Momentul zero a venit, Roxana Vancea s-a dezgolit! Imagini fierbinti cu cei mai mari sani naturali din showbiz! O fi canicula de vina pentru multe nenorociri, dar trebuie sa recunoastem, are cel putin doua parti bune: face pepenii mari si deliciosi si topeste sutienele fetelor cu sani...voluptosi. Daca pentru pepeni trebuie sa faceti totusi un drum pana la piata, va invit sa va asezati comod in canapele si sa savurati o portie suculenta de.... topless pe plaja. Roxana Vancea n-a putut sa tina piept zapuselii de august, asa ca si-a desfacut sutienul roz si a scos la lumina soarelui ceea ce multi barbati visau sa vada: doi sani imensi si rotunzi, deveniti mai populari chiar decat delicioasele lubenite de Dabuleni, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mihai Traistariu o comite iar! Ce spune despre testiculul sau! Mihai Traistariu da dovada din nou ca stie sa isi amuze admiratorii virtuali. El a povestit pe pagina personala de Facebook o intamplare care i-a cam dat peste cap pe fanii sai. Traistariu a povestit ca un tantar i s-a asezat pe un testicul si ca a fost pus in situatia grea de a alege daca sa omoare tantarul sau nu. "Aseara un tantar mi s-a asezat pe un testicul... a fost una din cele mai grele alegeri din viata mea...", a scris cantaretul pe Facebook. Reactiile famnilor au fost dintre cele mai amuzante insa unii dintre ei i-au atras atentia ca exagereaza cu astfel de postari pe site-ul de socializare, anuntaClick.

Andreea Marin si iubitul ei turc si-au luat apartament de fite in Dorobanti! Afla detalii despre "cuibusorul de nebunii". Desi oficial sunt impreuna doar de sase luni, de la divortul "Zanei" de Stefan Banica jr (45 de ani), relatia dintre Andreea Marin (38 de ani) si Tuncay Ozturk (27 de ani) evolueaza cu pasi rapizi. Cei doi petrec foarte mult timp impreuna, fie prin vacante in afara granitelor, fie prin Romania. Mai mult, pentru a nu intra intr-un eventual conflict cu fostul sot al Andreei, daca ar fi dormit in vila "Zanei", iubitul vedetei si-a tras un apartament de lux in buricul Capitalei, acolo unde cei doi fac, probabil, nopti albe, informeazaLibertatea.

Andreea Tonciu, tavalita prin nisip si aruncata in apele marii! Vedeta a injurat in ultimul hal. Andreea Tonciu a avut parte de clipe memorabile in emisiunea "Serviti, va rog", de la Pro TV. Vedeta a fost tavalita prin nisip, iar apoi aruncata in apele marii. Bruneta a reactionat foarte urat dupa toate aceste intamplari nefericite. Vedeta TV a venit in emisiune insotita de Nicolae Mitea, iubitul ei, care a ajutat-o cand Nea Marin o punea la munca. Pe langa momentele amuzante de care a avut parte, Andreea Tonciu a trecut si prin clipe mai putin placute. Mai exact, cativa concurenti au tavalit-o prin nisip, iar apoi au aruncat-o in mare. Vedeta a injurat cum i-a venit la gura, caci nu i-a picat bine toata intamplarea. Andreea s-a plans ca i s-a stricat parul dupa toate astea, scrieCancan.

Necenzurat! Iata cum arata sanii celei mai frumoase femei din lume! Rosanna Davison, fosta Miss World 2003, fiica faimosului Chris de Burgh, a pozat recent intr-o revista in care promoveaza stilul de viata vegetarian. Focoasa blonda a fost fotografiata goala, inconjurata de sute de ardei iuti, iar coperta revistei a facut furori odata cu lansarea ei. Rosanna este una dintre cele mai ravnite femei din lume, fiind considerata de multi experti fashion drept cea mai frumoasa femeie din lume, la cei 29 de ani ai sai. Iar incendiarul pictorial pe care l-a realizat in urma cu ceva timp pentru Playboy, vizibil mai jos, nu contrazice deloc aceste teorii. Rosanna Diane Davison, nascuta pe 17 aprilie 1984 in Dublin este un fotomodel irlandez. Ea este fiica cantaretului Chris de Burgh. Rosanna a fost aleasa in 2003 Miss Ireland si in acelasi an castiga titlul de Miss World. In continuare ea apare in diferite emisiuni TV din Irlanda, anuntaClick.