat ulterior, grupul Inditex, devenind un imperiu in domeniul textilelor cu marci precum Zara, dar si Massimo Dutti sau Pull and Bear, noteaza Cancan.

Nepotul lui Phil Collins, oaia neagra a familiei. Ce a facut din puscarie. Phil Austin Collins, nepotul celebrului star rock Phil Collins, este acuzat ca ar fi liderul unei bande de traficanti de droguri. Doua tinere, suspectate ca ar face parte din banda de traficanti condusa de acesta, au fost retinute noaptea trecuta. Mellisa Reid de 19 ani si Michaella McCollum Connolly, in varsta de 20 de ani, au fost surprinse in timp ce aveau asupra lor cocaina in valoare de 1,5 milioane de lire sterline. Cele doua femei sustin ca au fost rapite, amenintate cu moartea si fortate sa introduca in Peru drogurile. Politistii antidrog spun ca s-ar putea ca tinerele sa fi fost recrutate de cartelul condus de nepotul lui Phil Collins, scrie Click.

Toni Seicarescu a revenit la Directia 5. Considerat de specialistii muzicali drept una dintre cele mai bune voci rock din peisajul autohton, Toni Seicarescu (46 de ani) a trait o mare deziluzie in cele cateva luni, cat a activat in trupa Iris, dupa plecarea lui Cristi Minculescu in Germania. Desi a declarat deunazi ca se va gandi la un proiect propriu, redactorii ziarului Libertatea au aflat ca Toni a revenit, de curand, la Directia 5, pe unde de altfel a mai trecut de doua ori, in cei 21 de ani de la infiintarea vestitei formatiii.

Radu Valcan a trait pe strazi, in frig naprasnic, de frica tatalui vitreg care il snopea in batai! Pe cand era doar un copil, Radu Valcan a fost nevoit sa plece de acasa pentru ca nu mai indura bataile pe care i le aplica tatal sau vitreg, Vasile. De altfel, se pare ca barbatul ar fi fost extrem de agresiv si cu sotia lui, mama vedetei PRO TV. Cunoscut ca o persoana extrem de discreta atunci cand vine vorba despre viata sa personala, Radu Valcan ascunde insa un trecut subru si o copilarie trista, presarata cu multe scandaluri si batai, aplicate de tatal sau vitreg, Vasile Valcan. Surse din anturajul actorului au marturisit pentru Cancan faptul ca Radu a fugit de acasa atunci cand era doar un copil, pentru ca nu mai suporta teroarea la care il supunea sotul mamei sale. De altfel, se pare ca Vasile Valcan era destul de agresiv si cu mama actorului, dar si cu fratele sau mai mic.